• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
בירקי אמר:
ברק.י אמר:
התחלתי לצפות בדקות הראשונות של הפאנל על חלון העברות בוואן - נמני מתעקש שבוגדן לא ברמה והוא חייב בלם איכותי לידו (הוסיף גם שהמועדון מחפש בלם וקשר).
עכשיו, אני שואל עצמי - את מי הוא מקדם פה? את גנדלמן? אילו עוד בלמים הוא מייצג?

עופרי בעיניי שחקן שלו.

אין שום היגיון שנמני יגיד שצריך להביא עוד בלם לסגל במטרה לקדם את עופרי

להביא עוד בלם ממש לא ישפר את המצב שלו פה

חזיזוש אמר:
בירקי אמר:
ברק.י אמר:
התחלתי לצפות בדקות הראשונות של הפאנל על חלון העברות בוואן - נמני מתעקש שבוגדן לא ברמה והוא חייב בלם איכותי לידו (הוסיף גם שהמועדון מחפש בלם וקשר).
עכשיו, אני שואל עצמי - את מי הוא מקדם פה? את גנדלמן? אילו עוד בלמים הוא מייצג?

עופרי בעיניי שחקן שלו.

אין שום היגיון שנמני יגיד שצריך להביא עוד בלם לסגל במטרה לקדם את עופרי

להביא עוד בלם ממש לא ישפר את המצב שלו פה

לא יודע אם הכוונה שהוא צריך עוד בלם איכותי לידו היא שצריך להביא עוד בלם נוסף, אלא שהצמד הקיים לא מספיק טוב. ממה ששמעתי, דאג להרים לעפרי במשחק האימון ששודר אח״כ בארץ (ויטסה).

בכל אופן, מוזר להתעקש שבוגדן בעייתי במקום לדבר על הקאדר המזעזע שאמור להחליף אותו מהספסל כרגע.

ארד זאת חתיכת נפילה, מאחד הבלמים הטובים בארץ הוא הפך לאחד שלא מפסיק לטעות ואי אפשר לסמוך עליו.
חייבים לחשוב מה עושים איתו כי כרגע אין לו מקום בסגל גם לא בתור מחליף

כובע קש אמר:
ארד זאת חתיכת נפילה, מאחד הבלמים הטובים בארץ הוא הפך לאחד שלא מפסיק לטעות ואי אפשר לסמוך עליו.
חייבים לחשוב מה עושים איתו כי כרגע אין לו מקום בסגל גם לא בתור מחליף

משאיל לאשדוד יחד עם אורי דהן + כסף ולוקח את כנעאן .
לא רואה מצב שג'קי לא מסכים .

בסדר מה אמרת פה, שהוא יסכים לכסף. גם באיירן יסכימו לכסף בשביל לבנדובסקי.

Apoc אמר:
בסדר מה אמרת פה, שהוא יסכים לכסף. גם באיירן יסכימו לכסף בשביל לבנדובסקי.

כן, אבל בגלל שנשאיל לו 2 שחקנים זה יוריד את העלות על כנעאן .
בוא נגיד כזה דבר, אם נשאיל לו 2 שחקנים שיכולים להיות טובים עבור אשדוד הוא לא ידרוש בנוסף עוד 1.5 מיליון יורו אלא סכום הרבה יותר נמוך .

אם פלאניץ עוזב (כן אני יודע שהוא בתקופה פחות טובה) אז אפשר רשמית לקפל את העונה

זה כמעט כאילו אם אתה מאריך חוזה ומשדרג את השחקנים המובילים שלך אתה מנטרל סיטואציות כאלה וכשאתה משתהה ומושך זמן אז הם מקבלים הצעות בהרבה יותר כסף ואין לך כוח מיקוח כי הם מסיימים חוזה בסוף העונה

בגדול אתה צודק. אבל איקס שכר בישראל זה לא איקס שכר ביוון, יש תוספת סיכון יפה.

אסור לתת לפלאניץ לעזוב. הוא עוגן, ויהיה קשה מאוד להביא לו מחליף ראוי.

שווה לשדרג אותו, גם משמעותית, כי להביא שחקן ברמתו יעלה יותר.

1. סביר שמדובר במסר מצד הסוכן כי יש מו"מ להארכת חוזה.
2. אא"ק הציעה 1.3, אבל אם המועדון לא יסכים יפעילו את סעיף השחרור שעומד על 1.8. אז למה שנסכים להצעה של 1.3?! אם הם גם ככה מתכוונים לקחת אותו ויהי מה, שישלמו 1.8.

פלאניץ' בלם סביר.כל בלם זר סביר ומעלה יכול להיכנס לנעליים שלו. אני לא מודאג ואני בטוח שגם בצוות המקצועי לא מודאגים

מה שמעודד אותי רונן, שאין סיכוי שהצוות המקצועי חושב כמוך בנוגע לבוגדאן

רונן22 אמר:
פלאניץ' בלם סביר.כל בלם זר סביר ומעלה יכול להיכנס לנעליים שלו. אני לא מודאג ואני בטוח שגם בצוות המקצועי לא מודאגים
עד שפגענו פה בבלם, הוא הבלם הכי טוב בליגה, והבלם הזר הכי טוב שנחת פה ב20 שנה האחרונות לפחות.
אתה באמת חושב שעדיף שיבוא לפה בלם זר אחר?

רונן22 אמר:
ברור. בגלל זה בכר התאבד עליו והמועדון הסתכן בתביעה משפטית בכמה מיליון יורו של בקאלי כדי להביא אותו.

פלאניץ בתקופה לא טובה אבל הוא בלם מעולה ואתה לא תביא בלם יותר טוב ממנו וספק אם גם תביא בלם ברמתו בטח בלוחות זמנים האלה. כדי להחליף את פלאניץ צריך זמן והכנה מראש, לאבד אותו עכשיו זה התרסקות חד משמעית. זה אומר ש3/4 מקו ההגנה הפותח בשנה שעברה מתחלף וזה מבוא להתרסקות מקצועית.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה