• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
GKagelmacher אמר:
אתן חווד לגבי חמודי בנבחרת היום אצפה במשחק במלואו.

הוא כבר שנים שחקן הרכב פה בליגה באמת לא ראית אותו עד עכשיו?

https://sports.walla.co.il/item/3532138

אולי זה השחקן הזר ההתקפי שאמרו שיבוא במידה ודניאל יקבל אזרחות.

סונדגרן לתקשורת השוודית:

״זה סיפור ארוך, למשפחה של חברה שלי יש שורשים יהודיים וזה מה שהופך את זה לאפשרי. יש אלפי מסמכים שצריכים לעבור עליהם לפני שזה יהיה אפשרי. זה יהיה דבר טוב מאוד, אני אהיה כמו כרטיס זהב עבור המועדון כי אז יהיה אפשר להביא שחקן זר נוסף", סיפר סונדגרן וצחק: "אם זה יעבוד יהיה לי ערך גדול ואז אולי אקבל העלאה".

לכל מי שהשלה את עצמו שזה משהו שהולך לקרות בחלון הזה

ועוד ציטוט:

״ עדיין לא החלטתי מה לעשות בנוגע לזה, אבל האופציה של האזרוח עומדת. אם נהיה כנים, לא באמת אכפת לי אם זה יקרה, זה בעיקר בשביל הרווח של מכבי חיפה. המועדון דחף את הנושא לפני סגירת החלון כך שאני מאמין שהוא יעשה זאת שוב כשהחלון הבא ייפתח".

קיצר זה לא יהיה בחלון הזה והוא אפילו לא החליט אם הוא רוצה עדיין בכלל אזרחות.

לי זה מרגיש לא טוב ששר הפנים הבא (מי שזה לא יהיה) יחווה חוות דעת רעה וכנראה לא ייתן לו או שהתהליך עצמו יתארך.

Shocking4U אמר:
ועוד ציטוט:

״המועדון דחף את הנושא לפני סגירת החלון כך שאני מאמין שהוא יעשה זאת שוב כשהחלון הבא ייפתח".

זה לא מפתיע שזה לא ייקרה בחלון הזה, אבל אנחנו צריכים ללחוץ על זה שזה ייקרה כמה שיותר מהר ובוודאי שלא לחכות לתחילת החלון הבא.
המשמעות של אזרוח שלו, היא שבסגל הנוכחי לא צריך להתחיל לעשות חישובים שיהיו רק 5 זרים במשחק וזה משמעותי מאוד, וכמובן שאנחנו יכולים להתחיל לחפש זרים כדי שיגיעו בינואר.

Kozmo אמר:
Shocking4U אמר:
ועוד ציטוט:

״המועדון דחף את הנושא לפני סגירת החלון כך שאני מאמין שהוא יעשה זאת שוב כשהחלון הבא ייפתח".

זה לא מפתיע שזה לא ייקרה בחלון הזה, אבל אנחנו צריכים ללחוץ על זה שזה ייקרה כמה שיותר מהר ובוודאי שלא לחכות לתחילת החלון הבא.
המשמעות של אזרוח שלו, היא שבסגל הנוכחי לא צריך להתחיל לעשות חישובים שיהיו רק 5 זרים במשחק וזה משמעותי מאוד, וכמובן שאנחנו יכולים להתחיל לחפש זרים כדי שיגיעו בינואר.
מסכים אבל זה באמת אף פעם לא היה ריאלי שזה יקרה בחלון הזה וגם נראה שהשחקן עדיין לא בטוח שהוא רוצה ללכת למהלך הזה.

בניגוד לעלי, אין פה שיקול של שר פנים. יש חוק שאם אישתו תוכר יהודייה- הוא אזרח.

Shocking4U אמר:
Kozmo אמר:
Shocking4U אמר:
ועוד ציטוט:

מסכים אבל זה באמת אף פעם לא היה ריאלי שזה יקרה בחלון הזה וגם נראה שהשחקן עדיין לא בטוח שהוא רוצה ללכת למהלך הזה.

איזה מהלך? אין סיבה שהוא לא יסכים, זה עניין טכני ובירוקרטי בלבד.

Kozmo אמר:
Shocking4U אמר:
Kozmo אמר:

איזה מהלך? אין סיבה שהוא לא יסכים, זה עניין טכני ובירוקרטי בלבד.
ואם הוא יצטרך להתחתן בשביל זה?

Liberman אמר:
KevinDurant אמר:
Apoc אמר:
מועמד כמו שאני מועמד
וכולם מכירים את כנעאן
קצת אמונה יא אפוק

אני מאמין שהוא יגיע לפה, תחושה שלי

רשמתי את זה עוד לפני כמה ימים

משהו מבוסס קצת או דעה אישית ? אתה יודע למה אני מתכוון.
דעה אישית

אוהדי הצהבת מקציפים בגלל הציטוט של סונדגרן

תענוג

גולדשטיין מדווח שאנחנו שוקלים להציע שחקנים עבור כנעאן

מאור לוי ואורי דהן לפני הכל אם הם מעוניינים. גם את ארד אפשר לשלוח בהשאלה.

רק שוקלים? איפה הם היו עד עכשיו?
מצד אחד, אנחנו קוראים שאי אפשר להביא רכש כשיש שחקנים שמכבידים על התקציב.
מצד שני, לא מציעים אותם בטרייד תמורת שחקנים שאנחנו כן רוצים.

למה לא לתת צ'אנס לעילי חג'ג' / זערורה / גאדיר?

וחבל ששיחררו את פלקושצ'נקו...

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה