• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
ע"פ פרסומים ביממה האחרונה, הקבוצה שהכי רצינית לגבי אוסקר אסטופיניאן היא קרוז אזול מהליגה המקסיקנית .
שימשיכו לבזבז את הזמן על פיירו מהליגה השניה בצרפת בזמן שאוסקר על המדף שחקן חופשי .
אני לא אתפלא אם ב"ש יגישו הצעה גם עליו .
שאלברמן יתעורר כבר, מקסימום יסרב לפחות שינסו .

Daniel123 אמר:
ע"פ פרסומים ביממה האחרונה, הקבוצה שהכי רצינית לגבי אוסקר אסטופיניאן היא קרוז אזול מהליגה המקסיקנית .
שימשיכו לבזבז את הזמן על פיירו מהליגה השניה בצרפת בזמן שאוסקר על המדף שחקן חופשי .

אחי אתה חייב לשחרר מהאובססיה אליו

Daniel123 אמר:

אתה לא יכול להתחרות בליגה המקסיקנית, יש שם ים כסף.

פיירו העלה באינסטגרם משהו עם לב ירוק נראה לי הוא בדרך אלינו

Smurk אמר:
Daniel123 אמר:

אחי אתה חייב לשחרר מהאובססיה אליו

שישחררו מהאובססיה על פיירו .
מתחילת החלון כל המאמצים מרוכזים רק בחלוץ אחד, אין חלוצים עולם ? הוא בכלל לא רוצה להגיע לפה .
מוגזם .

David אמר:
פיירו העלה באינסטגרם משהו עם לב ירוק נראה לי הוא בדרך אלינו

או סנט אטיין. אגב מצחיק שהוא אפילו לא החזיר עוקב לאלפונס

Daniel123 אמר:

במקסיקו משלמים מיליונים בשכר.

silvas אמר:
https://twitter.com/frantzdypierrot

2022-06-28-104540.png

אתה מודע לזה שזה דף טוויטר של איזה ילד בן 15 כן ? הכל שם בעברית .

וואלה אם הדיווח נכון אז אלפונס גבר והמילים שכתב באינסטגרם יפות. אחלה אלפונס

אם ב״ש יחתימו את ירמייף ועוד בסכומים כאלה מצחיקים ואנחנו נתקע עם אמבנזה זה מבוא לדיכאון קליני

אם ירמייף בבאר שבע זה יהיה חתיכת ביזיון, כרגע ההצעה שלהם על סך 400 אלף יורו זה על גבול המעליב. לגבי אסטופיניאן לדעתי אוברייטד וחוץ ממשחק ראש אין בו כלום, האופציה היחידה להביא אותו לפה זה חוזה גבוה ולהמתין לסוף החלון כי הוא יעדיף למצות אופציות אחרות.

silvas אמר:
יש הרבה דוגמאות לשחקנים שהם לא כוכבי על בליגות האלה והם מספיק טובים למכבי חיפה.
בהנחה וצוות הסקאוטינג והאימון שלנו מבינים קצת בכדורגל, אני בטוח שהם מביאים שחקנים שישדרגו אותנו. קשה לי להאמין שינחתו פה סתם שחקנים כי זה מה יש.
מארק ואליינטה למשל, שיחק בליגה 2 מרבית הקריירה, לא יודע עד כמה הוא נחשב כוכב בספרד...
היה אחד הבלמים הטובים שנחתו כאן. רק זה שהוא פציע גמר אותו.
דבאלישווילי היה גולר בפאקינג ריגה בלטביה... לא תגידו ליגה שניה בצרפת ועדיין היה אחד החלוצים הטובים שנחתו פה.

השיפוט המהיר והמוקדם שלכם כאילו אתם כל חייכם עסקתם בסקאוטינג והייתם אנליסטים מיותר לטעמי.

ואליינטה אחד הבלמים הטובים שנחתו כאן? אתה בטוח שאנחנו מדברים על אותו שחקן?

בספורט 5 אומרים ששחר עשוי לשלוח שחקנים בהשאלה לבית"ר. אין לי בעיה עם זה, לזרוק להם את דהן ונחמני שיהיו שחקני הרכב.

GKagelmacher אמר:
אם ירמייף בבאר שבע זה יהיה חתיכת ביזיון, כרגע ההצעה שלהם על סך 400 אלף יורו זה על גבול המעליב. לגבי אסטופיניאן לדעתי אוברייטד וחוץ ממשחק ראש אין בו כלום, האופציה היחידה להביא אותו לפה זה חוזה גבוה ולהמתין לסוף החלון כי הוא יעדיף למצות אופציות אחרות.

silvas אמר:
יש הרבה דוגמאות לשחקנים שהם לא כוכבי על בליגות האלה והם מספיק טובים למכבי חיפה.
בהנחה וצוות הסקאוטינג והאימון שלנו מבינים קצת בכדורגל, אני בטוח שהם מביאים שחקנים שישדרגו אותנו. קשה לי להאמין שינחתו פה סתם שחקנים כי זה מה יש.
מארק ואליינטה למשל, שיחק בליגה 2 מרבית הקריירה, לא יודע עד כמה הוא נחשב כוכב בספרד...
היה אחד הבלמים הטובים שנחתו כאן. רק זה שהוא פציע גמר אותו.
דבאלישווילי היה גולר בפאקינג ריגה בלטביה... לא תגידו ליגה שניה בצרפת ועדיין היה אחד החלוצים הטובים שנחתו פה.

השיפוט המהיר והמוקדם שלכם כאילו אתם כל חייכם עסקתם בסקאוטינג והייתם אנליסטים מיותר לטעמי.

ואליינטה אחד הבלמים הטובים שנחתו כאן? אתה בטוח שאנחנו מדברים על אותו שחקן?

כן כן, אחד הטובים.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה