• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
אלונה מסכימה לשחרר את אלחמיד לכל קבוצה רק לא אלינו

זה מאוד עצוב

בקיץ הקרוב בכר כנראה יעזוב כי יראה שכל שחקני המפתח עוזבים (נטע, חזיזה ופאני וכו׳) ויש מיצוי ואז בכלל נראה כמה הספינה מחוררת

יעזוב בלי קשר.
אם כבר החירור בספינה זה בגלל שהוא יודע שהוא עוזב, לא להפך.

Nirgreen אמר:

זה מאוד עצוב

מזל שאנחנו כבר לא צריכים אותו

Apoc אמר:
Nirgreen אמר:

זה מאוד עצוב

הייתי מביא אותו ומשחרר את סק ומביא את איסמעל סורו.

אם הייתה אופציה להביא את אלחמיד, הייתי מביא אותו גם עכשיו.
הוא נחשב ישראלי בכיר, ובמציאות של היום אין לנו פריבילגיה לוותר על זה, במיוחד שכנראה אנחנו הולכים להיפרד מכמה כאלה בעתיד הקרוב.

אגב, הוא לא יכול לשחק קשר אחורי?
שחקן הגנה טוב עם טכניקה טובה, למה שזה לא יעבוד?

בעולם נורמלי ברור, עם המהירות שלו, גם קשר אחורי טוב. אבל אלונה לא תיתן לנו

Nirgreen אמר:
Apoc אמר:
Nirgreen אמר:

זה מאוד עצוב

הייתי מביא אותו ומשחרר את סק ומביא את איסמעל סורו.

איזה לשחרר את סק הוא הרגע חתם ואתה עוד לא יודע מה הוא שווה מה אנחנו בני ריינה

אם היה אפשר הייתי מביא את אלחמיד ומשחרר את סק (לא בגלל הזלזול בו, בשביל להביא זר לאמצע).

אגב, דלפ, אולי בכר ואלברמן פשוט לא מתלהבים ברצינות מאף מועמד ישראלי שיש ולכן לא מביאים?

מישהו חושב שיענקלה הפיל את עסקת שמיר על אורך בחוזה? או שהוא מונע בגופו להביא את אליאל פרץ נניח?

שבכר התעקש ודרש שחקנים הם הגיעו וגם ראינו עדויות לזה בתקשורת (זכור לי הסיפור עם פלאניץ, עם הפציעה של חזיזה שהוא עשה גוועלד והביאו את ציבוטה כמה ימים אחרי, שהגיעו 2 בלמים זרים תוך כמה ימים)

אולי הם פשוט לא מתלהבים מכנעאן וקארצב כמו שבפורום מתלהבים?

שבכר היה נעול על פיירו הביאו אותו בסכומים יותר גבוהים והסתדרו.

שבכר עולה להתראיין ואומר שאם ימצאו אופציה בשוק יביאו זה לא מרגיש לי שהוא להוט להביא מישהו באמת.

דוראנט, אולי בכר מבין שהוא בשירת הברבור שלו לפניי המעבר לאירופה בקיץ? ולא רוצה להיכנס למלחמה ביענקלה? אין סיכוי שאיש מקצוע נורמלי היה מסתפק בעומק הקישור שלנו כעת. ברק הוא הרבה מעבר לאיש מקצוע נורמלי.

KevinDurant אמר:
אם היה אפשר הייתי מביא את אלחמיד ומשחרר את סק (לא בגלל הזלזול בו, בשביל להביא זר לאמצע).

אגב, דלפ, אולי בכר ואלברמן פשוט לא מתלהבים ברצינות מאף מועמד ישראלי שיש ולכן לא מביאים?

מישהו חושב שיענקלה הפיל את עסקת שמיר על אורך בחוזה? או שהוא מונע בגופו להביא את אליאל פרץ נניח?

שבכר התעקש ודרש שחקנים הם הגיעו וגם ראינו עדויות לזה בתקשורת (זכור לי הסיפור עם פלאניץ, עם הפציעה של חזיזה שהוא עשה גוועלד והביאו את ציבוטה כמה ימים אחרי, שהגיעו 2 בלמים זרים תוך כמה ימים)

אולי הם פשוט לא מתלהבים מכנעאן וקארצב כמו שבפורום מתלהבים?

שבכר היה נעול על פיירו הביאו אותו בסכומים יותר גבוהים והסתדרו.

שבכר עולה להתראיין ואומר שאם ימצאו אופציה בשוק יביאו זה לא מרגיש לי שהוא להוט להביא מישהו באמת.

אין בעיה עם זה שבכר והצוות חושבים שנאור או שמיר הם לא שחקנים טובים יותר מג'אבר. לגיטימי. אבל אין את ג'אבר אז כן הם עדיפים על הכלום שיש כרגע.
זה שהם משלים את עצמם או משהו במועדון שג'אבר ממש חוזר עוד רגע זה מה שעצוב פה.

השאלה היא לא אם הם עדיפים על ג׳אבר כי ג׳אבר עדיין לא הוכיח שהוא מסוגל להישאר כשיר כשחקן מכבי חיפה. השאלה היא אם הם יותר טובים ממאור לוי שהוא הקשר היחיד שיש בספסל כרגע ובהנחה שלמועמדים יש דופק ו2 רגליים עובדות הם כנראה יותר טובים ממאור.

בירקי אמר:
דוראנט, אולי בכר מבין שהוא בשירת הברבור שלו לפניי המעבר לאירופה בקיץ? ולא רוצה להיכנס למלחמה ביענקלה? אין סיכוי שאיש מקצוע נורמלי היה מסתפק בעומק הקישור שלנו כעת. ברק הוא הרבה מעבר לאיש מקצוע נורמלי.

גם בהנחה וזה נכון שבכר בשירת הברבור ויעזוב בסוף עונה, עדיין הוא איתנו העונה ואין סיכוי שיסכים להתבזות או להיות לא תחרותי, ההפך הוא הנכון, הוא ירצה לשבור פה את הסטטיסטיקה של קבוצה בצ׳מפיונס שלא לוקחת אליפות. זה בעצם מה שחסר לו.

הדבר היחידי שאני מקבל זה ההתמהמהות הבלתי מובנת בחידוש החוזים, וגם כאן זה לא פחות על אלברמן שהוא לא צפוי לעזוב בסוף העונה, או לפחות שאנחנו לא יודעים על כך.

כרמליסט ירוק אמר:
והנה חמודי בדרך לב״ש. עבודה יפה ינקעאל

דווקא סביר שהכתבה הלאקונית (״בודקים אפשרות לצרף״) שפורסמה בספורט 5 מיועדת לעיניים אחרות. דבר שמחזק את הטענה: ״גם מכבי ת״א בתמונה״.

באר שבע במו"מ עם אשדוד על חמודי. בסוף החלון נהיה הקבוצה שהוציאה הכי פחות כסף על רכש בעונת צ'מפיונס+היחידים שלא החתימו ישראלי בכיר. מביך.

אם כנעאן יחתום בב״ש אני באמת אשבור משהו. כסף של צ׳מפיונס ואלונה עושה לנו בית ספר

בדיחה גרועה. אלברמן תתאפס

Kozmo אמר:
כרמליסט ירוק אמר:
והנה חמודי בדרך לב״ש. עבודה יפה ינקעאל

דווקא סביר שהכתבה הלאקונית (״בודקים אפשרות לצרף״) שפורסמה בספורט 5 מיועדת לעיניים אחרות. דבר שמחזק את הטענה: ״גם מכבי ת״א בתמונה״.
אם הוא ילך לצהבת זה באמת יהיה מהמקפצה. הקשר האלף שלהם בזמן שאנחנו לא מסוגלים להביא קשר אחד שיעלה מהספסל

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה