• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
לא נקבל וולקאם אחרי היום הזה?

אם לא יהיו תקלות וקורנו ופיירו יחתמו, אנחנו נצטרך קשר לאמצא ובלם כדי לברך על עבודה טובה בחלון, לפחות ברמת התכנון והמחשבה על הצרכים של הקבוצה. כמובן שנסכם אחרי שנראה את הקבוצה רצה מספיק.

לא נראה שאוביידו עדיין קיבלו את מה שהם רוצים על פייר אז לא. אולי יוצג מחר עם החולצה

שחקן לא מגיע לבדיקות רפואיות כשעוד לא נסגרו התנאים המלאים מול המועדון שלו, אין חיה כזאת בעולם

רונן22 אמר:
מועמדתו של סייף מחזקת לי את התחושה שצ'יבוטה עשוי להיות חלק מטרייד עם אשדוד/נתניה על קארצב/כנעאן

לא מאמין שיש לבכר סבלנות לצ'יבוטה.

וואלה לוקח את זה בענק.
אני סקפטי לגבי רצונו של ציבוטה יהיה לעבור לקבוצות כאלה.

צ'יבוטה לא יעזוב חצי שנה אחרי שנקנה במיליון יורו. סייף יכול להיות מחליף של אצילי או לשתות דקות משרי איכשהו בקישור

אין שום סיבה לוותר על צ'יבוטה, אין לנו מחליף אחר בכנף שמאל ותהיה עונה ארוכה ומתישה.

כמו שכתבו כאן למעלה, עכשיו חייבים רכש לקישור, זה קריטי.

רונן22 אמר:
מועמדתו של סייף מחזקת לי את התחושה שצ'יבוטה עשוי להיות חלק מטרייד עם אשדוד/נתניה על קארצב/כנעאן

לא מאמין שיש לבכר סבלנות לצ'יבוטה.

נשמע כמו תרחיש אופטימי.
מאמין שפשוט רוצים שיהיה עוד שחקן שיתן מנוחה לקישור ההתקפי ויעזור להתמודד עם צפיפות.
אגב, טרייד כזה רק תמורת כנעאן.

לא תיהיה שום עסקה עם אשדוד או נתניה שקשורה לסכום כסף גדול. רק מכירה של פאני ב 1.5 ומעלה יכולה לשנות את זה אבל כרגע אין קבוצה שמוכנה לשלם את זה.

אין לסייף שום מקום ברגע שהחתימו מגן שמאלי זר. יש לך 3 שחקנים שיכולים לשחק בכיף שמאל (חזיזה, צ׳יבוטה ודין דוד) ו2 מגנים שמאליים.

Shocking4U אמר:
אין לסייף שום מקום ברגע שהחתימו מגן שמאלי זר. יש לך 3 שחקנים שיכולים לשחק בכיף שמאל (חזיזה, צ׳יבוטה ודין דוד) ו2 מגנים שמאליים.

סייף יודע לשחק גם את ה-10 ומכיוון שהוא משחר כקיצוני עם רגל שמאל חזקה, אפשר גם להסב אותו לאגף ימין.

Kaka אמר:
לא תיהיה שום עסקה עם אשדוד או נתניה שקשורה לסכום כסף גדול. רק מכירה של פאני ב 1.5 ומעלה יכולה לשנות את זה אבל כרגע אין קבוצה שמוכנה לשלם את זה.

אני זורם איתך, עדיין אם זה המצב, לא קני, עם מי המשא ומתן?

בטח משא ומתן על אלחמיד מאמין שבכר לוחץ עליו להביא אותו שיתן לו עומק מהספסל כי כרגע המחליפים זה ארד וגרשון

מי יהיה בקישור העונה זאת השאלה?
הקישור לא יחזיק עוד עונה ככה

David אמר:
בטח משא ומתן על אלחמיד מאמין שבכר לוחץ עליו להביא אותו שיתן לו עומק מהספסל כי כרגע המחליפים זה ארד וגרשון

אולי ניר ביטון? יכול לשחק בלם/קשר אמצע.

בירקי אמר:
Kaka אמר:

אני זורם איתך, עדיין אם זה המצב, לא קני, עם מי המשא ומתן?

אם יש משהו רציני אז אני בטוח שנדע על זה מהר כי מדובר בישראלי.

Ronz אמר:
David אמר:

אני יודע שאנחנו לא יכולים לבנות על ארד וגרשון מחליפים ניר ביטון פציע אז אומר לעצמי שזה אלחמיד שפותר לבכר גם אמצע וגם עמדות הגנה

600 אלף יורו פלוס ארד אלונה תסכים לתת את אלחמיד?

Ronz אמר:
David אמר:

שלא יתקרב לפה אחרי הראיון שהוא נתן .
גועל .

MHFC4EVER אמר:
David אמר:
600 אלף יורו פלוס ארד אלונה תסכים לתת את אלחמיד?

מה אתה רציני?
עסקה על הפנים
צודק טרייד סן מנחם בעד אלחמיד ותוסיף לה 100 אלף יורו אתה מרוויח מכול הכיוונים

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה