ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Judokan אמר:ברק.י אמר:שתי שאלות לקהל:
1. אם זה סבע או רפאלוב כחיזוק "יוקרתי" להתקפה, את מי אתם מביאים?
2. אם לאור הכתבות בימים האחרונים "שחקן נבחרת ישראל" לא חוזר ללבוש צהוב, אתם מביאים? (לא שזה ריאלי, אבל סתם סקרנות)
יש סיבה הגיונית שמישהו יענה "לא" על 2?
ברק.י אמר:פרט טריוויה - אם סבע יחתום, מכבי חיפה תחזיק במלכי השערים של ליגה העל בכל 5 העונות האחרונות:
סבע
שהר
ניקי 2X
אצילי
בן דור בזמנו פרסם ראשון ולבד על רוקאביצה.Nirgreen אמר:רק חבל שזב רק השופר מפרסם.
Judokan אמר:ברק.י אמר:שתי שאלות לקהל:
2. אם לאור הכתבות בימים האחרונים "שחקן נבחרת ישראל" לא חוזר ללבוש צהוב, אתם מביאים? (לא שזה ריאלי, אבל סתם סקרנות)
KevinDurant אמר:בן דור בזמנו פרסם ראשון ולבד על רוקאביצה.Nirgreen אמר:רק חבל שזב רק השופר מפרסם.
ברק.י אמר:Judokan אמר:ברק.י אמר:שתי שאלות לקהל:
1. רגשות שליליים.
2. חשש ששחקן כזה לא יתאקלם או יתקשה מנטלית, אחרי שרצה להגיע ליריבה ולא הצליח.
3. חשש מפגיעה תדמיתית נוספת לקבוצה ועיסוק מרובה בכל מה שלא קשור לכדורגל.
4. קושי ערכי להכיל בקבוצה עוד שחקן שגישתו לא ערכית ודאגה שיהיה השפעה רעה בחדר ההלבשה.
במידה מסוימת, אלו הסיבות שעלו אז בקרב אוהדים כשהתפוצצה הפרשה וכשהיו כבר פרסומים על כניסה למו"מ.
לגבי 2, אם הם אכן יורדים ממנו בגלל כל הסיפור הזה אני מביא אותו לפה בכיף. אבל הם לא ירדו ממנוברק.י אמר:שתי שאלות לקהל:
שהצהבת יקחו אותו בכיף, ממש לא מזיז לי. הרבה יותר יפריע לי אם הם יקחו שחקן כמו כנעאןירוק זה אני אמר:אני באמת מקווה שהכתבה על סבע לא אמינה.
אין לנו צורך בשחקן כזה, כשהסגל מגובש בעיקר בחלק ההתקפי.
הקונסטלציה היחידה שאני יכול לחשוב עליה והיא גם נשמעת קצת אופטימית ולא ריאלית, זה שהוא בא על חשבון ציבוטה, שאולי מתבשל עליו איזה טרייד.
אופציה נוספת, זה למנוע מכבי תל אביב לקחת אותו.
חוץ מזה, זה מיותר לגמרי ובזבוז כסף.
ירוק זה אני אמר:אני באמת מקווה שהכתבה על סבע לא אמינה.
אין לנו צורך בשחקן כזה, כשהסגל מגובש בעיקר בחלק ההתקפי.
הקונסטלציה היחידה שאני יכול לחשוב עליה והיא גם נשמעת קצת אופטימית ולא ריאלית, זה שהוא בא על חשבון ציבוטה, שאולי מתבשל עליו איזה טרייד.
אופציה נוספת, זה למנוע מכבי תל אביב לקחת אותו.
חוץ מזה, זה מיותר לגמרי ובזבוז כסף.