ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
בירקי אמר:ברק.י אמר:התחלתי לצפות בדקות הראשונות של הפאנל על חלון העברות בוואן - נמני מתעקש שבוגדן לא ברמה והוא חייב בלם איכותי לידו (הוסיף גם שהמועדון מחפש בלם וקשר).
עכשיו, אני שואל עצמי - את מי הוא מקדם פה? את גנדלמן? אילו עוד בלמים הוא מייצג?
עופרי בעיניי שחקן שלו.
חזיזוש אמר:בירקי אמר:ברק.י אמר:התחלתי לצפות בדקות הראשונות של הפאנל על חלון העברות בוואן - נמני מתעקש שבוגדן לא ברמה והוא חייב בלם איכותי לידו (הוסיף גם שהמועדון מחפש בלם וקשר).
עכשיו, אני שואל עצמי - את מי הוא מקדם פה? את גנדלמן? אילו עוד בלמים הוא מייצג?
עופרי בעיניי שחקן שלו.
אין שום היגיון שנמני יגיד שצריך להביא עוד בלם לסגל במטרה לקדם את עופרי
להביא עוד בלם ממש לא ישפר את המצב שלו פה
כובע קש אמר:ארד זאת חתיכת נפילה, מאחד הבלמים הטובים בארץ הוא הפך לאחד שלא מפסיק לטעות ואי אפשר לסמוך עליו.
חייבים לחשוב מה עושים איתו כי כרגע אין לו מקום בסגל גם לא בתור מחליף
Apoc אמר:בסדר מה אמרת פה, שהוא יסכים לכסף. גם באיירן יסכימו לכסף בשביל לבנדובסקי.
Shocking4U אמר:אם פלאניץ עוזב (כן אני יודע שהוא בתקופה פחות טובה) אז אפשר רשמית לקפל את העונה
עד שפגענו פה בבלם, הוא הבלם הכי טוב בליגה, והבלם הזר הכי טוב שנחת פה ב20 שנה האחרונות לפחות.רונן22 אמר:פלאניץ' בלם סביר.כל בלם זר סביר ומעלה יכול להיכנס לנעליים שלו. אני לא מודאג ואני בטוח שגם בצוות המקצועי לא מודאגים
ברור. בגלל זה בכר התאבד עליו והמועדון הסתכן בתביעה משפטית בכמה מיליון יורו של בקאלי כדי להביא אותו.רונן22 אמר:פלאניץ' בלם סביר.כל בלם זר סביר ומעלה יכול להיכנס לנעליים שלו. אני לא מודאג ואני בטוח שגם בצוות המקצועי לא מודאגים