ירוק רפואי
שחקן העונה
לא להביא שחקנים מהקבוצה הארורה הזאת
כל רכש שהבאנו מהם או שעבר שם התרסק פה
כל רכש שהבאנו מהם או שעבר שם התרסק פה
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

onn אמר:להשקיע כסף רק על שחקני הרכב בפוטנציה. לא על שחקנים משלימים או פוטנציאלים. עדיף לשלם לנתניה את הסכום שהיא דרשה מהרוסים על קארצב או חלק ממנו ולדחוף לה את מאור לוי / אורי דהן מאשר לשלם על גוני נאור ודומיו.
MHFC4EVER אמר:להציע להפועל ים טרייד - בדש (בהשאלה + אופציה) ונאור תמורת דהן מאור לוי ויפרח (בהשאלה).
גם עוואד ואבו אלשיך אופציות.
GKagelmacher אמר:איזה אינטרס יש לו להגיע לפה?lemmacantor אמר:שיעשו מהלך על חייקין.
netanel412 אמר:אולי כדאי שיעשו מהלך על בדש מהפועל ירושלים כמחליף מהספסל לשרי.
יכול להיות אחלה
שאמרתי את זה בקיץ צחקו עליי. שחקן שחקן.
לגבי כנאען אשדוד שיקרו כדי שנקח אותו. משהו שם נשמע לי לא טוב. פציע מידי.
Judokan אמר:GKagelmacher אמר:איזה אינטרס יש לו להגיע לפה?lemmacantor אמר:שיעשו מהלך על חייקין.
netanel412 אמר:אולי כדאי שיעשו מהלך על בדש מהפועל ירושלים כמחליף מהספסל לשרי.
יכול להיות אחלה
לגבי חייקין - יש משכורות יחסית נמוכות בליגה הנורווגית, בטח ביחס למה שאפשר להציע אצלנו.
באופן ספציפי, ממה שאני יודע, בודו גלימט היא קבוצה היא עם משאבים מאוד מוגבלים אפילו ביחס לנורווגיה.
מבחינה מקצועית, שתי הקבוצות (אנחנו וגלימט) נמצאוצ בסטטוס דומה של תקופת שיא והישגים באירופה.
אז אם נציע לו הצעה מכובדת מאוד, זה לגמרי אמור להיות ריאלי להביא אותו. זה יכול להיות כיוון מצוין ללכת עליו בהנחה שג'וש לא מעוניין להמשיך
GKagelmacher אמר:Judokan אמר:GKagelmacher אמר:איזה אינטרס יש לו להגיע לפה?
לגבי חייקין - יש משכורות יחסית נמוכות בליגה הנורווגית, בטח ביחס למה שאפשר להציע אצלנו.
באופן ספציפי, ממה שאני יודע, בודו גלימט היא קבוצה היא עם משאבים מאוד מוגבלים אפילו ביחס לנורווגיה.
מבחינה מקצועית, שתי הקבוצות (אנחנו וגלימט) נמצאוצ בסטטוס דומה של תקופת שיא והישגים באירופה.
אז אם נציע לו הצעה מכובדת מאוד, זה לגמרי אמור להיות ריאלי להביא אותו. זה יכול להיות כיוון מצוין ללכת עליו בהנחה שג'וש לא מעוניין להמשיך
הדיבור זה שהוא מרוויח בסביבות ה400 אלף דולר.
MHFC4EVER אמר:להציע להפועל ים טרייד - בדש (בהשאלה + אופציה) ונאור תמורת דהן מאור לוי ויפרח (בהשאלה).
גם עוואד ואבו אלשיך אופציות.
Judokan אמר:GKagelmacher אמר:Judokan אמר:לגבי חייקין - יש משכורות יחסית נמוכות בליגה הנורווגית, בטח ביחס למה שאפשר להציע אצלנו.
הדיבור זה שהוא מרוויח בסביבות ה400 אלף דולר.
יש לך מקור לזה? ראיתי רשימה של בעלי השכר הגבוה בליגה הנורווגית וזה לא קרוב
GKagelmacher אמר:Judokan אמר:GKagelmacher אמר:הדיבור זה שהוא מרוויח בסביבות ה400 אלף דולר.
יש לך מקור לזה? ראיתי רשימה של בעלי השכר הגבוה בליגה הנורווגית וזה לא קרוב
אני אגיד לך מה. בהתחלה בדקתי במנג׳ר וזה הראה 40 אלף דולר לעונה משהו נשמע על גדר הלא אמין בעליל. אז חיפוש קצר בגוגל הראה את מה שכתבתי. לא יודע מה רמת האמינות. פשוט תמיד הולך לפי המנג’ר כי הם מדוייקים בדברים האלה אבל היה נשמע לי הזייה. יכול להיות שאשכרה 40 אלף דולר לעונה?
Jerry אמר:החלקתם על השכל עלאק 700 אלף על נאור, גם אמא שלו לא הייתה משלמת עליו רבע מהסכום הזה, שחקן בינוני לא בולט שטוב לקבוצה הגנתית, שיביאו את תמיר עדי בחינם הוא לפחות מסוגל לעשות משהו עם הכדור בניגוד אליו. גם עטאא יותר טוב מכל המועמדים העלובים האלו שעלו בהקשר של המועדון. חלאס אנחנו אלופת המדינה לא חירייה של הבינונים בליגה
Judokan אמר:Jerry אמר:החלקתם על השכל עלאק 700 אלף על נאור, גם אמא שלו לא הייתה משלמת עליו רבע מהסכום הזה, שחקן בינוני לא בולט שטוב לקבוצה הגנתית, שיביאו את תמיר עדי בחינם הוא לפחות מסוגל לעשות משהו עם הכדור בניגוד אליו. גם עטאא יותר טוב מכל המועמדים העלובים האלו שעלו בהקשר של המועדון. חלאס אנחנו אלופת המדינה לא חירייה של הבינונים בליגה
סבבה. בואו נפנטז שנתיים על קארצב וכנעאן ובסוף נשחק במשחק עונה עם מאור לוי.
מעניין לי את התחת מה הסכום שמשולם. 17 מיליון יורו קיבלו פה. אז שפעם אחת ישלמו יותר מדי אבל נימנע מפדיחות היסטוריות בסגנון זגורי בדלה אלפי
Daniel123 אמר:Judokan אמר:Jerry אמר:החלקתם על השכל עלאק 700 אלף על נאור, גם אמא שלו לא הייתה משלמת עליו רבע מהסכום הזה, שחקן בינוני לא בולט שטוב לקבוצה הגנתית, שיביאו את תמיר עדי בחינם הוא לפחות מסוגל לעשות משהו עם הכדור בניגוד אליו. גם עטאא יותר טוב מכל המועמדים העלובים האלו שעלו בהקשר של המועדון. חלאס אנחנו אלופת המדינה לא חירייה של הבינונים בליגה
סבבה. בואו נפנטז שנתיים על קארצב וכנעאן ובסוף נשחק במשחק עונה עם מאור לוי.
מעניין לי את התחת מה הסכום שמשולם. 17 מיליון יורו קיבלו פה. אז שפעם אחת ישלמו יותר מדי אבל נימנע מפדיחות היסטוריות בסגנון זגורי בדלה אלפי
מה אתה חושב שתקבל מגוני נאור במכבי חיפה ? כבר עדיף שיעלו שחקן מהנוער .
לא צריך בכוח להביא לפה שחקנים שלא מתאימים .