• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
יש לך זר בעמדה וזר שעושה רושם טוב. לפני שתגיד שהוא יכול לשחק בלם, לשחק בלם בקו של 3 זה לא כמו לשחק בלם בקו של 2. בטח שהפרטנר שלו הוא גם נמוך.

Kaka אמר:
יהיה בסדר

״ לאחת הבעיות הכואבות שלנו יש שם, שם פרטי ושם משפחה – זהו צירוף שתי המילים "יהיה בסדר". צירוף המילים האלה, שרבים מאיתנו שומעים בחיי היום-יום של מדינת ישראל, הוא בלתי-נסבל. מאחורי שתי המילים האלה חבוי בדרך-כלל כל מה שלא "בסדר": יהירות ותחושת ביטחון עצמי מופרז, כוח ושררה, שאין להם מקום. ה"יהיה בסדר" מלווה אותנו כבר זמן רב, שנים, והוא סממן לאווירה הגובלת בחוסר אחריות ברבים מתחומי חיינו. ה"יהיה בסדר", אותה טפיחת כתף חברה'מנית, אותה קריצת עין, אותו "סמוך עלי", הוא סממן לחוסר סדר ומשמעת, למקצועיות שאיננה, לבטלנות שישנה. אווירת ה"חפיף" היא, לצערי הרב, נחלת ציבורים רבים בישראל, לאו דווקא בצה"ל. היא אוכלת בנו בכל פה. ואנחנו כבר למדנו בדרך הקשה והכואבת ש"יהיה בסדר" פירושו שהרבה מאוד לא בסדר״

הבלם צריך לנחות עד מחר כי צריך לרשום אותו עד חמישי בלילה.

יכול לנחות גם ברביעי בבוקר/צהריים ולעבור בדיקות עד חמישי בבוקר ולרשום אותו
טכנית יכול גם לנחות בחמישי בבוקר ולהספיק בכמה שעות טובות את המועד

הדד ליין של אופ"א הוא בלילה בין שישי לשבת בכלל (חצות שעון מרכז אירופה שזה 01:00 בלילה שעון ישראל)

IdoMaccabi אמר:
הדד ליין של אופ"א הוא בלילה בין שישי לשבת בכלל (חצות שעון מרכז אירופה שזה 01:00 בלילה שעון ישראל)

אז בכלל יש זמן
עוד צפויה לנו דרך ארוכה

אם עדן שמיר נוחת פה זה הזייה. לא כי לא הייתי מביא אותו אלא כי אני לא מבין למה לא הביאו אותו כבר לפני שבוע שבועיים

Shocking4U אמר:
Kaka אמר:
יהיה בסדר

״ לאחת הבעיות הכואבות שלנו יש שם, שם פרטי ושם משפחה – זהו צירוף שתי המילים "יהיה בסדר". צירוף המילים האלה, שרבים מאיתנו שומעים בחיי היום-יום של מדינת ישראל, הוא בלתי-נסבל. מאחורי שתי המילים האלה חבוי בדרך-כלל כל מה שלא "בסדר": יהירות ותחושת ביטחון עצמי מופרז, כוח ושררה, שאין להם מקום. ה"יהיה בסדר" מלווה אותנו כבר זמן רב, שנים, והוא סממן לאווירה הגובלת בחוסר אחריות ברבים מתחומי חיינו. ה"יהיה בסדר", אותה טפיחת כתף חברה'מנית, אותה קריצת עין, אותו "סמוך עלי", הוא סממן לחוסר סדר ומשמעת, למקצועיות שאיננה, לבטלנות שישנה. אווירת ה"חפיף" היא, לצערי הרב, נחלת ציבורים רבים בישראל, לאו דווקא בצה"ל. היא אוכלת בנו בכל פה. ואנחנו כבר למדנו בדרך הקשה והכואבת ש"יהיה בסדר" פירושו שהרבה מאוד לא בסדר״

יהיה בסדר זה בעזרת ה' של החילונים

GKagelmacher אמר:
איך אני רואה את שישי כיום ארוך ומייגע בנושא רכש 🥲

הם חולים על להכריז על רכש ערב שישי כשאני טובל את החלה בחריימה ואומר אמן

Liberman אמר:
GKagelmacher אמר:

אפשר לשחזר טבילה בחריימה ביום שלישי ולעבוד עליהם

IdoMaccabi אמר:

אוי נו באמת.
בניתי על זה שעד חמישי בערב הכל נגמר, עכשיו אתה בא ומוסיף לסיוט הזה עוד יום?

מקווה שמישהו בדק שהפקס במשרדים של המועדון עובד כמו שצריך לקראת הדדליין

Liberman אמר:
GKagelmacher אמר:

אתה טובל סאלו במיונז.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה