• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
בירקי אמר:
יש את זרגרי שאפשר להביא בחינם. אם אבו פאני יילך שישימו על חמודי כסף
זרגרי עם פציעת גב כרונית ולא עמד בלחץ בבית״ר והפך לשחקן קצה ספסל שם והחתימו את עזריה מהלאומית על הראש שלו. הוא לא יתרום למכבי חיפה. לגבי חמודי מסכים.

דרך אגב אין לי מושג איך ניקי ישתלב פה עם ההגעה של פיירו, בכר לא יתחיל לשחק עם 2 חלוצים עכשיו

אם מביאים את זרגרי אז צריך לסגור את מחלקת הנוער, אין טעם להשקיע כל כך הרבה כסף ומאמץ אם בסוף מביאים בובל כזה, חן עזריאל לפחות נתן עונה של דוספרתי לפני שהגיע אלינו, מה זרגרי הזה נתן? כמה גליצ'ים? זה כאילו ב2011 היינו מביאים את שי חדד

Jerry אמר:
דרך אגב אין לי מושג איך ניקי ישתלב פה עם ההגעה של פיירו, בכר לא יתחיל לשחק עם 2 חלוצים עכשיו

למה לא?
אפשר גם ב4-4-2 במשחקים ששרי יקבל בהם מנוחה וגם ב3-5-2 / 5-3-2
פיירו ורוקאביצה/דוד זה אמור להיות שילוב נהדר, פיירו יודע לשחק עם הגב ולהוריד כדורים ולסחוב בלמים עליו ורוקאביצה ודוד יודעים לעשות תנועה נכונה ולעשות צירופי מסירות

מקווה שזרגרי. עמדת הקישור באמצע זה מה שאנו צריכים. חייבים אמצע חזק. כרגע נחלשנו במספר השחקנים באמצע. מאור לוי לא נחשב בעיניי שחקן כדורגל.

רק הקישור מעניין עכשיו. פציעה אחת בקישור וכולם יבינו ש4 שחקני קישור בלבד זה מחדל.

Kaka אמר:
קרוב לוודאי שזה קני סייף.
העברה מטומטמת. ברגע שהבאת את פייר אין לך צורך בו גם לא בתור מגן כנף. לכנף שמאל יש לך את צ׳יבוטה אם אתה רוצה שם מחליף לחזיזה. שיביאו קשר במקום סתם לדחוף בלי קשר שחקן של דודו

בירקי אמר:
Daniel123 אמר:
בירקי אמר:
קאקא. בניגוד לכולם פה אני חושב שזרגרי סופר נחוץ. עונה סופר צפופה עד המונדיאל בנובמבר. חייבים עוד אחד לקישור ( כי חוזה עזב).

מה יעזור לך עוד שחקן בסגל ברמה של זרגרי ?
הוא אויר, שחקן חלש בטירוף שניפחו אותו יותר מידי .
הוא לא יהיה רלוונטי אם יגיע .
יעזור אחי, כסף לא תקבל חזרה מביתר. עכשיו יש לך אפשרות לקחת פוטנציאל בן 19 שללא ספק היה פוטנציאל גדול. יש פה אפסייד אדיר בעיניי. אין לך מה להפסיד

לא יודע, לא זיהיתי שום פוטנציאל אצלו .
זהיתי בעיקר יח״צ טוב מצדו של משה חוגג ורצון לעשות עליו קופה שבפועל לא שווה אגורה .
יש לו גם בעיית גב כרונית, עוד סיבה לא להביא אותו .
שיחפשו ״פוטנציאל״ אחר רק לא הוא .
באמת מיותר לטעמי .

KevinDurant אמר:
Nirgreen אמר:
בירקי אמר:
טרום אולימפיאקוס?

נקווה שכן, יש משא ומתן לא יודע להעריך
אם יש משא ומתן זה לא קני סייף

בדיוק.
מה יש לנהל משא ומתן על שחקן שיגיע בחינם וירוויח גרושים.
זה אגב נכון גם לזרגרי כי מדובר שם על מחיקת חוב ולא על איזה מו"מ קדחתני.

רונן22 אמר:
רק הקישור מעניין עכשיו. פציעה אחת בקישור וכולם יבינו ש4 שחקני קישור בלבד זה מחדל.
מסכים. קח בחשבון גם עזיבה של פאני, ג׳אבר שהראה שהוא פציע וזה שנטע לא חזר לעצמו.

רונן22 אמר:

לא מסכים איתך לרוב, פה מיליון אחוז איתך. לא יוצאים למלחמה בהתחמשות של הצהובים עם 4 קשרים רלוונטים. לכל הפחות 5 כמו שנה שעברה

מועמדתו של סייף מחזקת לי את התחושה שצ'יבוטה עשוי להיות חלק מטרייד עם אשדוד/נתניה על קארצב/כנעאן

לא מאמין שיש לבכר סבלנות לצ'יבוטה.

Apoc אמר:
KevinDurant אמר:
Nirgreen אמר:
נקווה שכן, יש משא ומתן לא יודע להעריך
אם יש משא ומתן זה לא קני סייף

בדיוק.
מה יש לנהל משא ומתן על שחקן שיגיע בחינם וירוויח גרושים.
זה אגב נכון גם לזרגרי כי מדובר שם על מחיקת חוב ולא על איזה מו"מ קדחתני.
גם פה אני מסכים

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה