• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2023 - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Smurk אמר:
benrey אמר:
Smurk אמר:
אופציה שחשבתי עליה, הרבה פעמים מדברים על כך שאין בלם ישראלי להביא במקום דילן. פיליפ סנדלר שבקיץ האחרון הייתה כתבה עליו "ואן דייק היהודי" שלא מצא את עצמו כי סבל מהמון פציעות בשנים האחרונות. העונה בליגה ההולנדית פתח ב-20 משחקים ונראה שנושא הכשירות השתפר. נראה כמו אופציה לא רעה לבלם שלישי.
זה שמושאל ממנצ׳סטר סיטי? שכר של 2 מליון יורו בעונה…. כדי להיות בלם שלישי?
הוא לא מושאל מסיטי.
ואוו זה היסטרי איך בן אדם מאבד 90% מהשכר שלו תוך שנתיים, אני זוכר שכשקראתי את הכתבה אמרתי שהם חיים בסרט, אבל וואלה הוא ירד במשכורת שלו בקצב הזה ישחק בחינם.
https://salarysport.com/football/player/philippe-sandler/

Shocking4U אמר:
אם לא מצליחים להביא את אברגל תצטרך להביא קשר זר וזה אומר לוותר על דילן. אין שום סיבה להחזיק 2 בלמים זרים כשאתה חייב משבצת לקשר אחורי זר. בגלל זה גם צריך להתאבד על אברגל כי זה מהלך אסטרטגי. אגב ככל שהזמן עובר והוא לא חותם אני מקווה שהם נזהרים שהצהבת לא ינסו לחטוף את העסקה כמו שהם עשו עם ואן אובריים

זה שהזמן עובר ואין התקדמות זה לא אומר שהוא מתרחק. לוריין לא רוצה להתעסק במכירה שלו לפני סיום הליגה ולדעתי גם השחקן.

זה לא שיש להם במה להתעסק בליגה. נשאר להם עוד 2 משחקים והם לא משחקים על שום דבר

״ שחקן נוסף שמכבי חיפה עושה מאמצים גדולים להחתימו הוא לורן אברג'ל. הקשר הצרפתי-יהודי מבוקש גם בליגה הפולנית וההונגרית ולוריין קיבלה בימים האחרונים הצעות רשמיות מקבוצות בליגות הללו. בקבוצה הצרפתית מבינים שהקשר שחגג רק לפני כמה ימים את הופעתו ה-100 בליגה הבכירה במדי לוריין, צפוי לעזוב אך רוצים למקסם את סכום המכירה.

גם מכבי חיפה הגישה הצעה רשמית לצרפתים ומקווים שאברג'ל יעדיף לשחק בשורות האלופה הישראלית ולא לצאת לאחת מהקבוצות האחרות.״

שלמה וויס וואלה.

לפי וויס גם שוראנוב חתם רשמית וצפוי להיות מוכרז ביממה הקרובה. אם הוא יוזמן לסגל של גרמניה הצעירה אז הוא לא יפתח את האימונים עם שאר הקבוצה

רחשים מכיוון סביבתי של פאני על זה שהסעיף יציאה שלו גבוה מדי ואף אחד לא ישלם. Tough luck אנחנו לא בית תמחוי.

ואם ההצעה שלך זה מלגיה ורשה אז לא רואה סיבה ללכת. זה לא מועדון יותר גדול ממכבי חיפה והם גם הולכים לשחק במוקדמות הקונפרנס ואנחנו במוקדמות הצ׳מפיונס.

Shocking4U אמר:
זה לא שיש להם במה להתעסק בליגה. נשאר להם עוד 2 משחקים והם לא משחקים על שום דבר

כן אבל הם רוצים לסיים את העונה כראוי ורק אז להתעסק בשחקנים שיש להם ביקוש. לגיטימי לחלוטין.

אם פאני הולך ללגיה ורשה הוא דביל. זה לא מועדון יותר גדול ממכבי חיפה. שנה שעברה סיימו מקום 10, השנה מקום שני והם יהיו במוקדמות קונפרנס.

בלי קשר לזה שאם הוא שם הוא יקבל מלחיות בראש מז׳וסווה

Shocking4U אמר:
אם פאני הולך ללגיה ורשה הוא דביל. זה לא מועדון יותר גדול ממכבי חיפה. שנה שעברה סיימו מקום 10, השנה מקום שני והם יהיו במוקדמות קונפרנס.

בלי קשר לזה שאם הוא שם הוא יקבל מלחיות בראש מז׳וסווה

פאני לועס אותו אחד על אחד והוא גם לא מהחנונים מב"ש שישתקו לו

בתוך כך, בחיפה רוצים להשלים את עסקת צירופו של קפטן לוריין, לורן אברג'יל, שצפוי לעזוב את קבוצתו לאחר ארבע שנים. חיפה ולוריין כבר סיכמו עקרונית על סכום העברה - 1.3 מיליון יורו, אך כרגע עיכוב העסקה נובע מכך שאברג'יל בוחן הצעות נוספות. גולדשטיין

ההעברות כאלה משמעותיות לוקחות זמן תמיד, במיוחד שיש דמי העברה ובמיוחד שהקבוצה שלו בכלל לא סיימה את העונה.

מזכיר את הסיפור עם פיירו שאמרו שהוא לא מתלהב להגיע ובוחן הצעות אחרות והוא בהמשך אמר שזה היה סתם שטויות.

KevinDurant אמר:
ההעברות כאלה משמעותיות לוקחות זמן תמיד, במיוחד שיש דמי העברה ובמיוחד שהקבוצה שלו בכלל לא סיימה את העונה.

מזכיר את הסיפור עם פיירו שאמרו שהוא לא מתלהב להגיע ובוחן הצעות אחרות והוא בהמשך אמר שזה היה סתם שטויות.
כן רק שפיירו שחקן בליגה שנייה ולורן קפטן של קבוצה אמצע טבלה בליגה הראשונה.

Smurk אמר:
KevinDurant אמר:

כן רק שפיירו שחקן בליגה שנייה ולורן קפטן של קבוצה אמצע טבלה בליגה הראשונה.
העיקרון הוא אותו עיקרון.

דיווחו בזמנו על הצעות מהכוכב האדום, מסנט אטיין וקבוצות בליגה הצרפתית הראשונה.

זה לוקח זמן ובגלל שהשם שלו בחוץ כל יום נשמע "דיווח" עליו באתרי הספורט המובילים כי זה אחלה קליקבייט עבורם

ראיתי איפשהו בפורום שלהם שהוא היה מועמד לאחרונה למארסיי, קבוצה טופ 3 בצרפת תקציב 250 מליון דולר.
אני בכלל מופתע שהוא לוקח אותנו ברצינות, אם יחתום פה זה פסיכי

הוא מאוד אוהב את ישראל ורוצה לעשות עלייה ככה שזה משחק לטובתנו.

כותב את זה ומקווה שאני אתבדה:
להביא חלוץ צעיר ולא מוכח במיליון יורו מבלי להשתמש בתקציב הזה כדי להביא חלוץ זר מוכח יותר ובמקביל לוותר על פיירו (אולי עם עוד משמעות תקציבית, לא בטוח) זו טעות בעיניי.
מקווה שיש עוד תכניות בגזרת החלוצים בקיץ או ששורונוב באמת עילוי.

כנראה שאין הצעות על פיירו אחרת אני מניח שהיו ממנפים את זה כדי להנחית פה חלוץ זר ברמה גבוהה יותר.

אליאור אמר:
כותב את זה ומקווה שאני אתבדה:
להביא חלוץ צעיר ולא מוכח במיליון יורו מבלי להשתמש בתקציב הזה כדי להביא חלוץ זר מוכח יותר ובמקביל לוותר על פיירו (אולי עם עוד משמעות תקציבית, לא בטוח) זו טעות בעיניי.
מקווה שיש עוד תכניות בגזרת החלוצים בקיץ או ששורונוב באמת עילוי.

100 אחוז איתך.

dsgreen4 אמר:
כנראה שאין הצעות על פיירו אחרת אני מניח שהיו ממנפים את זה כדי להנחית פה חלוץ זר ברמה גבוהה יותר.

כבר כתבתי את זה בעבר פה ואני אחדד אפילו יותר: להביא חלוץ איכותי צריכה להיות אחת משתי המטרות העליונות שלנו בבניית הסגל הקיץ. אולי אפילו המטרה החשובה ביותר, אפילו לפני קשר אחורי. כפועל יוצא מזה צריך גם להשקיע נתח תקציבי לזה, גם אם זה אומר לשלם חלק מהמשכורת של פיירו.
לאור מה שאנחנו שומעים בעיתונות - אני מקווה מאוד שהתכנית היא להמתין להצעה ואז לשחרר אותו.

מסכים, ויחד עם זאת זאת השקעה מאוד מפתה מצד המועדון. לקחת פרוספקט צעיר (שחקן נבחרת גרמניה הצעירה אומר הרבה) נחשב ישראלי שהפוטנציאל שלו אם ממומש לא קשור פה לאזורי הליגה הישראלית. גם סק ודילן כביכול הגיעו כבלמים שלא נמצאים בפורמה טובה ושהמניות שלהם בירידה אבל עם פוטנציאל גדול לליגה, וזה עבד. אני אוהב את ההחתמה הזו ובכל מקרה הייתי שמח להביא לפה עוד חלוץ זר.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה