• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
אוהד מכבי חיפה טיפוסי

אם מחתימים את שמיר -למה החתמנו ?? שחקן חלש
אם הוא חותם בסוף בב"ש -איך לא החתמנו אותו ?????

מצד אחד החתימו פה הרבה סימני שאלה גדולים שאני קצת פסימי, לא רואה איך הגוני נאור הזה מחליף ברמה לרודריגז??? מצד שני- אני קצת רגוע כי סוף מושאל עד סוף העונה אחד מהבלמים גם כן ואני מקווה שגם גוני נאור הזה, ככה שאם יש תקלות לא נתקע עם כל השיט הזה

אתם סתם בלחץ...יש לנו 3 קשרים איכותיים..נטע.מוחמד ואבו פאני..אירופה לא תיהיה לנצח..וגאבר יחזור מפציעה.

ויש גם משחקי ליגה מול קבוצות חלשות שלא חייב לשחק 2 קשרי אמצע הגנתיים...ככה שהכל בסדר..

חלון מאכזב - אחרי שבירת שיא הכנסות כל הזמנים ציפיתי לפחות לשחקן אחד ברמה שלא הייתה פה (בלם שמגיע מאחת מחמש הליגות הגדולות למשל)

דם ירוק!!! אמר:
אתם סתם בלחץ...יש לנו 3 קשרים איכותיים..נטע.מוחמד ואבו פאני..אירופה לא תיהיה לנצח..וגאבר יחזור מפציעה.

ויש גם משחקי ליגה מול קבוצות חלשות שלא חייב לשחק 2 קשרי אמצע הגנתיים...ככה שהכל בסדר..

אתה רציני? יש לך משחק כל 3-4 יום. אתה חייב שיהיו לך לפחות 4 קשרים. ג׳אבר לא חוזר בזמן הקרוב וקשה לבנות על שחקן פציע.

אני לא מבין.
חשבנו שקבוצה קטנה כמו קטמון תוותר על הקפטן והשחקן הכי טוב שלה ללא תמורה?

לא מכיר את גוני נאור ואין לי מושג מה הרמה שלו, אבל אני אוהב את החשיבה מחוץ לקופסא של המועדון. הכי קל היה ללכת על שמיר המוכר והבינוני.

בדיוק בשביל מקרים כאלה יש מנהל מקצועי, ולא כמו במכבי תל אביב שעושים רכש שכל ילד היה עושה.
במצב שנוצר, שאין שחקנים ישראלי איכותיים שאפשר להביא, צריך לשנות חשיבה ולעשות מהלכים פחות פופולריים.

ותודה לבאר שבע שמצילים אותנו משמיר ולוקחים לסגל שלהם עוד שחקן בינוני.
אני מעריך שהם יפסידו לנתניה במאבק על המקום השלישי.

ירוק זה אני אמר:
לא מכיר את גוני נאור ואין לי מושג מה הרמה שלו, אבל אני אוהב את החשיבה מחוץ לקופסא של המועדון. הכי קל היה ללכת על שמיר המוכר והבינוני.

בדיוק בשביל מקרים כאלה יש מנהל מקצועי, ולא כמו במכבי תל אביב שעושים רכש שכל ילד היה עושה.
במצב שנוצר, שאין שחקנים ישראלי איכותיים שאפשר להביא, צריך לשנות חשיבה ולעשות מהלכים פחות פופולריים.

אם שמיר בינוני מה זה עושה את גוני נאור

מעניין על איזה סכום מדבר עם גוני שזה ייפול על זה

״ השחקן הוצע לאדומים מהנגב שיכולים לשלם לו שכר גבוה יותר ולהחתימו בחוזה לשנתיים.״

עכשיו אנחנו גם בפערים מול עדן שמיר. מקווה שנוכל לעמוד בדרישות הכספיות של גוני נאור.

Shocking4U אמר:
״ השחקן הוצע לאדומים מהנגב שיכולים לשלם לו שכר גבוה יותר ולהחתימו בחוזה לשנתיים.״

עכשיו אנחנו גם בפערים מול עדן שמיר. מקווה שנוכל לעמוד בדרישות הכספיות של גוני נאור.

הפערים בתכלס הם באורך החוזה. הצענו לו לעונה אחת בלבד.

Shocking4U אמר:
ירוק זה אני אמר:

אם שמיר בינוני מה זה עושה את גוני נאור

לא יודע. לא מכיר אותו.
משמיר אנחנו יודעים מה נקבל, וזה לא מזהיר. גוני נאור יכול להיות הפתעה נעימה.

התפקיד של מנהל מקצועי וצוות סקאוטינג זה בין ביתר לחשוב מחוץ לקופסא אם אין פיתרון טוב.
אני אוהב את זה.

דווקא התחושה שלי היא שהפערים הכלכליים נובעים מסיבות מקצועיות. אם הצוות המקצועי מעדיף את גוני נאור וחושב שהוא השקעה טובה יותר אז שילכו איתו.

גוני נאור יכול לשחק גם כבלם אם רוצים. בקטע הזה הוא מזכיר את רודריגס. מבחינת אישיות הוא טופ. אחד מהאנשים היותר איכותיים שיש בכדורגל ישראלי. מבחינת איכות ככדורגלן- בינוני זה מחמאה.

אני באופן אישי מעדיף את שמיר בהרבה וחבל לי שהוא הולך לב״ש.

מה הקטע להציע לעדן שמיר חוזה לעונה אחת? באמת חשבו שהוא יקח את זה?
הרי בקיץ אם לא בינואר הקרוב נטע ואבו פאני סיכוי גדול עוזבים.
סך הכל ברמת הישראלים הוא רכש טוב לליגה.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה