• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
מאוד מקווה שנראה פה את כנעאן מכמה סיבות:
1. צריך לרוטציה שחקנים להרכב שיהיו שוברי שיוויון. אי אפשר כל פעם להסתמך על שרי בדקה ה-60. צריך מחליפים שיהיו שחקנים מכריעים שיעשו את העבודה אם רוצים להתמודד על האליפות השנה.
2. אנחנו צריכים על הספסל שחקנים שוברי שיוויון שיכנסו כמחליפים.
3. חיזוק מצבת הישראלים.

אני די בטוח שאף אחד במועדון לא רוצה להגיע למצב שזה נגרר לרגע האחרון

ציפיתי מבכר ללחוץ הרבה יותר חזק על הנושא של רכש אחרי ההעפלה לצ׳מפיונס

נתעורר מחר בבוקר עם איציק כהן, קרופניק ומור דהן .
ימים יפים

וולקאם של הבלם "המשלים" - לפני המשחק בסכנין.
וולקאם של הבלם הבכיר - ערב שבת.

יש פה הרבה ביקורת כלפי המועדון שלא בצדק. ברור שעשו תכניות רכש מראש, אבל אי אפשר היה לקדם דברים לפני שפלאניץ׳ החליט סופית לעזוב ולפני שהייתה הערכה בנוגע לאזרוח של מוחמד. ברור שהדדליין מקשה על המועדון לסגור פה שחקנים ואנחנו לא יודעים אם ההנהלה מתגמשת כלכלית כדי להנחית פה זרים איכותיים או מגבילה ועושה שרירים. חלק מאי הוודאות והמתח אצלנו נובע דווקא מהתנהלות טובה של המועדון - התקשורת לא יודעת כלום וכולם נותרים באפילה.

לקראת סוף השבוע נהיה יותר חכמים ובעוד חודש לפחות גם נוכל לשפוט את הרכש שהגיע, לאחר שיתאקלם וההגנה תהיה קצת יותר מתואמת.

בינתיים, נותר לנו רק לכסוס ציפורניים ולקוות לטוב.

הערה נוספת - בתוך כל העיסוק בתקשורת ובקהל בבלמים שיבואו, יש שקט מוחלט סביב השחקן הישראלי שיגיע והוא קריטי לא פחות מהבלם הנוסף שיבוא. אנחנו לא יודעים מי זה יהיה ואפילו לאיזו עמדה הוא יגיע. אני מאד מקווה שישקיעו כסף בישראלי שיהיה רלוונטי ויתרום לקבוצה כבר העונה, אבל גם בעתיד.

David אמר:
איך הבלם של גלאטסראיי טוב?
בדקתי עליו קצת אבל אין לי כוח להשקיע יותר מדי כי אני די בטוח שהוא לא יגיע.

נחשב שחקן פיזי בטירוף (ברמה של פיירו) וחזק ומהיר מאוד אבל עם בעיות מיקום רציניות בהגנה והוא לא שחקן שינהיג קו הגנה. יודע לצאת עם הכדור והוא גם נחשב שחקן עם יכולות התקפיות טובות. אבל הוא בירידה מסויימת בקריירה, שנה שעברה שיחק בסעודיה וכבר לא ממש נספר בגלא

Shocking4U אמר:

איך אתה יודע שהוא לא לוחץ? כי עדיין לא החתימו את אלאבה מיידית?

Shocking4U אמר:
David אמר:
איך הבלם של גלאטסראיי טוב?
בדקתי עליו קצת אבל אין לי כוח להשקיע יותר מדי כי אני די בטוח שהוא לא יגיע.

נחשב שחקן פיזי בטירוף (ברמה של פיירו) וחזק ומהיר מאוד אבל עם בעיות מיקום רציניות בהגנה והוא לא שחקן שינהיג קו הגנה. יודע לצאת עם הכדור והוא גם נחשב שחקן עם יכולות התקפיות טובות. אבל הוא בירידה מסויימת בקריירה, שנה שעברה שיחק בסעודיה וכבר לא ממש נספר בגלא
איך שאתה מתאר אותו הוא מושלם עבורנו פיזי מהיר זה קריטריון להצלחה בעיקר בסגנון המשחק שלנו הלוואי שילכו עליו מה העלות שלו?

חזיזוש אמר:
Shocking4U אמר:

איך אתה יודע שהוא לא לוחץ? כי עדיין לא החתימו את אלאבה מיידית?
כי עוד מעט עבר שבוע מאז ולא חתם שחקן וכדי להביא את שמיר לא צריך ליגת אלופות.

יש דיווחים לא יודע עד כמה אמינים שבורקה הרומני בדרכו לכרמל

הדיווח שיש סיכום בין הצדדים תמורת מיליון יורו

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה