ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Smurk אמר:דודו בזק אמר אצל קטן שזה עניין של כמה ימים.
Shocking4U אמר:https://twitter.com/shabab_alahlifc/status/1563210981396070401?s=21&t=FaRkNSdVfOi2nHYHACiuQg
חתם רשמית
Kaka אמר:הדבר שאני הכי שונא בתקופת העברות זה שהאוהדים מזלזלים בהחלטות של הצוות המקצועי הכי טוב שהיה פה.
Kaka אמר:הדבר שאני הכי שונא בתקופת העברות זה שהאוהדים מזלזלים בהחלטות של הצוות המקצועי הכי טוב שהיה פה.
Judokan אמר:Kaka אמר:הדבר שאני הכי שונא בתקופת העברות זה שהאוהדים מזלזלים בהחלטות של הצוות המקצועי הכי טוב שהיה פה.
ד"שים חמים מסטריין, אלפונס, בן שהן, דוניו, דהן, וצ'יבוטה.
ואפשר גם קואנקה, יובל שבתאי, אריק סאבו, לוסיו, ומה שמו השוער היווני הכוכב.
בכר מאמן גדול, אבל בוא לא נהפוך אותו לאחד שאף פעם לא טועה וכולם צריכים להגיד אמן סלע על כל מהלך שלו.
Kaka אמר:לא טוב לכם כבר בלם עם 12 הופעות בנבחרת רומניה שהיה בלם הרכב קבוע בקבוצה שזכתה ב 3 אליפויות בליגה הרומנית?
לדבר עם בכר שיביא לפה אולי בלם נבחרת גרמניה או איטליה?
Kaka אמר:לא טוב לכם כבר בלם עם 12 הופעות בנבחרת רומניה שהיה בלם הרכב קבוע בקבוצה שזכתה ב 3 אליפויות בליגה הרומנית?
David אמר:Kaka אמר:לא טוב לכם כבר בלם עם 12 הופעות בנבחרת רומניה שהיה בלם הרכב קבוע בקבוצה שזכתה ב 3 אליפויות בליגה הרומנית?
בלם שהוא סוג של הימור מעולם לא יצא מגבולות רומניה אז שיחק בנבחרת רומניה ביג דיל זה לא איזה נבחרת עילית
Kaka אמר:Judokan אמר:Kaka אמר:הדבר שאני הכי שונא בתקופת העברות זה שהאוהדים מזלזלים בהחלטות של הצוות המקצועי הכי טוב שהיה פה.
ד"שים חמים מסטריין, אלפונס, בן שהן, דוניו, דהן, וצ'יבוטה.
ואפשר גם קואנקה, יובל שבתאי, אריק סאבו, לוסיו, ומה שמו השוער היווני הכוכב.
בכר מאמן גדול, אבל בוא לא נהפוך אותו לאחד שאף פעם לא טועה וכולם צריכים להגיד אמן סלע על כל מהלך שלו.
גם גדולי המאמנים נופלים ברכש כי אף אחד לא מושלם. אף אחד פה לא מהמקצוע, אז תנו לאנשי המקצוע לעבוד וקצת אבל קצת תסמכו על האנשים שהביאו לפה הישגים שלא היו כבר עשור.
MHFC4EVER אמר:Kaka אמר:לא טוב לכם כבר בלם עם 12 הופעות בנבחרת רומניה שהיה בלם הרכב קבוע בקבוצה שזכתה ב 3 אליפויות בליגה הרומנית?
פרופיל לא מעיד על כלום, אין טוב ממראה עיניים
מאוד מכבד את הצוות אבל מותר לחשוב אחרת לפעמים