כרמליסט ירוק
קפטן ירוק
נשמע כמו רכש לחץ קלאסי
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
נראה שגם הם לא ידועים למה הוא חתם שם לפי הציוץ שצירפתי שהמנכ״ל אמר בחתימה שלו שאולי זה טעות ושהוא כנראה פחות טוב מהבלם שהוא החליף.lemmacantor אמר:Shocking4U אמר:יכול להרחיב?lemmacantor אמר:גם קופריז הבלגי מועמד. נחשב בספרטק לבדיחה.
קופרייה.
הביאו אותו עם פחות רזומה מטישיירה איתו שיחק בסינט טרוידן. בלם עם יסודות בעייתיים. לא קורא מספיק טוב את המשחק, לפחות עבור ספרטק. לא משחק ראש גדול.
ביתרונות: ניידות, אגרסיביות וחטיפות כדורים.
היה כישלון ידוע מראש בספרטק. שותף לעונת בלהות של מקום 10, אומנם הקבוצה הצליחה יחסית באירופה וזכתה בגביע.
אני איתך. באמת שהייתי פסימי לגבי קאטיץ ואלז אבל ליד בנקוביץ וקופרייה הם נראים כמו בלמי עלHulk אמר:כל שם גרוע מהשני מקווה שזה לא נכון
Shocking4U אמר:נראה שחוזרים על אותם טעויות של הקמפיין אלופות הקודם. חבל כי קיוויתי שעם בכר ואלברמן זה יראה אחרת אבל שוב נראה שמביאים רכש זול ובינוני ושאנחנו הולכים לבכות עוד הרבה על העזיבה של פלאניץ
מתקשה להאמין שאלחמיד יגיע לפה. לא חושב שאלונה תסכים למכור אותו למכבי חיפה וואלה אני לא בטוח שמכבי חיפה גם מוכנה להציע עליו כסף. בינתיים כל השחקנים שמוזכרים לפה זה שחקנים די זולים ולא נראה שהולכים להשקיע כסף משמעותי ברכשNOSFERATU ZODD אמר:Shocking4U אמר:נראה שחוזרים על אותם טעויות של הקמפיין אלופות הקודם. חבל כי קיוויתי שעם בכר ואלברמן זה יראה אחרת אבל שוב נראה שמביאים רכש זול ובינוני ושאנחנו הולכים לבכות עוד הרבה על העזיבה של פלאניץ
כנראה המחליף של פלאניץ זה אלחמיד.
אחרת באמת קשה להסביר רכש כזה.
בגלל זה אני חושב שזה אלחמיד.Shocking4U אמר:מתקשה להאמין שאלחמיד יגיע לפה. לא חושב שאלונה תסכים למכור אותו למכבי חיפה וואלה אני לא בטוח שמכבי חיפה גם מוכנה להציע עליו כסף. בינתיים כל השחקנים שמוזכרים לפה זה שחקנים די זולים ולא נראה שהולכים להשקיע כסף משמעותי ברכשNOSFERATU ZODD אמר:Shocking4U אמר:נראה שחוזרים על אותם טעויות של הקמפיין אלופות הקודם. חבל כי קיוויתי שעם בכר ואלברמן זה יראה אחרת אבל שוב נראה שמביאים רכש זול ובינוני ושאנחנו הולכים לבכות עוד הרבה על העזיבה של פלאניץ
כנראה המחליף של פלאניץ זה אלחמיד.
אחרת באמת קשה להסביר רכש כזה.