• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Shocking4U אמר:
שמיר וסוף אז כנראה לא יספיקו להירשם לאלופות לא?

סוף עוד חצי שעה על הטיסה
שמיר אמור לנחות מחר בבוקר.

לגבי סוף יכול להירשם גם אחרי הדד ליין.

Greenfromluxembourg אמר:
Jerry אמר:
החתמות סתם, לא הבנתי בשביל מה צריך את הבינוניאדה הזאת

זה ה׳טופ׳ שיש בשוק הישראלי כרגע ואנחנו צריכים עומק כי יש לנו שחקנים על הספסל שהם אפילו לא בהגדרת ׳בינוני׳. אי אפשר להביא עוד זרים, אז זה מה יש ואנחנו צריכים להביא את המקסימום ממה שיש.
הטופ של חדרה ובית"ר אולי וראינו את פערי הרמות, זה לא שחקנים למכבי חיפה וגם לא לבאר שבע אפילו, מביאים אותם רק כי אפשר וכי יש פניקה מהלו"ז

Shocking4U אמר:
שמיר וסוף אז כנראה לא יספיקו להירשם לאלופות לא?
ההרשמה היא עד מחר בלילה, סוף כבר בדרך לארץ ואופא מתירה לשחקני U21 להירשם גם אחרי שחלון העברות נגמר, ככה שהוא ירשם למרות שהחלון באיטליה נסגר עוד שעה

שמיר מספיק טוב למשחקים נגד רוב קבוצות הליגה. לגבי סוף אני לא יודע, אבל יש לנו בעיה בשחקני גיבוי שיכולים לשחק באגף.

Jerry אמר:
Greenfromluxembourg אמר:
Jerry אמר:
החתמות סתם, לא הבנתי בשביל מה צריך את הבינוניאדה הזאת

זה ה׳טופ׳ שיש בשוק הישראלי כרגע ואנחנו צריכים עומק כי יש לנו שחקנים על הספסל שהם אפילו לא בהגדרת ׳בינוני׳. אי אפשר להביא עוד זרים, אז זה מה יש ואנחנו צריכים להביא את המקסימום ממה שיש.
הטופ של חדרה ובית"ר אולי וראינו את פערי הרמות, זה לא שחקנים למכבי חיפה וגם לא לבאר שבע אפילו, מביאים אותם רק כי אפשר וכי יש פניקה מהלו"ז

בוא נשחק משחק. גם אם לא הייתה פניקה מהלו׳ז, איזה שחקן ישראלי היית מביא לפה?

benrey אמר:
לא האמנתי שיגיעו ארבעה שחקנים
העלות של כולם ביחד זה דמי ההעברה של קארצב אל תסתנוורו. אחרי המשחק מול סכנין מודה שאני בלחץ מאיך שנראה בהמשך העונה. סוף ושמיר מבחינתי זה כמו אליהו וצ'יבוטה, לא סומך עליהם בשיט

Jerry אמר:
benrey אמר:
לא האמנתי שיגיעו ארבעה שחקנים
העלות של כולם ביחד זה דמי ההעברה של קארצב אל תסתנוורו. אחרי המשחק מול סכנין מודה שאני בלחץ מאיך שנראה בהמשך העונה. סוף ושמיר מבחינתי זה כמו אליהו וצ'יבוטה, לא סומך עליהם בשיט

וקארצב כן ברמה? נו באמת...

Jerry אמר:
לא יודע אני ממש מודאג ממה שיהיה העונה בכנפיים, בכר גומר את חזיזה וצ'יבוטה לא ברמה, הייתי מעדיף בלם ישראלי וקשר התקפי זר

אתה תראה שצ'יבוטה יותר יועיל מסוף .
גם בסכנין הוא לא היה כזה רע .
אני באמת לא יודע מה יכול לתרום לנו סוף ואיזה עומק זה בדיוק .

מה זה משנה אם קארצב ברמה או לא, אין שום סיכוי להיכנס למו״מ עם סגל הבן זונה הזה. לא מוכן למכור לאף קבוצה בארץ.

Greenfromluxembourg אמר:
Jerry אמר:
Greenfromluxembourg אמר:

בראש ובראשונה לפחות אחד מרפא אלחמיד קארצב וכנעאן. לגיבוי מהספסל הייתי מנסה מהלך על גנטוס שלדעתי אנדרייטד, כיאל, אביב אברהם, גיל כהן

גם גולדשטיין מיישר קו עם המתווה על סוף. השאלה+אופציה. לא חושב שהוא עילוי אבל במתווה הזה אין לנו מה להפסיד. יהיה טוב הרוווחנו שחקן צעיר, לא יהיה טוב יקבל בעיטה בחזרה לספציה.

Daniel123 אמר:
Jerry אמר:
לא יודע אני ממש מודאג ממה שיהיה העונה בכנפיים, בכר גומר את חזיזה וצ'יבוטה לא ברמה, הייתי מעדיף בלם ישראלי וקשר התקפי זר

אתה תראה שצ'יבוטה יותר יועיל מסוף .
גם בסכנין הוא לא היה כזה רע .
אני באמת לא יודע מה יכול לתרום לנו סוף ואיזה עומק זה בדיוק .

הלוואי. הרמתי ידיים לגביו. מבחינת כדורגל הוא שייך אבל משהו בקופסה לא מחובר ולא נראה שלבכר יש עצבים בשבילו

Greenfromluxembourg אמר:
Jerry אמר:
שמיר שחקן איטי ובלי מסירה, לא מתאים לנו

שמיר תקע לך גול מהסרטים. אז אולי יש לו קצת טכניקה.
חח אחי אם הוא נותן עוד גול כזה בקריירה תקפיץ את ההודעה הזאת ואני אעביר לך 500 בביט. דיל? עזוב זה שחקן שהטייטל שלו זה קצת פיזיות והצטרפות טובה לרחבה. אין לו פס, הוא איטי ורך, לא מחזיק ממנו מודה

חבל שלא ניסו לבדוק עם רפאלוב על השאלה עד ינואר .
מה רע לו לשחק בצ'מפיונס עד נובמבר ועוד כמה מחזורי ליגה עד ינואר ?
הוא בטוח היה תורם יותר מכל שחקן אחר .

Jerry אמר:
Greenfromluxembourg אמר:
Jerry אמר:

בראש ובראשונה לפחות אחד מרפא אלחמיד קארצב וכנעאן. לגיבוי מהספסל הייתי מנסה מהלך על גנטוס שלדעתי אנדרייטד, כיאל, אביב אברהם, גיל כהן

רפא? לא יחזור לליגה אין סיכוי.
אלחמיד מלא טעויות ולא ברמה של פלאניץ׳ ולא יבוא לספסל.
קארצב, לא שווה את הכסף שרוצים עליו וסתם שחקן אגרסיבי בלי מסירה.
כנעאן, כמו שציינו פה פצוע 4 פעמים בשנה. אם היה כשיר היו הולכים עליו.
כיאל, מבוגר מדי.
גנטוס, אביב אברהם, גיל כהן... על כולם היו מצהירים בנוניים בדיוק כמו השחקנים שאנחנו מחתימים.

קיצר לא חידשת כלום וזה הכל מאותו דבר.

Greenfromluxembourg אמר:
Jerry אמר:
Greenfromluxembourg אמר:

רפא? לא יחזור לליגה אין סיכוי.
אלחמיד מלא טעויות ולא ברמה של פלאניץ׳ ולא יבוא לספסל.
קארצב, לא שווה את הכסף שרוצים עליו וסתם שחקן אגרסיבי בלי מסירה.
כנעאן, כמו שציינו פה פצוע 4 פעמים בשנה. אם היה כשיר היו הולכים עליו.
כיאל, מבוגר מדי.
גנטוס, אביב אברהם, גיל כהן... על כולם היו מצהירים בנוניים בדיוק כמו השחקנים שאנחנו מחתימים.

קיצר לא חידשת כלום וזה הכל מאותו דבר.
פסלת את כל השמות שלי ולא אמרת למה אתה רוצה את פודרגאנו ושמיר. באופן אישי הייתי מוותר על דילן והולך על זר להתקפה בכלל אבל זה דיון אחר

Daniel123 אמר:
חבל שלא ניסו לבדוק עם רפאלוב על השאלה עד ינואר .
מה רע לו לשחק בצ'מפיונס עד נובמבר ועוד כמה מחזורי ליגה עד ינואר ?
הוא בטוח היה תורם יותר מכל שחקן אחר .

אבל זה נאמר עשרות פעמים, ליאור רפאלוב לא מעוניין לחזור לישראל והוא רואה את המשך החיים שלו (לא מדבר כבר על קריירה) בבלגיה. הוא יפרוש שם ב 99.99%. אין מה לדבר על חזרה לישראל.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה