• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
האמת שאני באיזשהו מקום מרחם על איזה בלם שלא יגיע כי הוא יזרק למים הרותחים מהר מאוד בלי כמעט אימונים או הגנה עם הקבוצה. בשישי הדדליין ושלישי לאחר מכן כבר יש משחק נגד בנפיקה ושבוע לאחר מכן מול פסז. גם לפלאניץ לקח איזה חודשיים להיכנס לעניינים ופה הבלם יצטרך להיכנס לעניינים מול קבוצות בצ׳מפיונס ועם כמעט אפס זמן להתאמן בפועל עם הקבוצה ולייצר תיאום.

בגלל זה חייבים בלם בכושר משחק, ששיחק במועדונים גדולים ובמסגרות של ליגת אלופות/ ליגה אירופית

Shocking4U אמר:
האמת שאני באיזשהו מקום מרחם על איזה בלם שלא יגיע כי הוא יזרק למים הרותחים מהר מאוד בלי כמעט אימונים או הגנה עם הקבוצה. בשישי הדדליין ושלישי לאחר מכן כבר יש משחק נגד בנפיקה ושבוע לאחר מכן מול פסז. גם לפלאניץ לקח איזה חודשיים להיכנס לעניינים ופה הבלם יצטרך להיכנס לעניינים מול קבוצות בצ׳מפיונס ועם כמעט אפס זמן להתאמן בפועל עם הקבוצה ולייצר תיאום.

מתחיל לחשוב על זה יותר ויותר וזה סופר מדאיג.
בגלל זה חשוב להביא בלם מוכח וכמה שיעלה יעלה, אחרת בכר יעלה עם ארד בצ׳מפיונס.
זה תרחיש שרוב הסיכויים שיתממש .
רק שלא נתרסק גם בליגה בגלל זה.

ירוק רפואי אמר:
בגלל זה חייבים בלם בכושר משחק, ששיחק במועדונים גדולים ובמסגרות של ליגת אלופות/ ליגה אירופית
מסכים בגלל זה כל הרעיון של בלמים כמו בנקוביץ הזה הזוי בעיניי. עד שהוא יכנס לכושר כבר תגמר ליגת האלופות.

איך שזה נראה כרגע אנחנו בדרך לפתוח עם ארד וגולדברג מול בנפיקה בחוץ שזה מדאיג מאוד. פוטנציאל גבוה להתבזות (כאילו לא היה גבוה לפני כן)

את הבלמים הזרים (לפחות את השני) לא צריך להחתים מתוך מחשבה על ליגת האלופות - אלא מבחינת השחקן הכי טוב ומועיל לעונה הזו וגם קדימה.

ליגת האלופות זה נחמד אבל עיקר ההישג הוא בהגעה.
המשימה החשובה באמת היא שימור האליפות כדי שנוכל לחזור ולבנות מסורת גם בשנים הבאות.

אם הבלם הכי טוב שאפשר להביא הוא בלי כושר משחק, עדיף שיביאו

אפוק מהסקאוטינג.. אתה פרסמת על סק שם בנושא.

תכוון למקצוע לדעתי..יש לך עין.

שחקן חזק ברמת הפיירו מבחינה פיזית ויש לו גם משחק גובה טוב

Daholio אמר:
אפוק מהסקאוטינג.. אתה פרסמת על סק שם בנושא.

תכוון למקצוע לדעתי..יש לך עין.

חחח בסדר הם עוברים על כל הבלמים בעולם בערך עם השמות שהם זורקים בהקשר שלנו אז הגיוני שבסוף יגיעו לשם שאמרתי
אם זה יהיה הבלם שבסוף יגיע זה באמת יהיה קטע אבל
עריכה: זה גם לא שם שאני העלתי זה של MHFC4EVER

זה בלם ענק, הזוי שהוא מקושר לליגת העל בכלל, אם חסר מושג כמוני מכיר אותו ברמת השם אז כנראה שהוא עשה משהו בחיים שלו

זה MHFC4Ever פירסם את השם הזה לפני כמה ימים בנושא סקאוטינג

הוא בלי אף דקת משחק עד עכשיו בליגה או באירופה אז הוא לא בכושר

הזייה מה שהולך עם השמות .
לא זוכר מתי היה דבר כזה שכל שחקן בערך באירופה מועמד להגיע למכבי חיפה .
אין לי כח לכאב ראש הזה תעירו אותי כשיחתום כאן מישהו .

Shocking4U אמר:
זה MHFC4Ever פירסם את השם הזה לפני כמה ימים בנושא סקאוטינג

הוא בלי אף דקת משחק עד עכשיו בליגה או באירופה אז הוא לא בכושר

מתנצל, אכן ראיתי עכשיו. כל הכבוד לך.

אגב מבאס שלא הולכים על בנקוביץ', דיברתי עם אוהדי סלטיק עליו, הם אומרים שהוא היה אדיר בסקוטלנד ושהם מחזירים אותו בכיף גם עכשיו. הוא עשה טעות עם המעבר לאנגליה אבל כנראה שבאמת יש לו פוטנציאל גבוה

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה