ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Nirgreen אמר:כאנען מועמד והחלו לבדוק כמה יעלה מול גקי
להערכתי לפחות 1.5מיליון יורו.
כן כן טעות שליSmurk אמר:SaTla אמר:מאמין שזה יטופל לפניShocking4U אמר:והנה יוצאות כותרות על זה שלא יספיקו לרשום את סק לאירופה. בהצלחה לנו.
אני כל הזמן שאנשים פה מדברים על האזרוח של מוחמד כעובדה מוגמרת בזמן שזה לא עדיין קרה והנה זה מתפוצץ לנו בפרצוף
בכל מקרה אם סק נרשם ולא דילן זה בכלל בושה
הפוך. סק צריך להירשם לפני דילן
כי לא אישרו לעלי את התושבות ואי אפשר לרשום יותר מ 6 זריםחזיזוש אמר:למה שלא ירשמו את הבלמים לאלופות מאיפה המצאתם את זה
כל שניה ממציאים על מה לכעוס ולהגיד בושה
SaTla אמר:כי לא אישרו לעלי את התושבות ואי אפשר לרשום יותר מ 6 זריםחזיזוש אמר:למה שלא ירשמו את הבלמים לאלופות מאיפה המצאתם את זה
ואצלנו לא ידעו שאי אפשר להחתים שחקן לפני שמקבלים רשמית אזרחות?חזיזוש אמר:SaTla אמר:כי לא אישרו לעלי את התושבות ואי אפשר לרשום יותר מ 6 זריםחזיזוש אמר:למה שלא ירשמו את הבלמים לאלופות מאיפה המצאתם את זה
אם ככה זה לא מחדל שלנו זה פיגוע חבלני של מכבי תל אביב
SaTla אמר:כי לא אישרו לעלי את התושבות ואי אפשר לרשום יותר מ 6 זריםחזיזוש אמר:למה שלא ירשמו את הבלמים לאלופות מאיפה המצאתם את זה
אז רובן וזו לא בא להיות המחליף של גולדברג?Apoc אמר:Shocking4U אמר:אני לא מבין למה אנשים מבסוטים מדילן הזה. לפי הפרופיל נראה שחקן סתמי לחלוטין. לא מבין למה לא ניסו לכוון לבלם יותר טוב ממנו. מקווה שיגיע גם רכש ישראלי כי אנחנו צריכים עוד חיזוק לקישור
דילן זה שחקן שמגיע לפה על תקן גיבוי לסק ולגולדברג
זר שישי
זה בסדר
Shocking4U אמר:ואצלנו לא ידעו שאי אפשר להחתים שחקן לפני שמקבלים רשמית אזרחות?חזיזוש אמר:SaTla אמר:כי לא אישרו לעלי את התושבות ואי אפשר לרשום יותר מ 6 זרים
אם ככה זה לא מחדל שלנו זה פיגוע חבלני של מכבי תל אביב
אם אתה אומר שהוא פצצה של בלם אני רגוע. היית מאוד ביקורתי החלוןUndertheknife אמר:סק פצצה של בלם לא מבין מה השיח בכלל.
Kaka אמר:הקטע הכי מצחיק שרק היום בבוקר דורון הדביל פירסם שעלי יקבל תושבות ב-48 השעות הקרובות.
עיתונאי בדיחה וחסר מושג.
Smurk אמר:Kaka אמר:הקטע הכי מצחיק שרק היום בבוקר דורון הדביל פירסם שעלי יקבל תושבות ב-48 השעות הקרובות.
עיתונאי בדיחה וחסר מושג.
למה מה הוא פירסם עכשיו?