• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
מדהים שאיכשהו ה2 שמות הכי פחות מרשימים (בנקוביץ וקופריז) כנראה יגיעו.

אחרי הבלגי הזה שאר השמות נראים פתאום לא כאלה רעים.
הדבר היחיד שמנחם אותי הוא שאין סיכוי שזה רכש במעל מיליון יורו כמו שדובר.
בגלל זה יש עוד תקווה.

lemmacantor אמר:
Shocking4U אמר:
lemmacantor אמר:
גם קופריז הבלגי מועמד. נחשב בספרטק לבדיחה.
יכול להרחיב?

קופרייה.
הביאו אותו עם פחות רזומה מטישיירה איתו שיחק בסינט טרוידן. בלם עם יסודות בעייתיים. לא קורא מספיק טוב את המשחק, לפחות עבור ספרטק. לא משחק ראש גדול.
ביתרונות: ניידות, אגרסיביות וחטיפות כדורים.

היה כישלון ידוע מראש בספרטק. שותף לעונת בלהות של מקום 10, אומנם הקבוצה הצליחה יחסית באירופה וזכתה בגביע.
נראה שגם הם לא ידועים למה הוא חתם שם לפי הציוץ שצירפתי שהמנכ״ל אמר בחתימה שלו שאולי זה טעות ושהוא כנראה פחות טוב מהבלם שהוא החליף.

אם ידוע מזה שבועיים שצריך בלם חדש ואם מוכנים להשכיב 2 מיליון יורו, הייתי מצפה ליותר.
אגב קופרייה בא בזמנו ב -3 מיליון לספרטק. עבורם זה סכום די קטן, ועדיין כולם היו בהלם מהרכש הזה. כי שוב לא היה שחקן צעיר כבר, ללא פוטנציאל שיפור ולא הראה משהו בבלגיה. שחקן קלאסי לקבוצות תחתית שם.

Hulk אמר:
כל שם גרוע מהשני מקווה שזה לא נכון
אני איתך. באמת שהייתי פסימי לגבי קאטיץ ואלז אבל ליד בנקוביץ וקופרייה הם נראים כמו בלמי על

צריך לציין שיודע להוביל כדור ולעבור את החצי. אולי מזה בכר מתלהב. מטריד אותי שהוא לא חכם מדי.
בנאדו היה בלם מוגבל וכיפה על הרבה חסרונות בחוכמת משחק.

נראה שחוזרים על אותם טעויות של הקמפיין אלופות הקודם. חבל כי קיוויתי שעם בכר ואלברמן זה יראה אחרת אבל שוב נראה שמביאים רכש זול ובינוני ושאנחנו הולכים לבכות עוד הרבה על העזיבה של פלאניץ

Shocking4U אמר:
נראה שחוזרים על אותם טעויות של הקמפיין אלופות הקודם. חבל כי קיוויתי שעם בכר ואלברמן זה יראה אחרת אבל שוב נראה שמביאים רכש זול ובינוני ושאנחנו הולכים לבכות עוד הרבה על העזיבה של פלאניץ

כנראה המחליף של פלאניץ זה אלחמיד.
אחרת באמת קשה להסביר רכש כזה.

NOSFERATU ZODD אמר:
Shocking4U אמר:

מתקשה להאמין שאלחמיד יגיע לפה. לא חושב שאלונה תסכים למכור אותו למכבי חיפה וואלה אני לא בטוח שמכבי חיפה גם מוכנה להציע עליו כסף. בינתיים כל השחקנים שמוזכרים לפה זה שחקנים די זולים ולא נראה שהולכים להשקיע כסף משמעותי ברכש

Shocking4U אמר:
NOSFERATU ZODD אמר:
Shocking4U אמר:

מתקשה להאמין שאלחמיד יגיע לפה. לא חושב שאלונה תסכים למכור אותו למכבי חיפה וואלה אני לא בטוח שמכבי חיפה גם מוכנה להציע עליו כסף. בינתיים כל השחקנים שמוזכרים לפה זה שחקנים די זולים ולא נראה שהולכים להשקיע כסף משמעותי ברכש
בגלל זה אני חושב שזה אלחמיד.
כנראה החליטו להשקיע בו במקום בזר.

כולם זורקים שמות כאילו יודעים בוודאות קצת סבלנות ונדע באמת מי הבלם במקום סתם להטריל עד עכשיו אלברמן ובכר הראו שאפשר לסמוך עליהם

אני בטוח במאה אחוז שאף אחד מהשמות שעלו היום לא יגיע.

אגב מכל הבלמים שפורסמו בורקה ואלז היחידים שנראים כמו בלמים שיכולים להנהיג הגנה כמו פלאניץ. כל השאר הם במקרה הטוב בלמים משלימים

אהבתי את השיטה של מכבי היום.

אחרי שראו שכולנו לא מתלהבים מספיק מבורקה, הוציאו סט שמות של כושלים ומטרידים - פתאום אם בורקה חותם כולם מגמרים

קופרייה גרם ל4 פנדלים וקיבל 2 אדומים בעונה שעברה בליגה הרוסית

https://twitter.com/ligatv/status/1470453207998603271?s=21&t=S6gwiV_8nFU80ZCqfqgR8w

״קופרייה וכרטיס אדום״

יש אגב תעשייה שלמה של הימורים על זה שהוא יקבל כרטיסים בהימורים בשידור חי במשחקים של ספרטק

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה