ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
רונן22 אמר:מועמדתו של סייף מחזקת לי את התחושה שצ'יבוטה עשוי להיות חלק מטרייד עם אשדוד/נתניה על קארצב/כנעאן
לא מאמין שיש לבכר סבלנות לצ'יבוטה.
רונן22 אמר:מועמדתו של סייף מחזקת לי את התחושה שצ'יבוטה עשוי להיות חלק מטרייד עם אשדוד/נתניה על קארצב/כנעאן
לא מאמין שיש לבכר סבלנות לצ'יבוטה.
Shocking4U אמר:אין לסייף שום מקום ברגע שהחתימו מגן שמאלי זר. יש לך 3 שחקנים שיכולים לשחק בכיף שמאל (חזיזה, צ׳יבוטה ודין דוד) ו2 מגנים שמאליים.
Kaka אמר:לא תיהיה שום עסקה עם אשדוד או נתניה שקשורה לסכום כסף גדול. רק מכירה של פאני ב 1.5 ומעלה יכולה לשנות את זה אבל כרגע אין קבוצה שמוכנה לשלם את זה.
David אמר:בטח משא ומתן על אלחמיד מאמין שבכר לוחץ עליו להביא אותו שיתן לו עומק מהספסל כי כרגע המחליפים זה ארד וגרשון
בירקי אמר:Kaka אמר:לא תיהיה שום עסקה עם אשדוד או נתניה שקשורה לסכום כסף גדול. רק מכירה של פאני ב 1.5 ומעלה יכולה לשנות את זה אבל כרגע אין קבוצה שמוכנה לשלם את זה.
אני זורם איתך, עדיין אם זה המצב, לא קני, עם מי המשא ומתן?
Ronz אמר:David אמר:בטח משא ומתן על אלחמיד מאמין שבכר לוחץ עליו להביא אותו שיתן לו עומק מהספסל כי כרגע המחליפים זה ארד וגרשון
אולי ניר ביטון? יכול לשחק בלם/קשר אמצע.
David אמר:600 אלף יורו פלוס ארד אלונה תסכים לתת את אלחמיד?
Ronz אמר:David אמר:בטח משא ומתן על אלחמיד מאמין שבכר לוחץ עליו להביא אותו שיתן לו עומק מהספסל כי כרגע המחליפים זה ארד וגרשון
אולי ניר ביטון? יכול לשחק בלם/קשר אמצע.
צודק טרייד סן מנחם בעד אלחמיד ותוסיף לה 100 אלף יורו אתה מרוויח מכול הכיווניםMHFC4EVER אמר:David אמר:600 אלף יורו פלוס ארד אלונה תסכים לתת את אלחמיד?
מה אתה רציני?
עסקה על הפנים