ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
אם הוא התקרב והתרחק, היה שינוי?ToniKroos אמר:אברגיל מתקרב
הופ קיבלתי עדכון שמתרחק שוב
SaTla אמר:איזה אפס מנסה להיות כמו אברגלSmurk אמר:אבו פאני התחיל לעקוב אחרי פרנצווארוש
Shocking4U אמר:הגענו לשלב הזה בחלון שכל קבוצות האוהדים מנפיצות על רפאלוב
רק מכבי אמר:Shocking4U אמר:הגענו לשלב הזה בחלון שכל קבוצות האוהדים מנפיצות על רפאלוב
לא יקרה
ברק.י אמר:הסיבה היחידה שאראה מהלך כזה כחיובי, זה אם רפאלוב מוכן להגיע על תקן גרשון של ההתקפה, כדי להשתלב בצוות המקצועי לאחר מכן.
אסור שזה יבוא על חשבון רכש שירוץ עם הקבוצה לטווח ארוך או כזה שיכול להוביל את הקבוצה לאורך העונה על המגרש.
בירקי אמר:ברק.י אמר:הסיבה היחידה שאראה מהלך כזה כחיובי, זה אם רפאלוב מוכן להגיע על תקן גרשון של ההתקפה, כדי להשתלב בצוות המקצועי לאחר מכן.
אסור שזה יבוא על חשבון רכש שירוץ עם הקבוצה לטווח ארוך או כזה שיכול להוביל את הקבוצה לאורך העונה על המגרש.
אבל ברק, זה לא יכול לקרות. גרשון אף פעם לא היה פצצת אגו. רפאלוב, יוסי, זהבי, זה אופי של שחקנים שלא יכילו ישיבה על הספסל או קבלת ״ החילוף מהספסל״ כמו ששלום תקווה עשה בשעתו בהפועל תל אביב. לכן אסור שליאור יחזור.
רק מכבי אמר:רפאלוב ישב לא מעט בספסל בעונה שעברה, והרבה פעמים נכנס כמחליף. לא מטריד אותי הנושא.
אבל זה ממש לא התחליף של אצילי. הייתי מוכן לקבל אותו לצד זר באגף ואחד מבין דוידה/בדש, וכך וליאור יוכל להיות המחליף של שרי.
בלי קשר לעניין המקצועי, אני לא חושב שרפאלוב רוצה בכלל לחזור. הוא מושקע חזק בבלגיה. בשביל מה לו לחזור?
לדעתי זה סתם הנפוצות של קבוצות אוהדים.
בירקי אמר:יש הבדל לעלות מהספסל פה אחריי סיבוב קריירה יפה באירופה, לבין לעלות בבלגיה מהספסל .
אם זה המהלך שלא צריך לעשות סימן שזה מה שיקרהברק.י אמר:בירקי אמר:יש הבדל לעלות מהספסל פה אחריי סיבוב קריירה יפה באירופה, לבין לעלות בבלגיה מהספסל .
בוא נראה לאן זה הולך. שנינו מסכימים שזה לא המהלך שצריך לעשות.
SaTla אמר:אם זה המהלך שלא צריך לעשות סימן שזה מה שיקרהברק.י אמר:בירקי אמר:יש הבדל לעלות מהספסל פה אחריי סיבוב קריירה יפה באירופה, לבין לעלות בבלגיה מהספסל .
בוא נראה לאן זה הולך. שנינו מסכימים שזה לא המהלך שצריך לעשות.