KevinDurant
נשיא המועדון
לא נורא אם יגיע שחקן ישראלי אחרי חלון הרישום באירופה
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
אל תתרגש ממנוKaka אמר:אל תצפה כי אתה סתם תתאכזב.
בדקתי עליו קצת אבל אין לי כוח להשקיע יותר מדי כי אני די בטוח שהוא לא יגיע.David אמר:איך הבלם של גלאטסראיי טוב?
Shocking4U אמר:ציפיתי מבכר ללחוץ הרבה יותר חזק על הנושא של רכש אחרי ההעפלה לצ׳מפיונס
איך שאתה מתאר אותו הוא מושלם עבורנו פיזי מהיר זה קריטריון להצלחה בעיקר בסגנון המשחק שלנו הלוואי שילכו עליו מה העלות שלו?Shocking4U אמר:בדקתי עליו קצת אבל אין לי כוח להשקיע יותר מדי כי אני די בטוח שהוא לא יגיע.David אמר:איך הבלם של גלאטסראיי טוב?
נחשב שחקן פיזי בטירוף (ברמה של פיירו) וחזק ומהיר מאוד אבל עם בעיות מיקום רציניות בהגנה והוא לא שחקן שינהיג קו הגנה. יודע לצאת עם הכדור והוא גם נחשב שחקן עם יכולות התקפיות טובות. אבל הוא בירידה מסויימת בקריירה, שנה שעברה שיחק בסעודיה וכבר לא ממש נספר בגלא
כי עוד מעט עבר שבוע מאז ולא חתם שחקן וכדי להביא את שמיר לא צריך ליגת אלופות.חזיזוש אמר:Shocking4U אמר:ציפיתי מבכר ללחוץ הרבה יותר חזק על הנושא של רכש אחרי ההעפלה לצ׳מפיונס
איך אתה יודע שהוא לא לוחץ? כי עדיין לא החתימו את אלאבה מיידית?
lemmacantor אמר:Liberman אמר:GKagelmacher אמר:איך אני רואה את שישי כיום ארוך ומייגע בנושא רכש![]()
הם חולים על להכריז על רכש ערב שישי כשאני טובל את החלה בחריימה ואומר אמן
אתה טובל סאלו במיונז.
איפה הדיווחיםDavid אמר:יש דיווחים לא יודע עד כמה אמינים שבורקה הרומני בדרכו לכרמל