ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Smile אמר:האמת די בצדק.
באיזה עולם כנעאן שפצוע כל משחק שלישי ונתן אולי עונה אחת טובה שווה 2 מליון יורו?
למה גוני נאור שווה כמעט מליון יורו?
מועדונים אחרים יודעים שיש כסף ומנסים לסחוט. אם נכנע לסחיטות האלה המחירים רק ימשיכו לעלות. הפתרון הוא שחקנים מבחוץ (זרים), השקעה וקידום הנוער.
אפשר להתעצבן, לכעוס אבל זו המציאות.Smile אמר:האמת די בצדק.
מועדונים אחרים יודעים שיש כסף ומנסים לסחוט. אם נכנע לסחיטות האלה המחירים רק ימשיכו לעלות. הפתרון הוא שחקנים מבחוץ (זרים), השקעה וקידום הנוער.
רק שהראיון שלו אחרי קטמון ממש לא הפעיל לחץ כדי להביא רכש וכל שאר החלון מתבזבז על פגרת נבחרות שכולם עסוקים בדברים אחרים. כשבכר רוצה להעביר מסרים דרך התקשורת להנהלה הוא יודע לעשות את זה כמו שעשה אחרי שחזיזה נפצע אחרי המשחק מול נתניה בשנה שעברה או לגבי פלאניץ לפני ואחרי אולימפיאקוס.dyarok אמר:אפשר להתעצבן, לכעוס אבל זו המציאות.Smile אמר:האמת די בצדק.
בכל העולם מועדונים גדולים משלמים פרמיה, ואצלינו לנוכח מגבלת הזרים המצב בשוק ידוע.
אנחנו צריכים את השחקנים האלה - זה כל המבחר ולכן המחיר עולה.
למזלינו השנה נכנס מספיק כסף ואפשר להשקיע חזרה במועדון (אם רוצים, ברור שלמעלה לא משוכנעים שזה נחוץ- הם בטוחים שעלי נפצע לכמה ימים וג'אבר אוטוטו חוזר).
יש לנו גם אוסף של עבמ"ים שאפשר להשחיל לחלק מהקבוצות וכך לצמצם את עלות העסקה.
כשרוצים - אפשר, כשלא רוצים - שום דבר לא יעזור.
בימים האחרונים אני גם חושב שבכר עשה להנהלה קצת תרגיל אוברדוביץ'- פרובוקציה של הפוך על הפוך - כשהעלה את המחליפים הוכח שהם לא שווים כלום, וההרכב החזק שלנו לא מסוגל לעשות מעבר מנטלי מפ.ס.ז. לקטמון - כדי להראות עד כמה נחוצים מחליפים טובים שלא יפילו את הרמה כל כך.
אגב בשקט בשקט מכבי חיפה עם 3 הפסדים ב4 משחקים האחרונים.lemmacantor אמר:היה נושא טוב עד ה 1.9. אחריו זה הפך למזוכיזם טהור.
Shocking4U אמר:אגב בשקט בשקט מכבי חיפה עם 3 הפסדים ב4 משחקים האחרונים.lemmacantor אמר:היה נושא טוב עד ה 1.9. אחריו זה הפך למזוכיזם טהור.
Shocking4U אמר:אגב בשקט בשקט מכבי חיפה עם 3 הפסדים ב4 משחקים האחרונים.lemmacantor אמר:היה נושא טוב עד ה 1.9. אחריו זה הפך למזוכיזם טהור.
אותו דבר יכול לקרות עם כנעאןGanjot אמר:קודם שהבן אדם יחבר שני משחקים רצוף ואז תגיד לי שיהיה מחליף.MHFC4EVER אמר:ג'אברGanjot אמר:נכון, שווה להשאר עם מאור לוי כמחליף ראשון.
לא מכיר אותו כשחקן סגל שלנו בינתיים.
שישחקו משחק כן משחק לאMHFC4EVER אמר:אותו דבר יכול לקרות עם כנעאןGanjot אמר:קודם שהבן אדם יחבר שני משחקים רצוף ואז תגיד לי שיהיה מחליף.MHFC4EVER אמר:ג'אבר
לא מכיר אותו כשחקן סגל שלנו בינתיים.
dyarok אמר:אפשר להתעצבן, לכעוס אבל זו המציאות.Smile אמר:האמת די בצדק.
בכל העולם מועדונים גדולים משלמים פרמיה, ואצלינו לנוכח מגבלת הזרים המצב בשוק ידוע.
למזלינו השנה נכנס מספיק כסף ואפשר להשקיע חזרה במועדון (אם רוצים, ברור שלמעלה לא משוכנעים שזה נחוץ- הם בטוחים שעלי נפצע לכמה ימים וג'אבר אוטוטו חוזר).
בימים האחרונים אני גם חושב שבכר עשה להנהלה קצת תרגיל אוברדוביץ'- פרובוקציה של הפוך על הפוך - כשהעלה את המחליפים הוכח שהם לא שווים כלום, וההרכב החזק שלנו לא מסוגל לעשות מעבר מנטלי מפ.ס.ז. לקטמון - כדי להראות עד כמה נחוצים מחליפים טובים שלא יפילו את הרמה כל כך.
הוא לא יודע כלום. ניזן רק מהתקשורתbenrey אמר:יוחאי שוקי טוען שלכאורה הצענו 1.8 על כנעאן, ושג׳קי לכאורה רוצה 3, ועדיין יש מו״מ.
Smile אמר:dyarok אמר:אפשר להתעצבן, לכעוס אבל זו המציאות.Smile אמר:האמת די בצדק.
ממש לא כועס.
לא ציפיתי שינחיתו פה עוד רכש במליון יורו+
כולנו מכירים את הנפשות הפועלות, מי שציפה השלה את עצמו.
אני עדיין לא מסכים שצריך לשלם סכומים כאלו כי תופסים אותך בביצים.
"להשחיל" שחקנים זה כמו לשלם כסף, לא רואה פה הבדל.
גם אם זה שחקן נוער שכביכול "חינם", זה שחקן שהשקעת בו זמן וכסף.
אגב אני חושב שכולם פה מאוכזבים על כלום.
החלון בקיץ הזה היה אחד הטובים של הקבוצה אם לא הטוב ביותר בעשור האחרון.