אתה אומר שיש בלם פורטוגלי שכרגע בארץ?Kaka אמר:אליאור אמר:Kaka אמר:הוא לא ספרדי אלא פורטוגלי.
אז זה רובן וזו?
אף אחד לא יודע מי הבלם/בלמים.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
אתה אומר שיש בלם פורטוגלי שכרגע בארץ?Kaka אמר:אליאור אמר:Kaka אמר:הוא לא ספרדי אלא פורטוגלי.
אז זה רובן וזו?
David אמר:אתה אומר שיש בלם פורטוגלי שכרגע בארץ?Kaka אמר:אליאור אמר:אז זה רובן וזו?
Smurk אמר:David אמר:אתה אומר שיש בלם פורטוגלי שכרגע בארץ?Kaka אמר:אף אחד לא יודע מי הבלם/בלמים.
ציטטת בפירוש הודעה שכתוב בה שהוא לא יודע
חזרתי ועדיין לא הבנתיאליאור אמר:Smurk אמר:David אמר:אתה אומר שיש בלם פורטוגלי שכרגע בארץ?
ציטטת בפירוש הודעה שכתוב בה שהוא לא יודע
מציע לך ללכת אחורה ולקרוא לפני שאתה מתערב.
הוא רשם לא רומני אלא פורטוגלי ומזה הבנתי שיש בלם פורטוגלי אולי אני טיפש והבנתי לא נכוןSmurk אמר:חזרתי ועדיין לא הבנתיאליאור אמר:Smurk אמר:ציטטת בפירוש הודעה שכתוב בה שהוא לא יודע
מציע לך ללכת אחורה ולקרוא לפני שאתה מתערב.
סליחה לא ספרדי אלא פורטוגזיDavid אמר:הוא רשם לא רומני אלא פורטוגלי ומזה הבנתי שיש בלם פורטוגלי אולי אני טיפש והבנתי לא נכוןSmurk אמר:חזרתי ועדיין לא הבנתיאליאור אמר:מציע לך ללכת אחורה ולקרוא לפני שאתה מתערב.
David אמר:הוא רשם לא רומני אלא פורטוגלי ומזה הבנתי שיש בלם פורטוגלי אולי אני טיפש והבנתי לא נכוןSmurk אמר:חזרתי ועדיין לא הבנתיאליאור אמר:מציע לך ללכת אחורה ולקרוא לפני שאתה מתערב.
lemmacantor אמר:זה רובן וזו
![]()
![]()
![]()
ברק.י אמר:עמוד של כלום. וישבתי לקרוא את כולו.
חזיזוש אמר:lemmacantor אמר:זה רובן וזו
![]()
אם הכוונה לזה שזה הבחור בתמונה אז הבחור בתמונה הוא ממש לא רובן וזו.
אבל זו בטח לא הכוונה
בירקי אמר:ברק.י אמר:עמוד של כלום. וישבתי לקרוא את כולו.
אל תרגיש ריע. כולנו מרפרשים כל הזמן על כלום.![]()