• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
הקנדי רוצה לחזור לשלוט בכל מחיר. זה לא ייגמר באיביץ וזועבי

אם אנחנו לא נקדם את הצעירים שלנו, החל מעוד שנה שנתיים לא נוכל להתמודד מול תל אביב

אני מקווה שכל המועמדים של הקבוצה, הם המועמדים שהיו מסומנים, ולא אופציות פחות טובות.
אנחנו צריכים לשדרג את הקבוצה בעמדות האלה בשחקנים שהם רמה מעל כמו שרי ופלאניץ, ולא להביא שחקנים מהר כדי לצאת בסגל מלא למחנה אימונים.
אם זה אומר שצריך לחכות עוד חודש- חודשיים, אז כדאי לחכות כדי שיגיעו לפה שחקנים ברמה גבוהה.

Daniel123 אמר:
dyarok אמר:
כל ההיסטריים קיבלו עכשיו תוסף לדלק- זועבי חתם לשנתיים בצהבת.
יש סיכוי לעגלקטיקוס 2.0.
לשחק בסכנין ובאשדוד... איזה כף..
ועכשיו גם צריכים להפטר מפריצה כשחסר להם מלא שחקנים לסגל..

זהבי גם בגיל 35 מספיק טוב לליגת העל .
עונה שעברה היתה לו עונה לא רעה באיינדהובן .
וזה לא רק היכולת המקצועית זה כל מה שהוא מביא להם מסביב בעיקר מוטיבציה, התלהבות והמון טירוף .
אם לשחר היה טירוף להביא את מכבי חיפה לרמות גבוהות לפחות כמו הטירוף שזועבי יביא לצהבת אף אחד לא היה מתלונן תאמין לי .

איינדהובן תהיה קבוצה יותר טובה בלעדיו ומכבי תא פחות טובה איתו.
עזוב ססמאות. הוא כל מה שאיביץ' לא אוהב. לא הגנה, לא לחץ. ימשוך שמיכה אליו בהתקפה. יגרום לעזיבת החלוץ הכי טוב בליגה.
הוא יותר כאב ראש מברכה.

lemmacantor אמר:
Daniel123 אמר:
dyarok אמר:
כל ההיסטריים קיבלו עכשיו תוסף לדלק- זועבי חתם לשנתיים בצהבת.
יש סיכוי לעגלקטיקוס 2.0.
לשחק בסכנין ובאשדוד... איזה כף..
ועכשיו גם צריכים להפטר מפריצה כשחסר להם מלא שחקנים לסגל..

זהבי גם בגיל 35 מספיק טוב לליגת העל .
עונה שעברה היתה לו עונה לא רעה באיינדהובן .
וזה לא רק היכולת המקצועית זה כל מה שהוא מביא להם מסביב בעיקר מוטיבציה, התלהבות והמון טירוף .
אם לשחר היה טירוף להביא את מכבי חיפה לרמות גבוהות לפחות כמו הטירוף שזועבי יביא לצהבת אף אחד לא היה מתלונן תאמין לי .

איינדהובן תהיה קבוצה יותר טובה בלעדיו ומכבי תא פחות טובה איתו.
עזוב ססמאות. הוא כל מה שאיביץ' לא אוהב. לא הגנה, לא לחץ. ימשוך שמיכה אליו בהתקפה. יגרום לעזיבת החלוץ הכי טוב בליגה.
הוא יותר כאב ראש מברכה.
בסוף הוא יביא להם את הגולים שינצחו משחקים וזה בעיקר מוראל

זהבי גם בגילו רמה מעל הליגה
לא מתבייש להודות שקיוותי עד הרגע האחרון שיחתום בחו"ל

אולי לפחות עכשיו אחרי ההחתמה בכר ואלברמן יתחילו ללחוץ על הגז

דווקא שמח שזהבי חתם אמרתי לפני ואומר גם עכשיו, הוא שחקן שחייב שכל הקבוצה תעבוד בשבילו רוב הסיכויים שהוא יעלים את יובנאנוביץ,הוא גם די פציע ומלא אגו סיכוי טוב שייכשל שם.

הראיה שלכם לא נכונה. משנה ההשפעה הקבוצתית. בפירוש לא הייתי רוצה שנביא אותו, גם אם היה רלוונטי. הוא אינדיבידואליסט שפוגע סיסטמתית בשחקנים שסביבו.

קניאס החבר הטוב של בכר אומר שפיירו יגיע תוך כמה ימים.

רונן קצב אמר שבוטאפוגו התעניינו באצילי בלי קשר לזהבי

lemmacantor אמר:
הראיה שלכם לא נכונה. משנה ההשפעה הקבוצתית. בפירוש לא הייתי רוצה שנביא אותו, גם אם היה רלוונטי. הוא אינדיבידואליסט שפוגע סיסטמתית בשחקנים שסביבו.

מסכים, לפחות בשלב הזה של הקריירה שלו מרגיש לי כמו סיכון גדול שלהם. פוטנציאל של נמני 2.0

ברור לכם שקניאס יגיד כל מה שישרת את ברק בכר. זה שהוא היה איתו על יאכטה לא אומר שהוא סוחט ממנו סודות ורץ לגלות אותם בפומבי, סיכוי סביר שבכר משתמש בקניאס כדובר לא רשמי שיכול להוציא מסרים. אם הוא אומר שפיירו יגיע עוד כמה ימים זה יכול להיות גם כדי להרגיע את האוהדים.

מצפה לאותה כמות של כתבות כשפיירו חותם באתרי הספורט :P

Apoc אמר:
מצפה לאותה כמות של כתבות כשפיירו חותם באתרי הספורט :P

מה אני אגיד לך אפוק, מקווה שהפיירו הזה יזכיר לנו שחקן אחר .
למרות שאני לא בונה עליו הרים וגבעות .

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה