דם ירוק!!!
משחק בשביל הסמל
אוהד מכבי חיפה טיפוסי
אם מחתימים את שמיר -למה החתמנו ?? שחקן חלש
אם הוא חותם בסוף בב"ש -איך לא החתמנו אותו ?????
אם מחתימים את שמיר -למה החתמנו ?? שחקן חלש
אם הוא חותם בסוף בב"ש -איך לא החתמנו אותו ?????
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
דם ירוק!!! אמר:אתם סתם בלחץ...יש לנו 3 קשרים איכותיים..נטע.מוחמד ואבו פאני..אירופה לא תיהיה לנצח..וגאבר יחזור מפציעה.
ויש גם משחקי ליגה מול קבוצות חלשות שלא חייב לשחק 2 קשרי אמצע הגנתיים...ככה שהכל בסדר..
אם שמיר בינוני מה זה עושה את גוני נאורירוק זה אני אמר:לא מכיר את גוני נאור ואין לי מושג מה הרמה שלו, אבל אני אוהב את החשיבה מחוץ לקופסא של המועדון. הכי קל היה ללכת על שמיר המוכר והבינוני.
בדיוק בשביל מקרים כאלה יש מנהל מקצועי, ולא כמו במכבי תל אביב שעושים רכש שכל ילד היה עושה.
במצב שנוצר, שאין שחקנים ישראלי איכותיים שאפשר להביא, צריך לשנות חשיבה ולעשות מהלכים פחות פופולריים.
ותודה לבאר שבע שמצילים אותנו משמיר ולוקחים לסגל שלהם עוד שחקן בינוני.
אני מעריך שהם יפסידו לנתניה במאבק על המקום השלישי.
Liberman אמר:החריימה על האש יהיה משהו מעניין היום ?
Shocking4U אמר:״ השחקן הוצע לאדומים מהנגב שיכולים לשלם לו שכר גבוה יותר ולהחתימו בחוזה לשנתיים.״
עכשיו אנחנו גם בפערים מול עדן שמיר. מקווה שנוכל לעמוד בדרישות הכספיות של גוני נאור.
Shocking4U אמר:אם שמיר בינוני מה זה עושה את גוני נאורירוק זה אני אמר:לא מכיר את גוני נאור ואין לי מושג מה הרמה שלו, אבל אני אוהב את החשיבה מחוץ לקופסא של המועדון. הכי קל היה ללכת על שמיר המוכר והבינוני.
בדיוק בשביל מקרים כאלה יש מנהל מקצועי, ולא כמו במכבי תל אביב שעושים רכש שכל ילד היה עושה.
במצב שנוצר, שאין שחקנים ישראלי איכותיים שאפשר להביא, צריך לשנות חשיבה ולעשות מהלכים פחות פופולריים.
ותודה לבאר שבע שמצילים אותנו משמיר ולוקחים לסגל שלהם עוד שחקן בינוני.
אני מעריך שהם יפסידו לנתניה במאבק על המקום השלישי.