• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Jerry אמר:
Apoc אמר:
Jerry אמר:
יופי יופי, שהשמוק הצרפתי יילך לקבוצה אחרת, שיביאו לנו חלוץ אחר ואם אפשר לא האפריקנרי ההוא

פיירו הולך לקבוצה של 100 מיליון יורו ואתה תקבל את הזר הקונגולוזי. המועדון אישר שזו האופציה השניה. לדעתי צריך לפתוח שמפניות.
שמע אני כבר לא עוקב, עשו לי פה כאב ראש עם כל השמות שהנפיצו בשבועות האחרונים, אני אחכה להודעה רשמית מהפייסבוק. מקווה שהקונגולזי לא על הפרק, נראה כמו שחקן מוגבל עם IQ ברצפה

תהיה רגוע פיירו סגור פה לצערי

David אמר:
Jerry אמר:
Apoc אמר:
פיירו הולך לקבוצה של 100 מיליון יורו ואתה תקבל את הזר הקונגולוזי. המועדון אישר שזו האופציה השניה. לדעתי צריך לפתוח שמפניות.
שמע אני כבר לא עוקב, עשו לי פה כאב ראש עם כל השמות שהנפיצו בשבועות האחרונים, אני אחכה להודעה רשמית מהפייסבוק. מקווה שהקונגולזי לא על הפרק, נראה כמו שחקן מוגבל עם IQ ברצפה

דוד בחייאת ביקשו ממך יפה להפסיק עם ההטרלות לא פעם ולא פעמיים

lemmacantor אמר:
ירוק לבן אמר:
Apoc אמר:
אגב זה לא קשור להכנסות מעונה שעברה. גם בעונה עם הכנסות מינימליות לא הגיוני שמוציאים פה כל כך מעט כסף על תקציב רכש.
אם סוכמים את זה אני לא חושב שעברנו את המיליון יורו בכלל על העברות+שכר. לא חושב שהיה חלון קיץ ב15 שנים האחרונות שהוצאנו בו פחות מ3.5 מיליון יורו.

נקודה מצויינת. מבהיר בדיוק את חוסר הרצון והיכולת של המועדון להתפתח מעבר לממדים הנוכחיים שלו.
המועדון נמצא בפיק שלו, ההכנסות בשיא, עם אפשרות צמיחה מטורפת, כולל פוטנציאל כספי עצום מאירופה, ובסוף אנחנו מקבלים את אותו דבר כמו כל שנה... זה פשוט ניהול מחריד.

זה חדש לך? עדיין אולי יפגעו טוב במגנים וחלוץ.

https://m.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=64&docID=405632

קראת את הכתבה הזאת על המגן ?
מה אני אגיד לך, צריך להיות האופטימיסט הגדול ביותר בכדי להאמין שזה המגן שישדרג אותנו .

ירוק לבן אמר:
Apoc אמר:
אגב זה לא קשור להכנסות מעונה שעברה. גם בעונה עם הכנסות מינימליות לא הגיוני שמוציאים פה כל כך מעט כסף על תקציב רכש.
אם סוכמים את זה אני לא חושב שעברנו את המיליון יורו בכלל על העברות+שכר. לא חושב שהיה חלון קיץ ב15 שנים האחרונות שהוצאנו בו פחות מ3.5 מיליון יורו.

נקודה מצויינת. מבהיר בדיוק את חוסר הרצון והיכולת של המועדון להתפתח מעבר לממדים הנוכחיים שלו.
המועדון נמצא בפיק שלו, ההכנסות בשיא, עם אפשרות צמיחה מטורפת, כולל פוטנציאל כספי עצום מאירופה, ובסוף אנחנו מקבלים את אותו דבר כמו כל שנה... זה פשוט ניהול מחריד.

אפילו לא "את אותו הדבר". מקבלים משמעותית פחות.

Apoc אמר:
David אמר:
Jerry אמר:

בוא נראה ביומיים הקרובים מי מטריל סבבה

לפי מה שאני מבין השם של אמבנזה זה לא ספין שזרקו לאוויר כדי ללחוץ על פיירו כמו שאנשים אמרו בהתחלה. זה שם שבאמת נמצא על הפרק

גם בן דור הגאון המהולל הוריד את ה"פיירו מתקרב" מהכתבה שהוא העלה לפני ארבע שעות.

נכון, אמרתי אתמול זה לא ספין. בגלל שפיירו ירד מהפרק הולכים על הקונגולזי.

מאיפה הם מצאו את החלוץ הזה שאלוהים יעזור להם, תן לי עוד מאה שנה אני לא מחפש אותו

Kaka אמר:
נכון, אמרתי אתמול זה לא ספין. בגלל שפיירו ירד מהפרק הולכים על הקונגולזי.

מעניין.
רק שיביאו לו מכנסיים במידה שלו.

הוא יהיה על תקן הזר השישי. בקיצור לא באמת מכוונים להצלחה באירופה

יש לי תקווה שבימים הקרובים יצוץ מועמד חדש .
אין מצב שהחלופה לפיירו הזה זה רק הקונגולזי .

הנה יענקל’ה התחיל עם הנדבות לבית״ר.

הקונגולזי זה באמת השחקן זר שהכי רשום עליו פלופ שיגיע לפה הרבה זמן ועוד בעמדה שלכאורה הכי רצו והכי כיוונו לשדרג. הזייה

Apoc אמר:
David אמר:
Jerry אמר:

אנשים מנסים בכח לבחון רצינות

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה