Shocking4U אמר:כמו שאני סומך על יכולת הסקאוטינג של בוקוליאליאור אמר:יש כאן מישהו שסומך על יכולת הסקאוטינג של רוסו?
בשורה אחת עם אלון חרזי.
בלי קשר - אם אלז יכול לשחק בשתי עמדות הבלם כמו שאומרים - יכול להיות שהוא הבלם הנוסף ולא מגיע להרכב.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Shocking4U אמר:כמו שאני סומך על יכולת הסקאוטינג של בוקוליאליאור אמר:יש כאן מישהו שסומך על יכולת הסקאוטינג של רוסו?
Shocking4U אמר:אני לא מבין למה החלטתם שמביאים 2 בלמים. בכתבה שבן דור העלה כתוב שאחד מהם יגיע. כל עוד מוחמד לא מקבל רשמית אזרחות לא יביאו אף שחקן ופתאום לא יוכלו לרשום אותו ואני לא בטוח שבכל מקרה ינסו להביא 2 בלמים זרים
Shocking4U אמר:אני לא מבין למה החלטתם שמביאים 2 בלמים. בכתבה שבן דור העלה כתוב שאחד מהם יגיע. כל עוד מוחמד לא מקבל רשמית אזרחות לא יביאו אף שחקן ופתאום לא יוכלו לרשום אותו ואני לא בטוח שבכל מקרה ינסו להביא 2 בלמים זרים
ירוק רפואי אמר:כולם מיישרים קו שיהיו 2 בלמים זרים
ותכלס זה מה שאנחנו הכי צריכים
Shocking4U אמר:יש את עלי קמארה שהיה בהפועל רעננה ועבר ליאנג בויז ומשחק שם כבר כמה שנים כולל קמפיינים בצ'מפיונס
הרגע קיבלת 2 מיליון יורו על פלאניץ ועוד 80 מיליון שקל. למה אי אפשר להוציא 3 מיליון?Kaka אמר:אין מצב. זה שחקן שיעלה 3-4 מיליון יורו.
הם קנו אותו ב 1.5 מיליון והוא במגמת עלייה.
Shocking4U אמר:הרגע קיבלת 2 מיליון יורו על פלאניץ ועוד 80 מיליון שקל. למה אי אפשר להוציא 3 מיליון?Kaka אמר:אין מצב. זה שחקן שיעלה 3-4 מיליון יורו.
צריך להביא שחקן ב80 מיליון שקלKaka אמר:Shocking4U אמר:הרגע קיבלת 2 מיליון יורו על פלאניץ ועוד 80 מיליון שקל. למה אי אפשר להוציא 3 מיליון?Kaka אמר:אין מצב. זה שחקן שיעלה 3-4 מיליון יורו.
כי צריך לשלם על עוד שחקנים דמי העברה + משכורות + חידוש חוזים לשחקנים. בוא אחי, זה שעלינו השנה לצ׳מפיונס לא אומר שנהיה שם בעונה הבאה.
אז קיצר אתם רוצים שהכסף שנכנס מהצ׳מפיונס והמכירה של פלאניץ ילכו לאיזון הספרים של קבוצת מאיר. הבנתי. אפשר בכיף להביא בלם ב2 מיליון יורו, את כנעאן ועוד שחקן ולהיות לגמרי בסדר תקציבית. חבל לפספס הזדמנות להביא שחקנים מעל הליגה בגלל הצ׳מפיונס, צריך לנצל הזדמנויות כאלה.Kaka אמר:Shocking4U אמר:הרגע קיבלת 2 מיליון יורו על פלאניץ ועוד 80 מיליון שקל. למה אי אפשר להוציא 3 מיליון?Kaka אמר:אין מצב. זה שחקן שיעלה 3-4 מיליון יורו.
כי צריך לשלם על עוד שחקנים דמי העברה + משכורות + חידוש חוזים לשחקנים. בוא אחי, זה שעלינו השנה לצ׳מפיונס לא אומר שנהיה שם בעונה הבאה.