Daniel123 אמר:
אני ממש ממש מקווה שקני סייף וזרגרי לא יהיו פה.
זה המשך לינון אליהו .
נצטרך להיפטר משלושתם בקיץ הבא אם יגיעו לפה .
כולי תקווה שבכר לא יכניס למכבי חיפה זבל שיהיה קשה להיפטר ממנו בסיום העונה ושידע שפה זה לא ב״ש ושלא יחזיר אותנו לתקופות שאופיר קריאף ואופיר מזרחי היו פה שחקני הרכב .
אני גם מתפלא איך יש כאן אוהדים שאשכרה רוצים את השבורים האלה בקבוצה .
גם ככה אני לא שלם עם הזרים שהביאו, אז להוסיף את הישראלים הגמורים האלה בכלל יוציא את הרוח מהמפרשים .
כל שחקן שמכבי חיפה מביאה בקיץ הזה, צריך להיות שחקן שיכול לשדרג אותה ולא להוריד את הרמה של הקבוצה .
אני חושב שאתה קצת לא מחובר למציאות.
אתה לא מבין את מצב הישראלים בשוק כנראה ואת הדרישות שיש עליהם. כשיש לך הזדמנות להביא שחקן שאולי יצליח(וגם ככה בית"ר חייבת לך כסף שלא יגיע אליך), אז מה רע? אם לא יצליח, אז גם זה קורה, זה חלק מהכדורגל. זה שהיה חלש העונה לא מעיד על כלום, בית"ר ברוב העונה הייתה הקבוצה הכי חלשה בליגה.
אם יצליח אז הרווחנו ולקחנו אלינו קשר ישראלי שאין הרבה מהסגנון שלו(במיוחד לא עם רגל שמאל) בכלום כסף, שחקן שהיה אמור לעבור למכבי ת"א לפני שנה.
גם ינון אליהו וסייף בסופו של דבר הגיעו לעבות לך את הסגל, להזכיר לך מה היה המצב כשאצילי נפצע ולא היה לו מחליף, ומה הלך בעמדת המגן הימני?
העונה ארוכה, במיוחד העונה הזו עם המונדיאל, אז כל שחקן ישראלי שאפשר להביא זה מבורך.
אתה מדבר כאילו סייף הולך לפתוח בכל משחק וינון אליהו הוא המגן הראשון שלך(אגב, על בסיס מה אתה כזה מזלזל בו?). סך הכל שני שחקנים שפעם בכמה משחקים אמורים לפתוח בהרכב כדי לתת מנוחה לשחקני ההרכב.
זה לא שיש לך תקציב בלתי מוגבל ואתה יכול לשלם מיליון יורו על זסנו כדי שיחמם לך את הספסל.
אתה רק מתלונן על הרכש, בינתיים הם עושים בדיוק את מה שכל האוהדים ביקשו במהלך כל העונה - חלוץ, מגנים, ועיבוי סגל.
לפי הדיבור שלך זה נשמע כאילו מכבי ת"א וב"ש הוציאו 10 מיליון יורו על ישראלים הקיץ.
ובכל מקרה, אתה לא מכבי ת"א מבחינת תקציב ולא מתקרב לשם. גם בחלום אתה לא יכול לשלם ל3 חלוצים קרוב ל2.5 מיליון יורו שכר(נטו, כן?)
תלמד לפרגן קצת מאשר רק להתלונן ולחשוב שכולם שחקנים חלשים כאילו היריבות שלך מתחזקות בקמבינגה וטשואמני לקישור.