ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
כל הכבוד למועדון ששרף על זה חודש. כל הכבוד לאלברמן שלא מצליח לסגור עם חלוץ שנתן עונה אחת באמת טובה בליגה הצרפתית השנייה.KevinDurant אמר:למיטב ידיעתי עסקת פיירו נפלה
רק שנראה שלא מכוונים לטוב ממנו אלא לפחות טוב ממנו אפילו (ואני לא מאלה שהתלהבו מפיירו)Hulk אמר:קורנו נראה שחקן גם בגיל טוב לפי הפרופיל מגן סופר התקפי עם קרוסים טובים.
לגביי פיירו אם הדרישה שלו זה 600 אלף בנוסף לדמי ההעברה זה מוגזם לשחקן ברמתו אפשר להביא טוב ממנו.
זה לא נכון (מה שהוא אומר). אין לו למיטב ידיעתי הצעה מטולוז אלא היה דיווח בצרפת לפני שבועיים שהיה התעניינות בו מצד אולימפיאקוס, טולוז וורדר ברמן. לא הייתה הצעה רשמית מטולוז שהוא העדיף עלייה את מכבי חיפהApoc אמר:KevinDurant אמר:למיטב ידיעתי עסקת פיירו נפלה
מקווה שאתה טועה, אחרת נקבל דודן של מרלון דה חסוס
אגב, טוכמן מוואלה ספורט טוען שקורנו קיבל הצעה מטולוז מהליגה הצרפתית הבכירה אבל העדיף את מכבי חיפה
Shocking4U אמר:רק שנראה שלא מכוונים לטוב ממנו אלא לפחות טוב ממנו אפילו (ואני לא מאלה שהתלהבו מפיירו)Hulk אמר:קורנו נראה שחקן גם בגיל טוב לפי הפרופיל מגן סופר התקפי עם קרוסים טובים.
לגביי פיירו אם הדרישה שלו זה 600 אלף בנוסף לדמי ההעברה זה מוגזם לשחקן ברמתו אפשר להביא טוב ממנו.
[/quoteלפי מה בדיוק? הקונגלוזי שחקן, לא חושב שהליגה המרוקאית כזו חלשה כמו שמציירים פה.
עד עכשיו המועדון ביצע רכשים טובים לעמדות הזרים השבדי וקונרו אם יגיע מגנים מצויינים לליגה שלנו.
ובעמדת החלוץ מסתמן שהולכים להשקיע משמעותית.
hezildo אמר:אם עסקת פיירו נפלה זה אומר שהולכים על ירמייף?
Shocking4U אמר:רק שנראה שלא מכוונים לטוב ממנו אלא לפחות טוב ממנו אפילו (ואני לא מאלה שהתלהבו מפיירו)Hulk אמר:קורנו נראה שחקן גם בגיל טוב לפי הפרופיל מגן סופר התקפי עם קרוסים טובים.
חזיזוש אמר:Shocking4U אמר:רק שנראה שלא מכוונים לטוב ממנו אלא לפחות טוב ממנו אפילו (ואני לא מאלה שהתלהבו מפיירו)Hulk אמר:קורנו נראה שחקן גם בגיל טוב לפי הפרופיל מגן סופר התקפי עם קרוסים טובים.
כן אחי. הצוות מכוון לפחות טוב, משעמם להם בא להם שחקנים לא טובים. הם יושבים עכשיו בחדר ישיבות וזוממים איך לתקוע לקהל שחקנים מסריחים בשביל שניכשל
חזיזוש אמר:GKagelmacher אמר:בוא נראה איפה פיירו הזין הזה יסיים בקיץ הזה ומה יעשה בעונה הקרובה. חושב שהוא מינימום לוקאקו.
לא צריך להיות מינימום לוקאקו כדי להעדיף ליגה צרפתית ראשונה על ליגה ישראלית
[/quoחחחח עלאק פחות טוב מפיירו הלוואי שהקונגלזי יבוא לא חושב שזה יהיה כזה פשוט עם הוא יגיע אני יסכם תחלון הזה כמצויין
hezildo אמר:אם עסקת פיירו נפלה זה אומר שהולכים על ירמייף?
Apoc אמר:חזיזוש אמר:Shocking4U אמר:רק שנראה שלא מכוונים לטוב ממנו אלא לפחות טוב ממנו אפילו (ואני לא מאלה שהתלהבו מפיירו)
כן אחי. הצוות מכוון לפחות טוב, משעמם להם בא להם שחקנים לא טובים. הם יושבים עכשיו בחדר ישיבות וזוממים איך לתקוע לקהל שחקנים מסריחים בשביל שניכשל
מה הבעיה בלהגיד שהחלוץ שמכוונים כאופציה ב' לפיירו הרבה פחות טוב ממנו?
Nirgreen אמר:hezildo אמר:אם עסקת פיירו נפלה זה אומר שהולכים על ירמייף?
על אמנגה הקונוזולי.
מה הקשר? מישהו אמר שהם עושים דווקא או מנסים להכשיל? יש להם כנראה רשימה עם אופציה 1,2,3 ואני לא חושב שהוא עדיפות ראשונה או שנייה של בכר. לדעתי הוא שחקן פחות טוב מפיירו, ירמייף ודה קוסטה שפורסמו כמועמדים והייתי מעדיף כל אחד מהם על פניו. התגובה שלי הייתה לזה שאמרו שאפשר להביא בכסף הזה שחקן יותר טוב ממנו והטענה שלי היא שנראה שבסכומים דומים הולכים להגיע שחקן פחות טוב.חזיזוש אמר:Shocking4U אמר:רק שנראה שלא מכוונים לטוב ממנו אלא לפחות טוב ממנו אפילו (ואני לא מאלה שהתלהבו מפיירו)Hulk אמר:קורנו נראה שחקן גם בגיל טוב לפי הפרופיל מגן סופר התקפי עם קרוסים טובים.
זהו סופי הולכים על הקונגולזי או על חלוץ אחר?Nirgreen אמר:hezildo אמר:אם עסקת פיירו נפלה זה אומר שהולכים על ירמייף?
על אמנגה הקונוזולי.
חזיזוש אמר:Apoc אמר:חזיזוש אמר:כן אחי. הצוות מכוון לפחות טוב, משעמם להם בא להם שחקנים לא טובים. הם יושבים עכשיו בחדר ישיבות וזוממים איך לתקוע לקהל שחקנים מסריחים בשביל שניכשל
מה הבעיה בלהגיד שהחלוץ שמכוונים כאופציה ב' לפיירו הרבה פחות טוב ממנו?
להגיד שהצוות מכוון לאופציות פחות טובות זה באמת להמציא לעצמך שטויות. ברור לכם שלהביא חלוץ טוב זה לא רק רצון של האוהדים