• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Apoc אמר:
רונן22 אמר:
חמד עזב את קבוצתו
אולי נחתים אותו לעונה אחת ונסגור את העמדה לעונה הקרובה? הוא חלוץ מהסגנון שבכר מחפש. בקיץ הבא שיביאו 2 חלוצים.
ציבוטה, חמד, דוד ורוקאביצה. ושיביאו זר נוסף

לא אמרת שאתה לא רוצה שחקנים מבוגרים שיגיעו לטווח הקצר?
בכל מקרה חמד לא רק מבוגר הוא גם גמור מהתחת

אני לא רוצה שחקנים מבוגרים, אבל אני גם מאוד לא רוצה פלופים יקרים. אם זה חמד בחינם או פיירו בסכומי עתק, אני מעדיף את חמד

Smurk אמר:
פשכה מדווח שמכבי תל אביב מציעים לנתניה את גויאגון בתמורה לטוומאסי. אם גויאגון יהיה שחקן נתניה לצמיתות אנחנו חייבים להסתער עליו (בקיץ הבא) ולנסות לעשות עסקים עם סגל, יכול להיכנס מושלם לחלל של שרי ובמידת הצורך גם לשחק באגף. אני שם עליו בכיף מיליון וחצי יורו.

הייתי מסתער על טמאווסי במקום. אסור שיהיה שם

חזיזוש אמר:
Smurk אמר:
פשכה מדווח שמכבי תל אביב מציעים לנתניה את גויאגון בתמורה לטוומאסי. אם גויאגון יהיה שחקן נתניה לצמיתות אנחנו חייבים להסתער עליו (בקיץ הבא) ולנסות לעשות עסקים עם סגל, יכול להיכנס מושלם לחלל של שרי ובמידת הצורך גם לשחק באגף. אני שם עליו בכיף מיליון וחצי יורו.

הייתי מסתער על טמאווסי במקום. אסור שיהיה שם
שחקני קו אצל איביץ זה הדבר האחרון שמדאיג אותי. איביץ אונס אותם לשחק יותר כמגנים מאשר שחקני התקפה, תראו את אצילי אצלינו לעומתם כמה חופש יש לו בהתקפה ואיזה מספרים הוא מביא.

רונן22 אמר:
גויאגון שכונתי מדי, היה צפוי שאיביץ' לא יתלהב ממנו.

איך הסקת שאיביץ' לא מתלהב ממנו?

רונן22 אמר:
מה זה איך? הוא מוותר עליו
לגויאגון יש חוזה לעוד עונה אחת במכבי ת"א וכרגע הוא לא מאריך אותו. זאת ההזדמנות האחרונה של מכבי תל אביב להוציא ממנו משהו לפני שבינואר הוא רשאי לחתום בחינם בכל קבוצה, זו כנראה הסיבה העיקרית לטרייד הזה.

ולמה הוא לא מאריך אותו? מה הוא מעדיף לשחק בנתניה? כי הוא יודע שלא בונים עליו לעונה הקרובה בתל אביב

שחקן מוכשר אבל מאוד שכונתי. הוא לא שווה כרגע מקום של זר במכבי תל אביב או אצלנו

רונן22 אמר:
ולמה הוא לא מאריך אותו? מה הוא מעדיף לשחק בנתניה? כי הוא יודע שלא בונים לעונה הקרובה בתל אביב

הוא סירב להאריך שם חוזה עוד לפני איביץ'.

רונן22 אמר:
ולמה הוא לא מאריך אותו? מה הוא מעדיף לשחק בנתניה? כי הוא יודע שלא בונים עליו לעונה הקרובה בתל אביב

שחקן מוכשר אבל מאוד שכונתי. הוא לא שווה כרגע מקום של זר במכבי תל אביב או אצלנו

שווה פה בכיף. שחקן צעיר, מוכשר וורסטילי.

