• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Shocking4U אמר:
Nirgreen אמר:
KevinDurant אמר:
ממה שאני קורא ברשתות דווקא נמני ורז אמיר (הכתב המצוין של מכבי ת''א) מפרגנים ומחמיאים על ההתנהלות שלנו ואומרים שאנחנו עובדים נכון וממה שהם שומעים הבלם הזר ברמה גבוהה מאוד.

מאשר אבל יש קשיים בגלל השכר הוא דורש
לא יודע לגבי הבלם או דרישות השכר שלו אבל בגלל דברים כאלה אני לא מתרגש מהכסף שנכנס. זה לא שפתאום תראו את המועדון מוכן לשלם שכר גבוה במיוחד כדי להביא לפה שחקן על או לשלם סכום גבוה מאוד כדי לרכוש מישהו כמו שהצהבת עשו עם ראיקוביץ אחרי שהעפילו. שחר עקרונית לא מוכן לשלם סכומים כאלה לא משנה כמה כסף נכנס

שזה טמטום כי שחקנים כאלה בד"כ אתה מוכר בכסף שקנית אם לא יותר.

Smile אמר:
Shocking4U אמר:
Nirgreen אמר:
מאשר אבל יש קשיים בגלל השכר הוא דורש
לא יודע לגבי הבלם או דרישות השכר שלו אבל בגלל דברים כאלה אני לא מתרגש מהכסף שנכנס. זה לא שפתאום תראו את המועדון מוכן לשלם שכר גבוה במיוחד כדי להביא לפה שחקן על או לשלם סכום גבוה מאוד כדי לרכוש מישהו כמו שהצהבת עשו עם ראיקוביץ אחרי שהעפילו. שחר עקרונית לא מוכן לשלם סכומים כאלה לא משנה כמה כסף נכנס

קיארטנסון שעל הנייר היה בינגו נמכר בהפסד של מיליון יורו

ראיקוביץ' נמכר ברווח של 2 מיליון יורו אבל ממש לא מימש את הפוטנציאל שהיה לו כל הדרך

לא יודע כמה אפשר לבנות על להרוויח על השחקנים האלה.

גם ראיקוביץ' וגם קיארטנסון בסופו של דבר לא היו פלופים והיו רכש טוב ובקושי עשו עליהם רווח כספי ולדעתי זו גם הסיבה שהם הפסיקו להביא שחקנים בסכומים כאלה

קיארטנסון עזב בגיל 27-28 אחרי 2 עונות מוצלחות של 44 שערים ונמכר בהפסד

KevinDurant אמר:
Smile אמר:
Shocking4U אמר:

ראיקוביץ' נמכר ברווח של 2 מיליון יורו אבל ממש לא מימש את הפוטנציאל שהיה לו כל הדרך

גם ראיקוביץ' וגם קיארטנסון בסופו של דבר לא היו פלופים והיו רכש טוב ובקושי עשו עליהם רווח כספי ולדעתי זו גם הסיבה שהם הפסיקו להביא שחקנים בסכומים כאלה

אין מספיק שחקנים בקליבר כזה בליגה פה כדי לקבוע אם מרוויחים או מפסידים עליהם.
בכל מקרה בטוטאל אתה אומר הרווח על 2 השחקנים האלה הוא מליון יורו.
שניהם גם תרמו רבות לקבוצה והשיגו תארים = הכנסות למועדון.
בסה"כ תמיד אפשר ליפול על רכש לא טוב גם אם נשקיע 10 מליון יורו, אבל לפחות מהיסטורית הליגה כאן יש קורלציה בין סך הסף שהושקע על שחקן (זר) לכמה הוא היה פה סיפור הצלחה.

לא יודע מי השחקן (מה זה אומר בלם מוכר?! אני לא מכיר מלבד בצמרת האירופית) ומה הדרישות, אבל כשמועדון מצליח הוא צריך לשמר את זה. כדי לשמר את זה, הוא צריך, בין היתר, להעלות את תקרת השכר. ככה אפשר לגרום לשחקנים חשובים להישאר פה כשהם מתחילים לקבל הצעות וככה מושכים לפה שחקנים חדשים בקליבר גבוה יותר. מועדון שישלם כל הזמן עד 500 אלף יורו ייעצר בשלב מסוים.

KevinDurant אמר:
Smile אמר:
Shocking4U אמר:

לא אמרתי לקנות שחקנים בשביל פוטנציאל מכירה. פיירו נקנה ב1.8 והחזיר פי 16 את הסכום שהוא נקנה בו

Shocking4U אמר:
KevinDurant אמר:
Smile אמר:

לא אמרתי לקנות שחקנים בשביל פוטנציאל מכירה. פיירו נקנה ב1.8 והחזיר פי 16 את הסכום שהוא נקנה בו
סמייל דיבר על פוטנציאל מכירה.

צריך להביא שחקן כי הוא טוב, אין מתכון להעברה מוצלחת.

סונדגרן הגיע בלי דמי העברה עם שכר ממוצע, אז הוא לא עסקה טובה?

ברור שסונדגרן העברה מטורפת. אני לא מאמין בלקנות שחקנים זרים עם פוטנציאל מכירה. לדעתי זרים צריכים להיות שחקנים מוכחים שמשדרגים באופן מיידי את הקבוצה יותר מכל ישראלי אחר. ברור שתמיד טוב להביא שחקן עם פוטנציאל עוד לצמוח אבל לזרים אני מעדיף פרופיל של שחקן מוכח ובשיא ולא שחקן לחפש לעשות עליו אקזיט

KevinDurant אמר:
Shocking4U אמר:
KevinDurant אמר:

סמייל דיבר על פוטנציאל מכירה.

צריך להביא שחקן כי הוא טוב, אין מתכון להעברה מוצלחת.

סונדגרן הגיע בלי דמי העברה עם שכר ממוצע, אז הוא לא עסקה טובה?

לא אמרתי שסונדגרן לא עסקה טובה, הוא מצויין עד כה.
אבל סונדגרן זה שחקן שעשו עליו סקאוט מקדים של לפחות כמה חודשים, זה לא כמו במקרה פה של פלאניץ' שלדעתי התחילו לחפש בפועל רק בשבועות האחרונים.
אם רוצים להביא מישהו מוכח צריך לשלם, התנאים מאוד בעייתים אם רוצים שהוא ישחק באירופה צריך להשלים את המו"מ מול המועדון והשחקן, בדיקות רפואיות, העברה בבקרה וכל זה עד 2.9 שזה עוד בשבוע ויום.
בגלל הנל הסיכוי להביא שחקן בהעברה חופשית / סכום נמוך, שלא עשו עליו מעקב זה סיכוי קלוש להצלחה.
להערכתי אפשר להנחית פה בלם ברמה גבוהה בעלות של 1-1.5 מליון, קשה לי להאמין שנראה עסקה במחיר גבוה יותר.
אגב, אפוק הביא אחלה שמות בנושא סקאוטינג.

Judokan אמר:
האנטי קליימקס המושלם לרכש של עלייה לאלופות:
לפי צנציפח, זרגרי סגר (שוב) ויושאל חזרה לביתר

אם הייתי מקבל שקל בכל פעם שהתפרסמה כתבה כזו, היו לי היום כבר איזה שבעה שקלים.

משהו שמעניין אותי זה לגבי רשימת המועמדים שלכאורה עקבו אחריהם עד עכשיו לבלמים. למשל יכול להיות שעד עכשיו עקבו על בלמים תוך כדי סינון של בלמים שהם חשבו שכנראה לא ריאלי מבחינה כלכלית ומבחינת מעמד להביא שעכשיו בגלל העלייה לצ׳מפיונס כן אפשרי. יכול להיות שיצטרכו לשנות באופן מאסיבי את פרופיל השחקן ולכן לא בטוח שהמעקב והשמות שהיו רלוונטיים עד אתמול עדיין רלוונטיים היום

הקשבתי גם לדודו בוואן וזה רק מגביר את החששות שלי. מקווה שלא כל השחקנים שהם עקבו אחריהם זה שחקנים בלבל נמוך ממה שאפשרי עכשיו. עכשיו יש לנו הרבה כסף ואת היכולת לבוא לשחקנים במעמד גבוה כשיש לנו בתים מובטחים בליגת אלופות. זאת הזדמנות להביא שחקנים שבדרך כלל לא היו פוזלים לפה בכלל. צריך לנצל את זה כדי להביא 1/2 זרים מטורפים ואת הישראלים הכי טובים שיש בשוק

ירוק רפואי אמר:
https://www.transfermarkt.com/hjalmar-ekdal/profil/spieler/392179
יש מצב שזה השחקן?

זה השם שפירסמו בקבוצות השונות. אני באמת לא יודע אם זה הוא.

ממה שהבנתי הוא משחק כבלם שמאלי בעיקר, מקווה שבמידה ויגיע לא תהיה בעיה עם המעבר לצד ימין של ההגנה.

Kaka אמר:
ירוק רפואי אמר:
https://www.transfermarkt.com/hjalmar-ekdal/profil/spieler/392179
יש מצב שזה השחקן?

זה השם שפירסמו בקבוצות השונות. אני באמת לא יודע אם זה הוא.
אם הוא לא מגיע בהשאלה זה דמי העברה של 5 מיליון יורו לפחות

בוקר טוב חברים
גולדשטיין מפרסם על עלי קאמרה של יאנג בויז .
לא מכיר אותו אבל השווי שלו פאקינג 7 מיליון יורו .
באמת שווה את הסכום הזה ?

אקדל נראה כישרון גדול שנרוויח עליו ממכירה עתידית, אבל לטווח הקצר של הצ'מפיונס אני לא יודע אם זה חכם להביא שחקן בפרופיל כזה

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה