• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2023 - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
אם אברג'ל מתקרב ואף אחד לא רואה את זה, האם הוא מתקרב?
ואם שמים את אברג'ל בקופסא ולא פותחים, האם הוא גם מתקרב וגם מתרחק?

מה אם אברג׳ל האמיתי היה החברים שיצרנו לאורך הדרך?

הגענו לשלב הזה בחלון שכל קבוצות האוהדים מנפיצות על רפאלוב

רפאלוב אחלה אופציה במקום אצילי
אולי גם נביא את כיאל במקום אבופאני ואת קינן במקום בטובינסיקה ונחזיר גם את דוידוביץ' מפרישה במקום ג'וש כהן

רק מכבי אמר:
Shocking4U אמר:
הגענו לשלב הזה בחלון שכל קבוצות האוהדים מנפיצות על רפאלוב

לא יקרה

מקווה שלא. אם זה יקרה זה מראה על אובדן דרך ושהולכים על מהלך פופוליסטי נטו כדי לנסות למכור אשליות לקהל במקום מהלכים מקצועיים

הסיבה היחידה שאראה מהלך כזה כחיובי, זה אם רפאלוב מוכן להגיע על תקן גרשון של ההתקפה, כדי להשתלב בצוות המקצועי לאחר מכן.
אסור שזה יבוא על חשבון רכש שירוץ עם הקבוצה לטווח ארוך או כזה שיכול להוביל את הקבוצה לאורך העונה על המגרש.

ברק.י אמר:
הסיבה היחידה שאראה מהלך כזה כחיובי, זה אם רפאלוב מוכן להגיע על תקן גרשון של ההתקפה, כדי להשתלב בצוות המקצועי לאחר מכן.
אסור שזה יבוא על חשבון רכש שירוץ עם הקבוצה לטווח ארוך או כזה שיכול להוביל את הקבוצה לאורך העונה על המגרש.

אבל ברק, זה לא יכול לקרות. גרשון אף פעם לא היה פצצת אגו. רפאלוב, יוסי, זהבי, זה אופי של שחקנים שלא יכילו ישיבה על הספסל או קבלת ״ החילוף מהספסל״ כמו ששלום תקווה עשה בשעתו בהפועל תל אביב. לכן אסור שליאור יחזור.

רפאלוב ישב לא מעט בספסל בעונה שעברה, והרבה פעמים נכנס כמחליף. לא מטריד אותי הנושא.
אבל זה ממש לא התחליף של אצילי. הייתי מוכן לקבל אותו לצד זר באגף ואחד מבין דוידה/בדש, וכך וליאור יוכל להיות המחליף של שרי.

בלי קשר לעניין המקצועי, אני לא חושב שרפאלוב רוצה בכלל לחזור. הוא מושקע חזק בבלגיה. בשביל מה לו לחזור?
לדעתי זה סתם הנפוצות של קבוצות אוהדים.

בירקי אמר:
ברק.י אמר:

אבל ברק, זה לא יכול לקרות. גרשון אף פעם לא היה פצצת אגו. רפאלוב, יוסי, זהבי, זה אופי של שחקנים שלא יכילו ישיבה על הספסל או קבלת ״ החילוף מהספסל״ כמו ששלום תקווה עשה בשעתו בהפועל תל אביב. לכן אסור שליאור יחזור.

תראה, ברמה האישית, אני חושש מאופיו כמוך ובגלל זה הייתי מעדיף להימנע ממהלך כזה.

יחד עם זאת, החל מינואר ליאור שיחק ב-13 משחקים שמתוכם עלה מהספסל ב-8 משחקים (כשבכל פעם שהעלו אותו מהספסל, זה היה אחרי דקה 70).
אני לא יודע אם זה כי הוא היה מסוגל להכיל את הסיטואציה או שהוא לא היה מסוגל לשחק יותר דקות בגילו, אבל עובדתית, הוא היה שחקן משלים במחצית השנייה של העונה.
בנוסף, אני מאמין שאם זה רציני יעשו איתו תיאום ציפיות ואני מניח שלא יבטיחו לו קרדיט גדול, כל עוד שרי (וסבע) פה ואם באמת מתכוונים להביא זר נוסף לחוליית ההתקפה.

לכן, מה שמדאיג אותי זה שבמועדון יוותרו על להביא רכש צעיר לספסל שיכול לרוץ לטווח הרחוק (נניח, דוידה) או שיביאו אחד כזה והוא יקבל מעט דקות כי יהיה חשוב לתת לליאור את הכמה דקות "הקבועות" שלו.

רק מכבי אמר:
רפאלוב ישב לא מעט בספסל בעונה שעברה, והרבה פעמים נכנס כמחליף. לא מטריד אותי הנושא.
אבל זה ממש לא התחליף של אצילי. הייתי מוכן לקבל אותו לצד זר באגף ואחד מבין דוידה/בדש, וכך וליאור יוכל להיות המחליף של שרי.

בלי קשר לעניין המקצועי, אני לא חושב שרפאלוב רוצה בכלל לחזור. הוא מושקע חזק בבלגיה. בשביל מה לו לחזור?
לדעתי זה סתם הנפוצות של קבוצות אוהדים.

אחרי שויתרו על דילן, לא סביר שליאור יבוא בתור המחליף לאצילי כי ישתמשו במקום של הזר לקיצוני.
השאלה במקום מי הוא כן יגיע וכמה דקות הוא יבלע לשאר השחקנים.

יש הבדל לעלות מהספסל פה אחריי סיבוב קריירה יפה באירופה, לבין לעלות בבלגיה מהספסל .

בירקי אמר:
יש הבדל לעלות מהספסל פה אחריי סיבוב קריירה יפה באירופה, לבין לעלות בבלגיה מהספסל .

בוא נראה לאן זה הולך. שנינו מסכימים שזה לא המהלך שצריך לעשות.

ברק.י אמר:
בירקי אמר:

אם זה המהלך שלא צריך לעשות סימן שזה מה שיקרה

SaTla אמר:
ברק.י אמר:
בירקי אמר:

אם זה המהלך שלא צריך לעשות סימן שזה מה שיקרה

קטונתי מלהבין לאן הולך הקיץ הזה.
רק שיהיו לנו בשורות טובות ובמהרה כי הימים האלו לא תורמים לבריאות שלנו.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה