ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Undertheknife אמר:The real Tsepo אמר:Undertheknife אמר:החתימה המסתמנת של קורנו פשוט מרתיחה לי את הדם.
זה כאילו חיפשו את המגן הכי זול ואמרו אותו אנחנו רוצים.
עוד החתמה בזויה של אלברמן והמחלקת עלאק ״סקואטינג״.
אלברמן צריך לשים את המפתחות וללכת הביתה תכף יצאו כתבות על מעקב ארוך והוא ישלח את קבסה והאנליסטים שלו לפאר את המגן העלוב הזה.
אין ספק. בואו נעשה חרם מנויים ונלך הביתה.
אנשים פה פשוט מאבדים את זה.
אתה יכול גם להוריד את הראש ולקבל בהכנעה זאת בחירה שלך.
המגן שנתניה הביאה 2 רמות מעל השחקן הזה.
Undertheknife אמר:The real Tsepo אמר:Undertheknife אמר:החתימה המסתמנת של קורנו פשוט מרתיחה לי את הדם.
אלברמן צריך לשים את המפתחות וללכת הביתה תכף יצאו כתבות על מעקב ארוך והוא ישלח את קבסה והאנליסטים שלו לפאר את המגן העלוב הזה.
Shocking4U אמר:סלחו לי אבל רוב המועמדים שראיתי עד עכשיו בהקשר של הקבוצה לא מרשימים בלשון המעטה. רובם זרים סבירים במקרה הטוב ואף אחד מהם לא זר שישדרג אותנו. איכשהו עם ההדלפה על הקונגולזי כבר גרמו לי בתור אנטי פיירו לרצות שיגיע רק כדי שלא נקבל את הכוכב מהליגה המרוקנית. מ2 המגנים פלוריאן מיגל עדיף אז כמובן שהם מכוונים להביא את השני. לא מבין למה הצהבת מכוונים ומצליחים להביא מגן שמאלי כמו סאבוריט מבילבאו וחלוץ כמן יובאנוביץ שהופך לשחקן לגיטימי בנבחרת סרביה ואנחנו מחפשים חלוץ שנכשל בבלגיה ושוויץ אבל ״קרע״ את הליגה במרוקו. זה פשוט מביך וככה לא נתקדם לא באירופה וגם לא נצליח לשמור על האליפות בליגה.
Shocking4U אמר:סלחו לי אבל רוב המועמדים שראיתי עד עכשיו בהקשר של הקבוצה לא מרשימים בלשון המעטה. רובם זרים סבירים במקרה הטוב ואף אחד מהם לא זר שישדרג אותנו. איכשהו עם ההדלפה על הקונגולזי כבר גרמו לי בתור אנטי פיירו לרצות שיגיע רק כדי שלא נקבל את הכוכב מהליגה המרוקנית. מ2 המגנים פלוריאן מיגל עדיף אז כמובן שהם מכוונים להביא את השני. לא מבין למה הצהבת מכוונים ומצליחים להביא מגן שמאלי כמו סאבוריט מבילבאו וחלוץ כמן יובאנוביץ שהופך לשחקן לגיטימי בנבחרת סרביה ואנחנו מחפשים חלוץ שנכשל בבלגיה ושוויץ אבל ״קרע״ את הליגה במרוקו. זה פשוט מביך וככה לא נתקדם לא באירופה וגם לא נצליח לשמור על האליפות בליגה.
אתה יכול להציע שכר כפול לשחקנים מהליגה הספרדית בקבוצות מאמצע טבלה ומטה + מפעלים אירופאיים והזדמנות להתמודד על תארים.The real Tsepo אמר:Shocking4U אמר:סלחו לי אבל רוב המועמדים שראיתי עד עכשיו בהקשר של הקבוצה לא מרשימים בלשון המעטה. רובם זרים סבירים במקרה הטוב ואף אחד מהם לא זר שישדרג אותנו. איכשהו עם ההדלפה על הקונגולזי כבר גרמו לי בתור אנטי פיירו לרצות שיגיע רק כדי שלא נקבל את הכוכב מהליגה המרוקנית. מ2 המגנים פלוריאן מיגל עדיף אז כמובן שהם מכוונים להביא את השני. לא מבין למה הצהבת מכוונים ומצליחים להביא מגן שמאלי כמו סאבוריט מבילבאו וחלוץ כמן יובאנוביץ שהופך לשחקן לגיטימי בנבחרת סרביה ואנחנו מחפשים חלוץ שנכשל בבלגיה ושוויץ אבל ״קרע״ את הליגה במרוקו. זה פשוט מביך וככה לא נתקדם לא באירופה וגם לא נצליח לשמור על האליפות בליגה.
על יובנוביץ' היה אפשר להגיד גם שחקן של חצי עונה טובה בקבוצת במרכז טבלה בליגה הסרבית שלא הצליח מחוץ לבריכה. סאבוריט זה מקרה של אחד לעשור להביא שחקן עם רזומה כזה וזה גם רק אם יש לך ג'ורדי.
Shocking4U אמר:אתה יכול להציע שכר כפול לשחקנים מהליגה הספרדית בקבוצות מאמצע טבלה ומטה + מפעלים אירופאיים והזדמנות להתמודד על תארים.The real Tsepo אמר:Shocking4U אמר:סלחו לי אבל רוב המועמדים שראיתי עד עכשיו בהקשר של הקבוצה לא מרשימים בלשון המעטה. רובם זרים סבירים במקרה הטוב ואף אחד מהם לא זר שישדרג אותנו. איכשהו עם ההדלפה על הקונגולזי כבר גרמו לי בתור אנטי פיירו לרצות שיגיע רק כדי שלא נקבל את הכוכב מהליגה המרוקנית. מ2 המגנים פלוריאן מיגל עדיף אז כמובן שהם מכוונים להביא את השני. לא מבין למה הצהבת מכוונים ומצליחים להביא מגן שמאלי כמו סאבוריט מבילבאו וחלוץ כמן יובאנוביץ שהופך לשחקן לגיטימי בנבחרת סרביה ואנחנו מחפשים חלוץ שנכשל בבלגיה ושוויץ אבל ״קרע״ את הליגה במרוקו. זה פשוט מביך וככה לא נתקדם לא באירופה וגם לא נצליח לשמור על האליפות בליגה.
על יובנוביץ' היה אפשר להגיד גם שחקן של חצי עונה טובה בקבוצת במרכז טבלה בליגה הסרבית שלא הצליח מחוץ לבריכה. סאבוריט זה מקרה של אחד לעשור להביא שחקן עם רזומה כזה וזה גם רק אם יש לך ג'ורדי.
ועדיף פי 10 שחקן שמפציץ בסרביה (כמו יובאנוביץ) או בשוודיה (כמו ירמייף) מאשר שחקן שנכשל בשוויץ, בבלגיה אבל מפציץ במרוקו.
Apoc אמר:שחקן ישראלי שמשחק באחת מחמש הליגות הטובות בעולם (לה ליגה ,ליג1, פרמיירליג, בונדסליגה, סרייה אה) - ויכול גם להמשיך לשחק בליגות האלה,
אתה יכול לגרום לו לבוא למכבי חיפה?
אז על אחת כמה וכמה שחקן זר שזה לא הבית שלו פה
Apoc אמר:שחקן ישראלי שמשחק באחת מחמש הליגות הטובות בעולם (לה ליגה ,ליג1, פרמיירליג, בונדסליגה, סרייה אה) - ויכול גם להמשיך לשחק בליגות האלה,
Daniel123 אמר:Apoc אמר:שחקן ישראלי שמשחק באחת מחמש הליגות הטובות בעולם (לה ליגה ,ליג1, פרמיירליג, בונדסליגה, סרייה אה) - ויכול גם להמשיך לשחק בליגות האלה,
אפשר להביא גם מהליגה הבלגית/סרבית/פורטוגלית
גם בדרום אמריקה אפשר למצוא משהו טוב .
Kaka אמר:הקונגולזי באמת מועמד, זה לא ספין.
Daniel123 אמר:לא מובן לי גם הקטע הזה שלחפש שחקנים מליגות משנה .
למה לא להבין שחקן מליגה ראשונה ?
בוא נחזיר כבר את קנגווה שהיה בהפועל רעננה וזהוDavid אמר:Kaka אמר:הקונגולזי באמת מועמד, זה לא ספין.
טוב מאוד אני רוצה אותו לפני פיירו