ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
אליאור אמר:וייס כותב שפרנצווארוש תגיש ביממה הקרובה הצעה על אבו פאנט שנמוכה משמעותית מסעיף השחרור שלו. אגב, לפי הטרנספרקט זה מועדון עם תקציב של 43 מיליון יורו ושעשה לא מעט עסקאות יקרות בשנתיים האחרונות (ממיליון יורו ועד 2 וצפונה אם אני זוכר נכון).
Nirgreen אמר:אם באמת אבו פאני עוזב ולא יגיע קשר אחורי הולך להיות פה קריסה המונית של המערכת.
שוראנוב מגיע כי הוא יהודי ולא נחשב כזר וזה החלוץ הישראלי הכי טוב שהם מצאו בשוק. אם הוא היה זר הוא לא היה מגיע.אליאור אמר:כותב את זה ומקווה שאני אתבדה:
להביא חלוץ צעיר ולא מוכח במיליון יורו מבלי להשתמש בתקציב הזה כדי להביא חלוץ זר מוכח יותר ובמקביל לוותר על פיירו (אולי עם עוד משמעות תקציבית, לא בטוח) זו טעות בעיניי.
מקווה שיש עוד תכניות בגזרת החלוצים בקיץ או ששורונוב באמת עילוי.
Kaka אמר:אליאור אמר:וייס כותב שפרנצווארוש תגיש ביממה הקרובה הצעה על אבו פאנט שנמוכה משמעותית מסעיף השחרור שלו. אגב, לפי הטרנספרקט זה מועדון עם תקציב של 43 מיליון יורו ושעשה לא מעט עסקאות יקרות בשנתיים האחרונות (ממיליון יורו ועד 2 וצפונה אם אני זוכר נכון).
זה לא תקציב, זה השווי המוערך של השחקנים לפי האתר הזה.
KevinDurant אמר:שוראנוב מגיע כי הוא יהודי ולא נחשב כזר וזה החלוץ הישראלי הכי טוב שהם מצאו בשוק. אם הוא היה זר הוא לא היה מגיע.אליאור אמר:כותב את זה ומקווה שאני אתבדה:
להביא חלוץ צעיר ולא מוכח במיליון יורו מבלי להשתמש בתקציב הזה כדי להביא חלוץ זר מוכח יותר ובמקביל לוותר על פיירו (אולי עם עוד משמעות תקציבית, לא בטוח) זו טעות בעיניי.
לא חוש שישחררו את פיירו אלא אם תגיע הצעה כלשהי אלא רוצים יותר לייצר תחרותאליאור אמר:KevinDurant אמר:שוראנוב מגיע כי הוא יהודי ולא נחשב כזר וזה החלוץ הישראלי הכי טוב שהם מצאו בשוק. אם הוא היה זר הוא לא היה מגיע.אליאור אמר:כותב את זה ומקווה שאני אתבדה:
זה ברור. אני מדבר רק על המשמעויות התקציביות, כי נוכח העלות שלו הייתי מצפה שיביאו קודם חלוץ להרכב.
Kaka אמר:הגרמני חתם רשמית.
לאברג'יל יש עוד הצעות מאירופה.
אליאור אמר:dsgreen4 אמר:כנראה שאין הצעות על פיירו אחרת אני מניח שהיו ממנפים את זה כדי להנחית פה חלוץ זר ברמה גבוהה יותר.
כבר כתבתי את זה בעבר פה ואני אחדד אפילו יותר: להביא חלוץ איכותי צריכה להיות אחת משתי המטרות העליונות שלנו בבניית הסגל הקיץ. אולי אפילו המטרה החשובה ביותר, אפילו לפני קשר אחורי. כפועל יוצא מזה צריך גם להשקיע נתח תקציבי לזה, גם אם זה אומר לשלם חלק מהמשכורת של פיירו.
לאור מה שאנחנו שומעים בעיתונות - אני מקווה מאוד שהתכנית היא להמתין להצעה ואז לשחרר אותו.
ברק.י אמר:@kaka
מתחילות לרוץ ברשתות החברתיות שמועות על סיכום של דוידה. ידוע לך משהו?
SaTla אמר:מה הקטע כל עונה עם גוש שהוא רוצה לעזוב ואז הוא מסכם לעוד עונה?
ברק.י אמר:@kaka
מתחילות לרוץ ברשתות החברתיות שמועות על סיכום של דוידה. ידוע לך משהו?