• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
מה הקריצה השנייה של חסן הלכה לים היה לו בעבר קריצות מבוזבזות?

חזיזוש אמר:
Smurk אמר:
חזיזוש אמר:
ומה נגיד עם האופציה שהם באמת רואים בדילאן כבכיר מבין השניים? נניח, אני לא מתיימר לדעת. אני פשוט חושב שיש יותר אופציות מ-״בא להם לעשות את ההחלטה הגרועה דווקא כי הם מטומטמים״
בהצלחה לכל העוסקים במלאכה אם זאת החשיבה.

חייבים להתארגן כל הפורום ולשלוח מייל דחוף לברק בטח אין להם מושג מה הם עושים ומי הם מחתימים. פה בפורום ראינו כמה דקות ביוטיוב והדעה שלנו מגובשת ומושכלת והם עושים בחירות עלהפאדי הם לא יודעים את מה שאנחנו יודעים
מי מרים את הכפפה ומציל את המועדון
אתה מדבר כאילו המועדון וברק אף פעם לא נפלו עם זרים

Shocking4U אמר:
Kaka אמר:
אנשים גמורים בראש. היה יותר חשוב להביא את דילן כי הוא בכושר משחק בניגוד לסק שלא שותף במשחקים מאז סוף מאי.
אם הם מאמינים שמוחמד יקבל אזרחות עד שישי אז למה הם לא מנחיתים את סק, עושים לו בדיקות רפואיות ומכינים את הכל כבר שיהיה מוכן? עצם זה שהם לא עושים את זה מראה שהם לא בטוחים שהם יקבלו את האזרחות של מוחמד

אבל הוא אמור לנחות מחר...

יאללה בשעה טובה. דודו שלח הודעה לסק היקר שהוא רשאי להמריא.

זה שזה דרך נשיא בית משפט עליון נשמע כאילו זה הלך למסלול עוקף משרד הפנים. אחרת אני לא מבין למה הוא קיבל אזרחות רק עד 22/23

למזלנו זה לא אמור להוות בעיה שזה עד 22/23 כי עד אז דניאל אמור לקבל אזרחות. אבל למה רק עד 22/23?

Shocking4U אמר:
Kaka אמר:
עלי קיבל אישור

אבל אמרו פה שזה לא יקרה...
למה זה רק עד 22/23? מה זה אומר?

לא יודע כרגע מה זה אומר, נברר בהמשך.
בעונה הנוכחית הוא נרשם כישראלי שזה מצויין ומחר מגיע אדון סק ונותר להחתים קשר ישראלי (הלוואי 2).

Kaka אמר:
Shocking4U אמר:
Kaka אמר:
עלי קיבל אישור

אבל אמרו פה שזה לא יקרה...

בעונה הנוכחית הוא נרשם כישראלי שזה מצויין ומחר מגיע אדון סק ונותר להחתים קשר ישראלי (הלוואי 2).

ניחוש שלי לא מידיעה: הסיפור עם משרד הפנים התעכב אז הלכו דרך מסלול עוקף באישור השרים אבל התנו את זה בזה שזה יהיה רק לשנה.

יאללה עכשיו לזרוק את סק ולהביא בלם בכושר משחק כמו בורקה. לא צריך 2 בלמים כמו סק ודילן שטובים באותם הדברים.

Shocking4U אמר:
Kaka אמר:
Shocking4U אמר:

ניחוש שלי לא מידיעה: הסיפור עם משרד הפנים התעכב אז הלכו דרך מסלול עוקף באישור השרים אבל התנו את זה בזה שזה יהיה רק לשנה.
רעיון מצוין אם כך הדברים.

Shocking4U אמר:
יאללה עכשיו לזרוק את סק ולהביא בלם בכושר משחק כמו בורקה. לא צריך 2 בלמים כמו סק ודילן שטובים באותם הדברים.

הכל כבר סגור, לא יפרו הסכם.

Shocking4U אמר:
זה שזה דרך נשיא בית משפט עליון נשמע כאילו זה הלך למסלול עוקף משרד הפנים. אחרת אני לא מבין למה הוא קיבל אזרחות רק עד 22/23
הוא לא קיבל אזרחות
הוא קיבל תושב ארעי שזה תוקף לשנה ובדרך כלל אחרי שנה הוא מקבל תושב קבע שזה 5 או 10 שנים.
ככה עובד איחוד משפחות עם פלסטינאים גם.

Kaka אמר:
Shocking4U אמר:

חבל. לדעתי היה צריך להביא 2 בלמים עם פרופיל שונה ולא 2 בלמים שטובים באותו דבר (פיזיות, משחק גובה ומאבקי אוויר). אני קצת דואג שהנעת הכדור שלנו תסבול

Shocking4U אמר:
Kaka אמר:
Shocking4U אמר:

חבל. לדעתי היה צריך להביא 2 בלמים עם פרופיל שונה ולא 2 בלמים שטובים באותו דבר (פיזיות, משחק גובה ומאבקי אוויר). אני קצת דואג שהנעת הכדור שלנו תסבול
בסופו של דבר מאמין שגולדברג ישחק יותר והוא יהיה הבלם שמניע כדור, זה לא שחסר לנו.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה