• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Shocking4U אמר:
נחמני אומר שאלחמיד לא בסגל הערב של ב״ש מסיבות מקצועיות. לכאורה אולי בגלל הפוסט שלו אחרי המשחק נגדנו שהוא רשם שהוא שונא לשחק כמגן

אלמחריד זה כ"כ חלון העברות מחנה אימונים קיץ 22 בואכה מוקדמות צ'מפיונס. כבר ממזמן הוא לא רלוונטי עבורנו בשום קונסטרוקציה.

NOSFERATU ZODD אמר:
קארצב שחקן טוב.
אבל הוא לא תחליף לנטע לביא או לעלי מוחמד.
סגנון אחר לגמרי של שחקן ואין באמת כאלה בשוק פה.
אני לא בטוח שהוא יהיה טוב פה כמו שחושבים.

יותר גרוע ממאור לוי הוא לא יהיה אז הכל בסדר

היה סיפור אז עם קארצב ובכר שקארצב קילל אותו לכאורה קללות קשות ממש קצת אחרי שאח של בכר נפטר ובכר מספיק התעצבן כדי שהוא יתלונן על זה לבני לם בסיום.

Shocking4U אמר:
היה סיפור אז עם קארצב ובכר שקארצב קילל אותו לכאורה קללות קשות ממש קצת אחרי שאח של בכר נפטר ובכר מספיק התעצבן כדי שהוא יתלונן על זה לבני לם בסיום.

במקביל להפסד, במכבי חיפה טוענים שעדן קארצב קילל את המאמן ברק בכר "בן *ונה" בעימות ביניהם. מאמן מכבי נתניה בני לם שלח בסיום את קארצב להתנצל בפני בכר, אך מאמן הירוקים לא נראה מסופק. "זו התנהגות מחפירה של שחקן כדורגל", אמרו בחיפה. בכר אמר לקארצב אחרי ההתנצלות: "תלמד מהמקרה".

לא נראה לי זאת הבעיה.
פשוט לא רוצים לשבור שיא העברות לשחקן שלא מביאים להרכב.

Shocking4U אמר:

ראיתי את זה מול העיניים, ישבנו מעל הספסל שם ביציע הכסף בנתניה וקארצב אשכרה רץ לבכר בגול השני נעמד מולו וקילל אותו בפרצוף, אם אני זוכר נכון זה היה ״יא בן שרמוטה״. זה היה חריג בקטע דפוק. מאותו רגע בערך 20 דקות קדימה בכר לא התעסק במשחק ורק צעק לקארצב תתבייש.
מודה שרציתי שישברו לו רגל במשחק הזה, זה היה אחד הדברים המוגזמים שראיתי. וגם עכשיו בדיונים עליו אני כל הזמן חושב על הרגע הפסיכוטי הזה

כן בתכלס קארצב מבחינת אישיות הוא מקום ראשון בליגה בתור סחלה וזוהמה, אולי שני רק לגלזר ההוא ששובר רגליים וצלעות

חזיזוש אמר:
Shocking4U אמר:

ראיתי את זה מול העיניים, ישבנו מעל הספסל שם ביציע הכסף בנתניה וקארצב אשכרה רץ לבכר בגול השני נעמד מולו וקילל אותו בפרצוף, אם אני זוכר נכון זה היה ״יא בן שרמוטה״. זה היה חריג בקטע דפוק. מאותו רגע בערך 20 דקות קדימה בכר לא התעסק במשחק ורק צעק לקארצב תתבייש.
מודה שרציתי שישברו לו רגל במשחק הזה, זה היה אחד הדברים המוגזמים שראיתי. וגם עכשיו בדיונים עליו אני כל הזמן חושב על הרגע הפסיכוטי הזה
כן אני זוכר שזה היה רגע שממש בלט כי בכר היה נראה נסער מזה באופן קיצוני והוא בדרך כלל לא כזה אז שיערתי שנאמרו שם דברים קשים. אני הבנתי שגם קארצב התחיל להסתכסך עם הקהל של נתניה

Shocking4U אמר:
חזיזוש אמר:
Shocking4U אמר:

כן אני זוכר שזה היה רגע שממש בלט כי בכר היה נראה נסער מזה באופן קיצוני והוא בדרך כלל לא כזה אז שיערתי שנאמרו שם דברים קשים. אני הבנתי שגם קארצב התחיל להסתכסך עם הקהל של נתניה

והקטע שזה היה הרבה יותר חמור מאיך שזה הוצג אחר כך באהלן אהלן, חבל שזה לא תועד. זה היה נראה שהוא בא בספרינט לפרק את בכר מכות

שמיר פותח בהרכב בב״ש אז הוא כנראה בכושר משחק. עדיין חושב שזה פספוס שלנו, היה יכול להגיע לפה תמורת כלום כסף ולסגור לנו פינה בקישור האחורי וב50/50 והיינו יכולים עם הכסף שנשאר להביא את כנעאן כמחליף לשרי ולחזיזה בשמאל.

Shocking4U אמר:
שמיר פותח בהרכב בב״ש אז הוא כנראה בכושר משחק. עדיין חושב שזה פספוס שלנו, היה יכול להגיע לפה תמורת כלום כסף ולסגור לנו פינה בקישור האחורי וב50/50 והיינו יכולים עם הכסף שנשאר להביא את כנעאן כמחליף לשרי ולחזיזה בשמאל.

פספוס שלנו לדעתי.
נראה לי בכר בכלל לא תופס ממנו אם הוא לא הגיע.

ברגע שהיו מולו מגעים והיו מולו אי אפשר להגיד "בכר לא תופס ממנו".
זו טעות שהרבה אנשים עושים.

Apoc אמר:
ברגע שהיו מולו מגעים והיו מולו אי אפשר להגיד "בכר לא תופס ממנו".
זו טעות שהרבה אנשים עושים.

סלייק

לפי כל מה ששמענו אז רצו אותו ובאר שבע פשוט הציעו לו חוזה ארוך יותר ועם שכר גבוה יותר

שימו לסגל 1.5מיליון יורו מאור לוי בהשאלה ועוד איזה בן שהר והוא מרוצה.

כרמליסט ירוק אמר:
לדעתי הבעיה של שחר זה לא פיזית להוציא את הסכומים האלה כי יש את הכסף בגלל ליגת האלופות. הבעיה זאת השמרנות והעקשנות הזאת של לפחד לקבוע תקדים ושאחר כך ימשיכו לסחוט אותך. גישה של לפני 20 שנה

איזה תקדים?

Nirgreen אמר:
שימו לסגל 1.5מיליון יורו מאור לוי בהשאלה ועוד איזה בן שהר והוא מרוצה.
הוא לא יקח את מאור לוי בהשאלה. הם לוקחים שחקנים בהשאלה רק אם יש להם אופציה עליהם (חוץ מגויגאון שהיה באמת מקרה חריג)

מעדיף שלא ילכו על קארצב נשמע שחקן שיכול להכניס לנו הרבה בלאגן לחדר הלבשה וגם האמת לא מתלהב ממנו לעומת חמודי כנעאן שאני חושב שהוא ישראלי שובר שוויון ששווה מאוד ללכת עליו

David אמר:
מעדיף שלא ילכו על קארצב נשמע שחקן שיכול להכניס לנו הרבה בלאגן לחדר הלבשה וגם האמת לא מתלהב ממנו לעומת חמודי כנעאן שאני חושב שהוא ישראלי שובר שוויון ששווה מאוד ללכת עליו

הלוואי חמודי
שחקן הכי טוב בליגה.

David אמר:

מקצועית, אני חושב שכנעאן יכול לתרום יותר, כל עוד הוא כשיר. מבחינת חדר הלבשה, קשה לדעת. תמיד אפשר להאשים את הסוכן, אבל גם כנעאן שחקן שעזב את הקבוצה ללא אישור. אף אחד לא מבטיח שהוא לא יעשה את זה שוב כשירצה לעזוב.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה