ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
אתה מדבר כאילו המועדון וברק אף פעם לא נפלו עם זריםחזיזוש אמר:Smurk אמר:בהצלחה לכל העוסקים במלאכה אם זאת החשיבה.חזיזוש אמר:ומה נגיד עם האופציה שהם באמת רואים בדילאן כבכיר מבין השניים? נניח, אני לא מתיימר לדעת. אני פשוט חושב שיש יותר אופציות מ-״בא להם לעשות את ההחלטה הגרועה דווקא כי הם מטומטמים״
חייבים להתארגן כל הפורום ולשלוח מייל דחוף לברק בטח אין להם מושג מה הם עושים ומי הם מחתימים. פה בפורום ראינו כמה דקות ביוטיוב והדעה שלנו מגובשת ומושכלת והם עושים בחירות עלהפאדי הם לא יודעים את מה שאנחנו יודעים
מי מרים את הכפפה ומציל את המועדון
Shocking4U אמר:אם הם מאמינים שמוחמד יקבל אזרחות עד שישי אז למה הם לא מנחיתים את סק, עושים לו בדיקות רפואיות ומכינים את הכל כבר שיהיה מוכן? עצם זה שהם לא עושים את זה מראה שהם לא בטוחים שהם יקבלו את האזרחות של מוחמדKaka אמר:אנשים גמורים בראש. היה יותר חשוב להביא את דילן כי הוא בכושר משחק בניגוד לסק שלא שותף במשחקים מאז סוף מאי.
חזיזוש אמר:https://twitter.com/Kosi_foottalk/status/1564977155049660417?s=20&t=-ACBY-c6fb0SsdC6GEu8LA
למה זה רק עד 22/23? מה זה אומר?Kaka אמר:עלי קיבל אישור
אבל אמרו פה שזה לא יקרה...
Shocking4U אמר:למה זה רק עד 22/23? מה זה אומר?Kaka אמר:עלי קיבל אישור
Kaka אמר:Shocking4U אמר:למה זה רק עד 22/23? מה זה אומר?Kaka אמר:עלי קיבל אישור
לא יודע כרגע מה זה אומר, נברר בהמשך.
בעונה הנוכחית הוא נרשם כישראלי שזה מצויין ומחר מגיע אדון סק ונותר להחתים קשר ישראלי (הלוואי 2).
רעיון מצוין אם כך הדברים.Shocking4U אמר:Kaka אמר:Shocking4U אמר:למה זה רק עד 22/23? מה זה אומר?
לא יודע כרגע מה זה אומר, נברר בהמשך.
בעונה הנוכחית הוא נרשם כישראלי שזה מצויין ומחר מגיע אדון סק ונותר להחתים קשר ישראלי (הלוואי 2).
ניחוש שלי לא מידיעה: הסיפור עם משרד הפנים התעכב אז הלכו דרך מסלול עוקף באישור השרים אבל התנו את זה בזה שזה יהיה רק לשנה.
Shocking4U אמר:יאללה עכשיו לזרוק את סק ולהביא בלם בכושר משחק כמו בורקה. לא צריך 2 בלמים כמו סק ודילן שטובים באותם הדברים.
הוא לא קיבל אזרחותShocking4U אמר:זה שזה דרך נשיא בית משפט עליון נשמע כאילו זה הלך למסלול עוקף משרד הפנים. אחרת אני לא מבין למה הוא קיבל אזרחות רק עד 22/23
חבל. לדעתי היה צריך להביא 2 בלמים עם פרופיל שונה ולא 2 בלמים שטובים באותו דבר (פיזיות, משחק גובה ומאבקי אוויר). אני קצת דואג שהנעת הכדור שלנו תסבולKaka אמר:Shocking4U אמר:יאללה עכשיו לזרוק את סק ולהביא בלם בכושר משחק כמו בורקה. לא צריך 2 בלמים כמו סק ודילן שטובים באותם הדברים.
הכל כבר סגור, לא יפרו הסכם.
בסופו של דבר מאמין שגולדברג ישחק יותר והוא יהיה הבלם שמניע כדור, זה לא שחסר לנו.Shocking4U אמר:חבל. לדעתי היה צריך להביא 2 בלמים עם פרופיל שונה ולא 2 בלמים שטובים באותו דבר (פיזיות, משחק גובה ומאבקי אוויר). אני קצת דואג שהנעת הכדור שלנו תסבולKaka אמר:Shocking4U אמר:יאללה עכשיו לזרוק את סק ולהביא בלם בכושר משחק כמו בורקה. לא צריך 2 בלמים כמו סק ודילן שטובים באותם הדברים.
הכל כבר סגור, לא יפרו הסכם.