Smurk אמר:
רונן22 אמר:
ולמה הוא לא מאריך אותו? מה הוא מעדיף לשחק בנתניה? כי הוא יודע שלא בונים לעונה הקרובה בתל אביב

הוא מסרב להאריך חוזה בתל אביב כי הוא יודע שלא בונים עליו שם, לפחות לא לעונה הקרובה. שחקנים לא רוצים להיות מושאלים עונה אחר עונה. הם רוצים ודאות.

הוא אוטוטו חותם על חוזה ל 4 שנים זה מה שפורסם לפני כמה ימים .
פוטנציאל ענק בחיים לא יוותרו עליו .

רונן22 אמר:
Smurk אמר:
רונן22 אמר:

הוא מסרב להאריך חוזה בתל אביב כי הוא יודע שלא בונים עליו שם, לפחות לא לעונה הקרובה. שחקנים לא רוצים להיות מושאלים עונה אחר עונה. הם רוצים ודאות.

אין דבר יותר ודאי עבורו מנתניה. הוא הכוכב של הקבוצה ומנצל יפה במו"מ עם מכבי ת"א את הכח שיש לו בידיים. עוד עונה והוא עם הכרטיס ביד. זה לא מקרה קלאסי של מושאל שחתום על חוזה ארוך טווח ומתחנן להשתלב בקבוצה הבוגרת.

Apoc אמר:
רונן22 אמר:
חמד עזב את קבוצתו
אולי נחתים אותו לעונה אחת ונסגור את העמדה לעונה הקרובה? הוא חלוץ מהסגנון שבכר מחפש. בקיץ הבא שיביאו 2 חלוצים.

שבוע טוב .
תומר חמד כבר מזמן מעבר לשיא .
אתה רוצה להשתדרג או לקנות רכב אספנות .
אפשר להחתים את דקל קינן כבלם באותה הזדמנות ולא צריך רכש זר.

אם אפשר לשים עליו יד עונה הבאה זה חלום שחקן מאוד מוכשר
ויכול להיות מחליף אידאלי לשרי.
הבעיה איתו זה מספרים, והוא נפצע די הרבה.
גם אם תהיה עסקה לא רואה את סגל נותן לו לשחק בלי שיאריך חוזה אצלו

Ohad אמר:
Apoc אמר:
רונן22 אמר:
חמד עזב את קבוצתו

שבוע טוב .
תומר חמד כבר מזמן מעבר לשיא .
אתה רוצה להשתדרג או לקנות רכב אספנות .
אפשר להחתים את דקל קינן כבלם באותה הזדמנות ולא צריך רכש זר.

ורוקאביצה לא מעבר לשיא? למה כל כך רצית שהוא יחזור? תקפת פה משתמשים שהיו נגד חזרתו.

Hulk אמר:
דיברת על גויאגון? חילול השם להשוות בין הפרחח הזה לשרי. שיגיד תודה אם הוא יגיע לחצי מההישגים של שרי לאורך הקריירה

אין לי ספק שנתניה תקפוץ על ההצעה של מכבי תל אביב.
גויאגן שחקן מוכשר מאוד עם פוטנציאל להיות מפלצת בליגה שלנו, ואופציה כמעט וודאית למכירה עתידית לאירופה בסכומים גבוהים. טוומאסי שחקן טוב, אבל כבר שחקן די מוגמר שגם אם יצא, זה לא יהיה בסכומים גבוהים.

עסקה גרועה של מכבי תל אביב, לא פחות מעסקת קארצב- קניקובסקי.
חבל שאין לנו אפשרות לשים את היד על גויאגון.

Jerry אמר:
Hulk אמר:
דיברת על גויאגון? חילול השם להשוות בין הפרחח הזה לשרי. שיגיד תודה אם הוא יגיע לחצי מההישגים של שרי לאורך הקריירה
סביר להניח שלא, ועדיין אחלה שחקן צעיר עם פוטנציאל בתור מחליף לשרי שזו כנראה עונה אחרונה שלו הייתי מביא אותו

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה