Judokan
פסל מחוץ לאיצטדיון
Shocking4U אמר:לפי הסטורי של אשתו של אצילי מעכשיו נראה שהיא והילד בנתב״ג. אולי נוסעים להסתכל על גנים ועל העיר?
נראה לי שנוסעים להתרשמות מהעיר
מקווה שתמיר אלחיאני צודק וזו הגרסה האמירתית של רהט.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Shocking4U אמר:לפי הסטורי של אשתו של אצילי מעכשיו נראה שהיא והילד בנתב״ג. אולי נוסעים להסתכל על גנים ועל העיר?
איזה ליגה?Kaka אמר:Shocking4U אמר:אתה לא יכול להגיד דבר כזה ואז לא לכתוב את השםKaka אמר:יכול להגיד בוודאות שיש מועמד לעמדה של אצילי אבל השם שלו די מאכזב.
יכול יכול. שחקן שכבש בדו ספרתי אבל בליגה הרבה יותר חלשה מישראל.
Shocking4U אמר:ליפקין בוואן נותן את הכתבה המדכאת היומית
ג׳וש לא קרוב לחתום, עדיין מתלבט אם רוצה להישאר מ
אורי דהן כנראה ישאר בסגל.
בקבוצה מבינים שסבע כנראה עוזב והוא צוטט אומר למקורביו ש״המטרה זה לא לשחק בישראל. העדיפות זה האמירויות״
dsgreen4 אמר:Shocking4U אמר:ליפקין בוואן נותן את הכתבה המדכאת היומית
בקבוצה מבינים שסבע כנראה עוזב והוא צוטט אומר למקורביו ש״המטרה זה לא לשחק בישראל. העדיפות זה האמירויות״
סתם כתבה שלא מחדשת כלום.
לכולנו היה ברור שלא בטוח שג'וש יישאר.
לכולנו היה ברור שסיכוי גבוה מאוד שסבע יעזוב.
לגבי אורי דהן, זה סתם ניחוש של ליפקין היות והוא שייך לנו ועדיין לא יצאה הודעה שום הודעה רשמית לגביו.
Kaka אמר:בצד של החדשות הטובות, גולדשטיין מפרסם שיש כוונה לשדרג את סבע וחזיזה.
חזיזה אגב כבר במו"מ על חוזה חדש, זה אני יודע.
Shocking4U אמר:ליפקין בוואן נותן את הכתבה המדכאת היומית
סבע לא יעזוב על כסף כי גם לא יציעו לו מספיק כסף פה כדי שתהיה התלבטות. הוא יעזוב כי הוא רוצה לגור באמירויות עם כל השופוני שמסביב.Kaka אמר:בצד של החדשות הטובות, גולדשטיין מפרסם שיש כוונה לשדרג את סבע וחזיזה.
חזיזה אגב כבר במו"מ על חוזה חדש, זה אני יודע.
Shocking4U אמר:מתי נקרא תדרוכים על זה שאלברמן מטפח את כיוף להיכנס לנעליים של ג׳וש מינואר ובגלל זה הוא החזיר אותו מההשאלה כדי להיות נוכח באימונים והוא כל כך הרשים ששיחררו את משפתי ותכננו שהוא יחליף את ג׳וש שיעזוב שנה לאחר מכן אבל בסוף ג׳וש עזב מוקדם ממה שציפו אז הם החליטו שכיוף יהיה שוער ראשון והם מאמינים בו כי הוא מכיר את המערכת?