• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
ראיתי כמה סרטונים של אלז
חוץ מכדורים ארוכים טובים לא הבנתי מה מוצאים בו
צריך לכוון לבלם ברמה גבוהה יותר

כולי תקווה ששמות של בלמים בינוניים שעולים זה כדי שכיחתום פה איזה תותח כולנו נגיד וואוו :-)

אני באמת לא מצליח להבין איך בורקה הגיע לשווי 4 מיליון יורו בטרנספרמרקט

הרומני 3 פעמים רצוף אלוף רומניה.
לפחות זה בא לזכותו, בלם שמשחק בקבוצה מובילה.

Shocking4U אמר:
https://twitter.com/shabab_alahlifc/status/1563210981396070401?s=21&t=FaRkNSdVfOi2nHYHACiuQg

חתם רשמית

נשבר הלב…
ועוד עשו לו סרטון תעמולה של החמאס

הדבר שאני הכי שונא בתקופת העברות זה שהאוהדים מזלזלים בהחלטות של הצוות המקצועי הכי טוב שהיה פה.

Kaka אמר:
הדבר שאני הכי שונא בתקופת העברות זה שהאוהדים מזלזלים בהחלטות של הצוות המקצועי הכי טוב שהיה פה.

בלי קשר לזילזול בצוות עצוב שהמעודון מתקמצן על רכש עם ההכנסות שנכנסו ועם מכירת פלאניץ הייתי מצפה לצמד בלמים בקליבר יותר גבוה יכול להיות שהרומני הזה בינגו אבל יש לך אופציה להשקיע ואולי להביא בלם ברמה יותר גבוהה מפלאניץ

Kaka אמר:

אני מבין את מה שאתה אומר אבל עם כל הכסף שנכנס אולי מצפים לשתקנים בפרופיל יותר גבוה

לא טוב לכם כבר בלם עם 12 הופעות בנבחרת רומניה שהיה בלם הרכב קבוע בקבוצה שזכתה ב 3 אליפויות בליגה הרומנית?
לדבר עם בכר שיביא לפה אולי בלם נבחרת גרמניה או איטליה?

Kaka אמר:

ד"שים חמים מסטריין, אלפונס, בן שהן, דוניו, דהן, וצ'יבוטה.
ואפשר גם קואנקה, יובל שבתאי, אריק סאבו, לוסיו, ומה שמו השוער היווני הכוכב.

בכר מאמן גדול, אבל בוא לא נהפוך אותו לאחד שאף פעם לא טועה וכולם צריכים להגיד אמן סלע על כל מהלך שלו.

Judokan אמר:
Kaka אמר:

בכר מאמן גדול, אבל בוא לא נהפוך אותו לאחד שאף פעם לא טועה וכולם צריכים להגיד אמן סלע על כל מהלך שלו.

גם גדולי המאמנים נופלים ברכש כי אף אחד לא מושלם. אף אחד פה לא מהמקצוע, אז תנו לאנשי המקצוע לעבוד וקצת אבל קצת תסמכו על האנשים שהביאו לפה הישגים שלא היו כבר עשור.

Kaka אמר:
לא טוב לכם כבר בלם עם 12 הופעות בנבחרת רומניה שהיה בלם הרכב קבוע בקבוצה שזכתה ב 3 אליפויות בליגה הרומנית?

יכול להיות שהוא בינגו ואין צורך לשלם על בלם יותר ממה שמשלמים עליו. יחד עם זאת, יש תקציב והזדמנות למשוך שחקנים וחבל לבזבז את זה. זה בסדר אם לא משקיעים את הכסף בבלם, אבל כדאי לחשוב איפה כן להשקיע. מה כן יגרום לנו לעשות את קפיצת המדרגה.
זה יהיה מצער מאד אם יחליטו לחסוך מיליון יורו וזה יעלה לנו באליפות.

Kaka אמר:

בלם שהוא סוג של הימור מעולם לא יצא מגבולות רומניה אז שיחק בנבחרת רומניה ביג דיל זה לא איזה נבחרת עילית

Kaka אמר:

פרופיל לא מעיד על כלום, אין טוב ממראה עיניים
מאוד מכבד את הצוות אבל מותר לחשוב אחרת לפעמים

David אמר:
Kaka אמר:

בלם שהוא סוג של הימור מעולם לא יצא מגבולות רומניה אז שיחק בנבחרת רומניה ביג דיל זה לא איזה נבחרת עילית

כל זר שתביא הוא הימור. גם פיירו ששיחק בליגות לא מקצועניות ושיחק בערך 3 שנים בליגה השנייה בצרפת היה הימור. אין 100 אחוז בזה.

Kaka אמר:
Judokan אמר:
Kaka אמר:

גם גדולי המאמנים נופלים ברכש כי אף אחד לא מושלם. אף אחד פה לא מהמקצוע, אז תנו לאנשי המקצוע לעבוד וקצת אבל קצת תסמכו על האנשים שהביאו לפה הישגים שלא היו כבר עשור.

אפשר לחשוב שהתגובות של מישהו פה בפורום משפיעות על היכולת שלהם לעבוד. שיעבדו.

אבל מה לעשות שבמצב שנוצר זה אולי הרכש הכי חשוב שלנו לעונה הקרובה, אז ממש לא רוצה שהוא יתבזבז בהימור על שחקן שלא שיחק מחוץ למדינה שלו וההתאמה שלו לסגנון שלנו מאוד מוטלת בספק.
אם כביכול נתנו פה תקציב של 2 מיליון יורו לבלם כמו שאמרת אתמול ושלשום, אז הציפיות הן לשחקן מוכח שמגיע להיות באנקר.

MHFC4EVER אמר:
Kaka אמר:

פרופיל לא מעיד על כלום, אין טוב ממראה עיניים
מאוד מכבד את הצוות אבל מותר לחשוב אחרת לפעמים

אין בעיה לחוות דעה ולהגיד שהוא נראה איטי, פחות טוב מפלאניץ׳ וכו׳ אבל הדיבור אצל חלק ממכם נשמע כאילו הם ציפו לסרחיו ראמוס אבל מקבלים שי מימון.

אפשר להבין. דיברו על בלם ב-2.5 מיליון יורו ושם מוכר.

שם מוכר היה חירטוט של שיקו שרק היום ניסה לרמוז על חזרה של פלאניץ׳ וכרגיל יצא מביך.
עדיין לא ברור מה העלות של הרומני הזה.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה