ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Nirgreen אמר:אלונה מסכימה לשחרר את אלחמיד לכל קבוצה רק לא אלינו
זה מאוד עצוב
Apoc אמר:Nirgreen אמר:אלונה מסכימה לשחרר את אלחמיד לכל קבוצה רק לא אלינו
זה מאוד עצוב
מזל שאנחנו כבר לא צריכים אותו
Nirgreen אמר:Apoc אמר:Nirgreen אמר:אלונה מסכימה לשחרר את אלחמיד לכל קבוצה רק לא אלינו
זה מאוד עצוב
מזל שאנחנו כבר לא צריכים אותו
הייתי מביא אותו ומשחרר את סק ומביא את איסמעל סורו.
KevinDurant אמר:אם היה אפשר הייתי מביא את אלחמיד ומשחרר את סק (לא בגלל הזלזול בו, בשביל להביא זר לאמצע).
אגב, דלפ, אולי בכר ואלברמן פשוט לא מתלהבים ברצינות מאף מועמד ישראלי שיש ולכן לא מביאים?
מישהו חושב שיענקלה הפיל את עסקת שמיר על אורך בחוזה? או שהוא מונע בגופו להביא את אליאל פרץ נניח?
שבכר התעקש ודרש שחקנים הם הגיעו וגם ראינו עדויות לזה בתקשורת (זכור לי הסיפור עם פלאניץ, עם הפציעה של חזיזה שהוא עשה גוועלד והביאו את ציבוטה כמה ימים אחרי, שהגיעו 2 בלמים זרים תוך כמה ימים)
אולי הם פשוט לא מתלהבים מכנעאן וקארצב כמו שבפורום מתלהבים?
שבכר היה נעול על פיירו הביאו אותו בסכומים יותר גבוהים והסתדרו.
שבכר עולה להתראיין ואומר שאם ימצאו אופציה בשוק יביאו זה לא מרגיש לי שהוא להוט להביא מישהו באמת.
בירקי אמר:דוראנט, אולי בכר מבין שהוא בשירת הברבור שלו לפניי המעבר לאירופה בקיץ? ולא רוצה להיכנס למלחמה ביענקלה? אין סיכוי שאיש מקצוע נורמלי היה מסתפק בעומק הקישור שלנו כעת. ברק הוא הרבה מעבר לאיש מקצוע נורמלי.
כרמליסט ירוק אמר:והנה חמודי בדרך לב״ש. עבודה יפה ינקעאל
כרמליסט ירוק אמר:והנה חמודי בדרך לב״ש. עבודה יפה ינקעאל
אם הוא ילך לצהבת זה באמת יהיה מהמקפצה. הקשר האלף שלהם בזמן שאנחנו לא מסוגלים להביא קשר אחד שיעלה מהספסלKozmo אמר:כרמליסט ירוק אמר:והנה חמודי בדרך לב״ש. עבודה יפה ינקעאל
דווקא סביר שהכתבה הלאקונית (״בודקים אפשרות לצרף״) שפורסמה בספורט 5 מיועדת לעיניים אחרות. דבר שמחזק את הטענה: ״גם מכבי ת״א בתמונה״.