• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
היחיד שעוד ברמה פחות או יותר זה כיאל והוא לא ישוחרר

גוני קארצב זרגרי אלו שמות לבאר שבע לא לנו.

amitoima אמר:
Nirgreen אמר:
אין שום קשר ישראלי שיכול לשדרג אותנו.

תנו לי שם אחד שאפשר להביא

קארצב, כיאל,אולי גוני

מה כיאל גבר אתה רוצה שגם אנחנו נפתח מחלקה גיאטרית כמו בב"ש ?
הבן אדם הרבה אחרי השיא לא רלוונטי יותר בטח לא לקבוצות הגדולות .
יש לנו את רוקאביצה ושרי בני ה 35 זה מספיק .
גם השוודי ופלאניץ כבר על ה 30 .
קארצב לא ריאלי את גוני נאור לא מכיר .

Nirgreen אמר:

כיאל רלוונטי אם נרצה אותו.

זרגרי לדעתי גם אם יגיע, יושאל חזרה לבית''ר או למקום אחר, לא יישאר בסגל.

לא חסיד גדול של קארצב, חושב שהוא כסחן אוברייטד אבל במידה ונטע עוזב הוא היחיד שיכול להחליף את נטע. אם משיגים אזרוח לאחד הזרים צריך לנטוש את תכנית הבלם הזר ולהתמקד בקשר אחורי זר. כל זה בתסריט שיש לנטע ביקוש מחו"ל, מה שאני סקפטי לגביו.

Smurk אמר:
לא חסיד גדול של קארצב, חושב שהוא כסחן אוברייטד אבל במידה ונטע עוזב הוא היחיד שיכול להחליף את נטע. אם משיגים אזרוח לאחד הזרים צריך לנטוש את תכנית הבלם הזר ולהתמקד בקשר אחורי זר. כל זה בתסריט שיש לנטע ביקוש מחו"ל, מה שאני סקפטי לגביו.
אני מסכים אתך לגבי קארצב, אני גם חושב שהוא אוברייטד.

אני מחתים את שמיר בלי קשר למה שקורה ומוסיף עומק וגיוון לקישור. אם מתפנה מקום של זר סיכוי גבוה שאני פונה לרודריגז שיכול לסגור גם את פינת הבלם השלישי, גם מגן אם צריך, גם בקישור.

מבאס שעכשיו כל מה שנשאר כל החלון זה רק להתעסק במי יעזוב. בכר צריך לחתוך את זה. אבו פאני אם עוזב צריך להיות לזה דדליין כדי שהקבוצה תוכל להביא מחליף, נטע לא יכול לעזוב.

מקצועית עזיבה של נטע זה דבר טוב מאוד בשבילנו.
הוא שחקן חלש(במיוחד אחרי הפציעה), עם מעמד יותר מדי גבוה, וזה נותן לו הרבה פעמים עדיפות על שחקנים טובים ממנו.
הבעיה היא, שאין יותר מדי תחליפים ישראלים.

צריך לעשות הכול כדי להשאיר את אבו פאני ולאזרח את עלי או השוודי, ולהביא קשר זר, ואז בכיף לשחרר את נטע.
רק לא לחשוב אפילו בצחוק להביא את שמיר או ישראלי בינוני אחר.

אנשים שוכחים מה היה הפיק המקצועי של נטע. שחקן באינטנסיביות מעל הליגה ונכס מטורף לקבוצה שמתמודדת מול בונקרים. יש סימן שאלה מעליו כרגע אבל צריך לשכוח שלשחקן שמבוסס על אינטנסיביות לוקח יותר זמן לחזור ליכולת שלו אחרי פציעה קשה, צריך עוד קצת סלבנות. שני מהלכים שחובה לעשות: 1. להאריך לו חוזה 2. לא לעשות פוליטיקה. מי שטוב ישחק.שנה שעברה הפוליטיקה פגעה בג'אבר ולדעתי בעקיפין גם בנטע.

ירוק זה אני אמר:
מקצועית עזיבה של נטע זה דבר טוב מאוד בשבילנו.
הוא שחקן חלש(במיוחד אחרי הפציעה), עם מעמד יותר מדי גבוה, וזה נותן לו הרבה פעמים עדיפות על שחקנים טובים ממנו.
הבעיה היא, שאין יותר מדי תחליפים ישראלים.

צריך לעשות הכול כדי להשאיר את אבו פאני ולאזרח את עלי או השוודי, ולהביא קשר זר, ואז בכיף לשחרר את נטע.
רק לא לחשוב אפילו בצחוק להביא את שמיר או ישראלי בינוני אחר.

שחקן חלש היה ובמיוחד לאחר הפציעה, צודק.
גם לגבי המעמד צודק.
לוקח את קארצב במקומו בקלילות.

אתם רושמים לוקחים את קארצב וכל זה.. זה לא שהוא רץ לפה כרגע, זה לא שזה כזה קל לשחרר אותו מנתניה.

איכשהו, עם כל זה ש"סגרנו" את הסגל, מרגיש שחסר אמצע. הייתי אומר שאם לא מאזרחים מישהו, אנחנו בבעיה אם מישהו אחד הולך מהאמצע {לא שזה האמצע הכי הכי כן, לדעתי בכל מקרה הייתי מוסיף קשר זר לאמצע}
עם המגבלת זרים, תמיד זה מרגיש ש"מתפשרים" על עמדה, ככה זה.

מה אנשים ראו פה מקארצב שיש כזו התלהבות אני באמת מתקשה להבין. שחקן עם פיזיות מצויינת לליגה ופוטנציאל אחלה אבל לא אחראי ואגרסיבי מידי. תפנימו שהחממות האלה של הליגה סטייל נתניה הן לא אינדיקציה לקבוצה שרצה לאליפות. קארצב כבר היה בקבוצה כזו, כבר היה עליו דיבור. לא סתם הוא שוחרר משם.
אולי אם הוא היה עם סעיף שחרור של 250-300 אלף הייתי מבין את הרצון. זה לא האזורי מחירים וזה לא רלוונטי

The real Tsepo אמר:
מה אנשים ראו פה מקארצב שיש כזו התלהבות אני באמת מתקשה להבין. שחקן עם פיזיות מצויינת לליגה ופוטנציאל אחלה אבל לא אחראי ואגרסיבי מידי. תפנימו שהחממות האלה של הליגה סטייל נתניה הן לא אינדיקציה לקבוצה שרצה לאליפות. קארצב כבר היה בקבוצה כזו, כבר היה עליו דיבור. לא סתם הוא שוחרר משם.
אולי אם הוא היה עם סעיף שחרור של 250-300 אלף הייתי מבין את הרצון. זה לא האזורי מחירים וזה לא רלוונטי

הוא פיזי, סוגר טוב מאוד את האמצע , גם יודע לצאת קדימה.
הוא לא איטי , הבעיה שהוא חסר אחריות

amitoima אמר:
The real Tsepo אמר:

הוא פיזי, סוגר טוב מאוד את האמצע , גם יודע לצאת קדימה.
הוא לא איטי , הבעיה שהוא חסר אחריות

הנקודה היא שיש המון שחקנים כאלה שפרחו על פניו בקבוצות בינוניות. היה כבר בקבוצה גדולה שנתנה לו צ'אנס והוא לא הצליח שם. יש פוטנציאל, פשוט היחס פוטנציאל-מחיר הופך אותו לשחקן שלדעתי לא צריך להביא

Nirgreen אמר:

זה לא ממש תלוי בסכנין כי הוא הכניס סעיף לחוזה שאם מגיע הצעה מאיתנו במחיר של X לפחות הוא עוזב אלינו.
ביקש מהם להכניס את הסעיף הזה למקרה ונרצה אותו (וגם כי הילד שלו משחק בקבוצת ילדים של מכבי), הסיבה שלא הגיע מלחתחילה זה כי לא רצו אותו בצוות המקצועי, מעניין אם זה השתנה אחרי עזיבת אבו פאני אם תהיה אחת כזאת.

הבעיה היחידה עם כיאל זה שהוא דומיננטי יתר על המידה בחדר הלבשה. הוא מנהל שם את כל הקבוצה. להביא לפה שחקן כזה זה פוטנציאל להרוס את כל המרקם החברתי.

רשמית המחליף של מסיללה בבני סכנין, חתם לשנתיים

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה