MHFC4EVER אמר:כמה הסעיף שחרור?Kaka אמר:כאילו ה 200 אלף האלה ישנו משהו
הוא ביקש לעזוב. לא יעמדו בדרכו.
וכמה אל אהלי מציעים?
לא יודע לגבי זה. לפי פרסומים הם מוכנים לשלם 1.8 מיליון.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
MHFC4EVER אמר:כמה הסעיף שחרור?Kaka אמר:כאילו ה 200 אלף האלה ישנו משהו
הוא ביקש לעזוב. לא יעמדו בדרכו.
וכמה אל אהלי מציעים?
KevinDurant אמר:ממה שאני קורא ברשתות דווקא נמני ורז אמיר (הכתב המצוין של מכבי ת''א) מפרגנים ומחמיאים על ההתנהלות שלנו ואומרים שאנחנו עובדים נכון וממה שהם שומעים הבלם הזר ברמה גבוהה מאוד.
ברגע שפלאניץ עוזב לא אומרו להיות בעיה בנוגע לשכר שאותו בלם דורש אם זה פחות מ800 אלף יורו אין לנו כולכך הרבה זמן להתמהמה חייבים לסגור הכול מהרNirgreen אמר:KevinDurant אמר:ממה שאני קורא ברשתות דווקא נמני ורז אמיר (הכתב המצוין של מכבי ת''א) מפרגנים ומחמיאים על ההתנהלות שלנו ואומרים שאנחנו עובדים נכון וממה שהם שומעים הבלם הזר ברמה גבוהה מאוד.
מאשר אבל יש קשיים בגלל השכר הוא דורש
Nirgreen אמר:KevinDurant אמר:ממה שאני קורא ברשתות דווקא נמני ורז אמיר (הכתב המצוין של מכבי ת''א) מפרגנים ומחמיאים על ההתנהלות שלנו ואומרים שאנחנו עובדים נכון וממה שהם שומעים הבלם הזר ברמה גבוהה מאוד.
KevinDurant אמר:ממה שאני קורא ברשתות דווקא נמני ורז אמיר (הכתב המצוין של מכבי ת''א) מפרגנים ומחמיאים על ההתנהלות שלנו ואומרים שאנחנו עובדים נכון וממה שהם שומעים הבלם הזר ברמה גבוהה מאוד.
Shocking4U אמר:אוהדי ב״ש אוכלים הזיות על זה שנציע להם את אבו פאני תמורת אלחמיד
Shocking4U אמר:אוהדי ב״ש אוכלים הזיות על זה שנציע להם את אבו פאני תמורת אלחמיד
מסכים, זה גם מה שנחמני פרסם.Kozmo אמר:KevinDurant אמר:ממה שאני קורא ברשתות דווקא נמני ורז אמיר (הכתב המצוין של מכבי ת''א) מפרגנים ומחמיאים על ההתנהלות שלנו ואומרים שאנחנו עובדים נכון וממה שהם שומעים הבלם הזר ברמה גבוהה מאוד.
רק להזכיר שרגע לפני שהשם של פייר קורנו פורסם הדיבור היה שנפלה לנו הזדמנות להביא מגן שמאלי ברמה שאי אפשר להגיד לה לא.. עכשיו לא שאני בא להגיד משהו לרעתו, אני חושב שהוא נהדר ובאמת שיחוק, אבל הפרופיל שלו בתקופה שהחתמנו אותו (וגם של המועמד השני שפורסם) ממש לא הלמה את ההגדרה הזדמנות שאי אפשר להגיד לה לא.
לא יודע לגבי הבלם או דרישות השכר שלו אבל בגלל דברים כאלה אני לא מתרגש מהכסף שנכנס. זה לא שפתאום תראו את המועדון מוכן לשלם שכר גבוה במיוחד כדי להביא לפה שחקן על או לשלם סכום גבוה מאוד כדי לרכוש מישהו כמו שהצהבת עשו עם ראיקוביץ אחרי שהעפילו. שחר עקרונית לא מוכן לשלם סכומים כאלה לא משנה כמה כסף נכנסNirgreen אמר:KevinDurant אמר:ממה שאני קורא ברשתות דווקא נמני ורז אמיר (הכתב המצוין של מכבי ת''א) מפרגנים ומחמיאים על ההתנהלות שלנו ואומרים שאנחנו עובדים נכון וממה שהם שומעים הבלם הזר ברמה גבוהה מאוד.