ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
amitoima אמר:Nirgreen אמר:אין שום קשר ישראלי שיכול לשדרג אותנו.
תנו לי שם אחד שאפשר להביא
קארצב, כיאל,אולי גוני
כיאל רלוונטי אם נרצה אותו.Nirgreen אמר:היחיד שעוד ברמה פחות או יותר זה כיאל והוא לא ישוחרר
גוני קארצב זרגרי אלו שמות לבאר שבע לא לנו.
אני מסכים אתך לגבי קארצב, אני גם חושב שהוא אוברייטד.Smurk אמר:לא חסיד גדול של קארצב, חושב שהוא כסחן אוברייטד אבל במידה ונטע עוזב הוא היחיד שיכול להחליף את נטע. אם משיגים אזרוח לאחד הזרים צריך לנטוש את תכנית הבלם הזר ולהתמקד בקשר אחורי זר. כל זה בתסריט שיש לנטע ביקוש מחו"ל, מה שאני סקפטי לגביו.
ירוק זה אני אמר:מקצועית עזיבה של נטע זה דבר טוב מאוד בשבילנו.
הוא שחקן חלש(במיוחד אחרי הפציעה), עם מעמד יותר מדי גבוה, וזה נותן לו הרבה פעמים עדיפות על שחקנים טובים ממנו.
הבעיה היא, שאין יותר מדי תחליפים ישראלים.
צריך לעשות הכול כדי להשאיר את אבו פאני ולאזרח את עלי או השוודי, ולהביא קשר זר, ואז בכיף לשחרר את נטע.
רק לא לחשוב אפילו בצחוק להביא את שמיר או ישראלי בינוני אחר.
The real Tsepo אמר:מה אנשים ראו פה מקארצב שיש כזו התלהבות אני באמת מתקשה להבין. שחקן עם פיזיות מצויינת לליגה ופוטנציאל אחלה אבל לא אחראי ואגרסיבי מידי. תפנימו שהחממות האלה של הליגה סטייל נתניה הן לא אינדיקציה לקבוצה שרצה לאליפות. קארצב כבר היה בקבוצה כזו, כבר היה עליו דיבור. לא סתם הוא שוחרר משם.
אולי אם הוא היה עם סעיף שחרור של 250-300 אלף הייתי מבין את הרצון. זה לא האזורי מחירים וזה לא רלוונטי
amitoima אמר:The real Tsepo אמר:מה אנשים ראו פה מקארצב שיש כזו התלהבות אני באמת מתקשה להבין. שחקן עם פיזיות מצויינת לליגה ופוטנציאל אחלה אבל לא אחראי ואגרסיבי מידי. תפנימו שהחממות האלה של הליגה סטייל נתניה הן לא אינדיקציה לקבוצה שרצה לאליפות. קארצב כבר היה בקבוצה כזו, כבר היה עליו דיבור. לא סתם הוא שוחרר משם.
אולי אם הוא היה עם סעיף שחרור של 250-300 אלף הייתי מבין את הרצון. זה לא האזורי מחירים וזה לא רלוונטי
הוא פיזי, סוגר טוב מאוד את האמצע , גם יודע לצאת קדימה.
הוא לא איטי , הבעיה שהוא חסר אחריות
זה לא ממש תלוי בסכנין כי הוא הכניס סעיף לחוזה שאם מגיע הצעה מאיתנו במחיר של X לפחות הוא עוזב אלינו.Nirgreen אמר:היחיד שעוד ברמה פחות או יותר זה כיאל והוא לא ישוחרר
גוני קארצב זרגרי אלו שמות לבאר שבע לא לנו.
lemmacantor אמר:באיחור של עשור בערך.