• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
רונן22 אמר:
היה ברור כבר מאתמול שהוא סגור. בהצלחה.

מבאס שנשארנו קבוצה נמוכה. שוב נחיתות משמעותית בגובה במשחקים מול תל אביב ובאר שבע

ספגנו העונה שער אחד בנייח פחות מבאר שבע וכבשנו שער אחד יותר מהם בנייחים.

אני מדבר על הנחיתות בגובה במשחקים מול תל אביב ובאר שבע. אנחנו קבוצה נמוכה מאוד. דיברת על הגנה נמוכה, יש לנו גם קישור של גמדים

Nirgreen אמר:
Kaka אמר:
זה לא נגמר עד שהוא לא נוחת וחותם.

נוחת מחר.

שינחת ואז יחתום. המו"מ הזה כל כך ארוך ומתיש שאף אחד לא יופתע אם פתאום הוא יעשה לנו טרויסי.

רונן22 אמר:
אני מדבר על הנחיתות בגובה במשחקים מול תל אביב ובאר שבע. אנחנו קבוצה נמוכה מאוד. דיברת על הגנה נמוכה, יש לנו גם קישור של גמדים

פיירו הזה נראה כמו טיטאן לא?

פיירו יעזור במצבים הנייחים וגם צריך להגיד את האמת למעט המשחקים מול אוניון לא נענשנו כמעט על הגנה נמוכה.
וחוץ מזה כל הליגה פה משחקת על הקרקע למעט בש עונה שעברה שהייתה חריגה בסגנון משחק.
מקווה שיצליחו לאזרח את השוודי ויביאו בלם זר עם משחק ראש טוב וטכני על הקרקע שזה מה שחסר בגדול לקבוצה.

Kaka אמר:
Nirgreen אמר:
Kaka אמר:
זה לא נגמר עד שהוא לא נוחת וחותם.

נוחת מחר.

שינחת ואז יחתום. המו"מ הזה כל כך ארוך ומתיש שאף אחד לא יופתע אם פתאום הוא יעשה לנו טרויסי.

בגלל זה צריך להמנע מלצלם אותו עם צעיף בנתב"ג

Liberman אמר:
רונן22 אמר:

הוא ופלאניץ' היחדים בהרכב שלנו עם גובה נורמלי. לא שפלאניץ' מנצל את הגובה שלו, משחק הראש שלו מאוד לוקה בחסר

Liberman אמר:
רונן22 אמר:

מטר תשעים וארבע, שני סנטימטר יותר מפריצה

Liberman אמר:
Apoc אמר:
GreenGlory אמר:
הדיווח של הכתב הצרפתי בטוויטר האמין:

אני מרפרש את העמוד שלו בטוויטר מהציון הראשון שהוא העלה בנושא כל חמש דקות כדי לראות סופסוף את ההודעה הזאת

איזה כיף

אפוק אני סומך עליך שהוא שחקן, כולם פה אנטי עליו

אנשים פה שופטים מנתונים יבשים וקצת יו טיוב .
הלחץ גורם להם לכתוב שטויות
במידה והמועדון עשה עליו סקאוטינג ממושך ורציני
אולי נזכה לקצת נחת .
בהצלחה לכולנו .

אגב הקישור שלנו עם כמה שהוא נתפס נמוך (ובצדק) יותר גבוה מהקישור של מכבי תל אביב שהוא ממש קישור גמדי.

עכשיו לדעתי ההבדל בין חלון טוב (בהנחה שהזרים יהיו טובים) לחלון אדיר יהיה אם יצליחו להביא בלם (אלחמיד או גנטוס) ועוד קשר. בהנחה שאבו פאני נמכר אני ממש מקווה שינסו ללכת לעסקה על כנעאן של כסף + שחקנים (נחמני וכו׳)

טוב, נראה שסיימנו עם הרכש לחלון הזה .
מ 1-10 נותן להם ציון 6 על הרכש .
תחושה שהיו יכולים להביא זרים ברמה יותר גבוהה לפחות בעמדת המגן השמאלי והחלוץ, עם השוודי אני חי בשלום .
כולי תקווה שפיירו לא יהיה פלופ כי הציפיות ממנו בשמיים .
ביי לאוסקר אסטופיניאן היתה לי תקווה עד הרגע באחרון 🙁

Daniel123 אמר:
תחושה שהיו יכולים להביא זרים ברמה יותר גבוהה לפחות בעמדת המגן השמאלי והחלוץ, עם השוודי אני חי בשלום .

חחחחחח האובססיה שלך אליו מצחיקה אותי

כעת צריך לצרף קשר אחד. ואם פאני עוזב צריך 2. 4 קשרים זה מחדל. מה עוד ש-3 מתוכם שחקני נבחרת, זה עוד עומס, עוד סיכון לפציעות. לא מאמין שבכר יזניח את הקישור, הוא אף פעם לא עשה את זה

Smurk אמר:
Daniel123 אמר:

חחחח זה כמו עם הצ'כי בינואר בעונה שעברה

אחרי כל הלכלוכים אפשר לתת מילה טובה לצוות ולינעקלה על ההתנהלות, יענקלה שם פה סכום שאפשר להביא איתו חלוץ מצויין לליגה, והצוות ראו חלוץ שהאמינו בו וננעלו עליו, אם הם צודקים לגביו זה נדע אחרי כמה משחקים

לשחר בהחלט מגיעה מילה טובה.הוא שנתיים ברציפות משקיע מעל ומעבר. לגבי הצוות המקצועי? נחכה לראות מה הם בידיוק הביאו

אנשים כל הזמן מדברים על לשחק 3 בלמים (במיוחד באירופה) הבעיה שאין לנו 3 בלמים טובים כרגע. ארד וגרשון לא ברמה ואין את רודריגס שיחלטר שם כמו בשנה שעברה. צריך עוד בלם כדי שבאמת יהיה אפשר לחשוב על לשחק בשיטה הזאת

Smurk אמר:
Daniel123 אמר:

חכה רגע ,הרכש לא חתם ואתה מחלק ציונים .
בוא נדבר אחרי מחזור עשירי ונחלק ציונים .

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה