GKagelmacher
מכונת תארים
אתן חווד לגבי חמודי בנבחרת היום אצפה במשחק במלואו.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
GKagelmacher אמר:אתן חווד לגבי חמודי בנבחרת היום אצפה במשחק במלואו.
Shocking4U אמר:ועוד ציטוט:
״המועדון דחף את הנושא לפני סגירת החלון כך שאני מאמין שהוא יעשה זאת שוב כשהחלון הבא ייפתח".
קיצר זה לא יהיה בחלון הזה והוא אפילו לא החליט אם הוא רוצה עדיין בכלל אזרחות.
מסכים אבל זה באמת אף פעם לא היה ריאלי שזה יקרה בחלון הזה וגם נראה שהשחקן עדיין לא בטוח שהוא רוצה ללכת למהלך הזה.Kozmo אמר:Shocking4U אמר:ועוד ציטוט:
״המועדון דחף את הנושא לפני סגירת החלון כך שאני מאמין שהוא יעשה זאת שוב כשהחלון הבא ייפתח".
זה לא מפתיע שזה לא ייקרה בחלון הזה, אבל אנחנו צריכים ללחוץ על זה שזה ייקרה כמה שיותר מהר ובוודאי שלא לחכות לתחילת החלון הבא.
המשמעות של אזרוח שלו, היא שבסגל הנוכחי לא צריך להתחיל לעשות חישובים שיהיו רק 5 זרים במשחק וזה משמעותי מאוד, וכמובן שאנחנו יכולים להתחיל לחפש זרים כדי שיגיעו בינואר.
Shocking4U אמר:מסכים אבל זה באמת אף פעם לא היה ריאלי שזה יקרה בחלון הזה וגם נראה שהשחקן עדיין לא בטוח שהוא רוצה ללכת למהלך הזה.Kozmo אמר:Shocking4U אמר:ועוד ציטוט:
זה לא מפתיע שזה לא ייקרה בחלון הזה, אבל אנחנו צריכים ללחוץ על זה שזה ייקרה כמה שיותר מהר ובוודאי שלא לחכות לתחילת החלון הבא.
המשמעות של אזרוח שלו, היא שבסגל הנוכחי לא צריך להתחיל לעשות חישובים שיהיו רק 5 זרים במשחק וזה משמעותי מאוד, וכמובן שאנחנו יכולים להתחיל לחפש זרים כדי שיגיעו בינואר.
ואם הוא יצטרך להתחתן בשביל זה?Kozmo אמר:Shocking4U אמר:מסכים אבל זה באמת אף פעם לא היה ריאלי שזה יקרה בחלון הזה וגם נראה שהשחקן עדיין לא בטוח שהוא רוצה ללכת למהלך הזה.Kozmo אמר:זה לא מפתיע שזה לא ייקרה בחלון הזה, אבל אנחנו צריכים ללחוץ על זה שזה ייקרה כמה שיותר מהר ובוודאי שלא לחכות לתחילת החלון הבא.
איזה מהלך? אין סיבה שהוא לא יסכים, זה עניין טכני ובירוקרטי בלבד.
דעה אישיתLiberman אמר:KevinDurant אמר:קצת אמונה יא אפוקApoc אמר:מועמד כמו שאני מועמד
וכולם מכירים את כנעאן
אני מאמין שהוא יגיע לפה, תחושה שלי
רשמתי את זה עוד לפני כמה ימים
משהו מבוסס קצת או דעה אישית ? אתה יודע למה אני מתכוון.