• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2023 - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
וייס כותב שפרנצווארוש תגיש ביממה הקרובה הצעה על אבו פאנט שנמוכה משמעותית מסעיף השחרור שלו. אגב, לפי הטרנספרקט זה מועדון עם תקציב של 43 מיליון יורו ושעשה לא מעט עסקאות יקרות בשנתיים האחרונות (ממיליון יורו ועד 2 וצפונה אם אני זוכר נכון).

אליאור אמר:
וייס כותב שפרנצווארוש תגיש ביממה הקרובה הצעה על אבו פאנט שנמוכה משמעותית מסעיף השחרור שלו. אגב, לפי הטרנספרקט זה מועדון עם תקציב של 43 מיליון יורו ושעשה לא מעט עסקאות יקרות בשנתיים האחרונות (ממיליון יורו ועד 2 וצפונה אם אני זוכר נכון).

זה לא תקציב, זה השווי המוערך של השחקנים לפי האתר הזה.

אם באמת אבו פאני עוזב ולא יגיע קשר אחורי הולך להיות פה קריסה המונית של המערכת.

Nirgreen אמר:
אם באמת אבו פאני עוזב ולא יגיע קשר אחורי הולך להיות פה קריסה המונית של המערכת.

הוא לא יעזוב לפרצווארוש

אליאור אמר:
כותב את זה ומקווה שאני אתבדה:
להביא חלוץ צעיר ולא מוכח במיליון יורו מבלי להשתמש בתקציב הזה כדי להביא חלוץ זר מוכח יותר ובמקביל לוותר על פיירו (אולי עם עוד משמעות תקציבית, לא בטוח) זו טעות בעיניי.
מקווה שיש עוד תכניות בגזרת החלוצים בקיץ או ששורונוב באמת עילוי.
שוראנוב מגיע כי הוא יהודי ולא נחשב כזר וזה החלוץ הישראלי הכי טוב שהם מצאו בשוק. אם הוא היה זר הוא לא היה מגיע.

Kaka אמר:
אליאור אמר:

זה לא תקציב, זה השווי המוערך של השחקנים לפי האתר הזה.

צודק. בכל אופן כנראה שמדובר במועדון עשיר יותר מאיתנו.

KevinDurant אמר:
אליאור אמר:
להביא חלוץ צעיר ולא מוכח במיליון יורו מבלי להשתמש בתקציב הזה כדי להביא חלוץ זר מוכח יותר ובמקביל לוותר על פיירו (אולי עם עוד משמעות תקציבית, לא בטוח) זו טעות בעיניי.
שוראנוב מגיע כי הוא יהודי ולא נחשב כזר וזה החלוץ הישראלי הכי טוב שהם מצאו בשוק. אם הוא היה זר הוא לא היה מגיע.

זה ברור. אני מדבר רק על המשמעויות התקציביות, כי נוכח העלות שלו הייתי מצפה שיביאו קודם חלוץ להרכב.

אליאור אמר:
KevinDurant אמר:
אליאור אמר:

זה ברור. אני מדבר רק על המשמעויות התקציביות, כי נוכח העלות שלו הייתי מצפה שיביאו קודם חלוץ להרכב.
לא חוש שישחררו את פיירו אלא אם תגיע הצעה כלשהי אלא רוצים יותר לייצר תחרות

ההחתמה של אריק שוראנוב מבורכת.
ייתכן שהוא יהיה נפילה מאכזבת או פרוספקט שלא צלח, כן בהחלט ייתכן. אבל הגיוון המחשבתי נהדר.
היינו צריכים חלוץ ישראלי נוסף לרוטציה, עם ובלי קשר לפיירו.
החלופות היו כל מיני שבירו ובריבו למיניהם, שחקנים שאנחנו יודעים מה נקבל מהם במקרה הטוב וכאלה שיעלו המון ויירצו להיות ממוסמרים להרכב על תקן כוכבים.

התקרה של שוראנוב גבוהה משל כל החלוצים הישראלים שציינתי, הוא לא נחשב כזר והעלות שלו נמוכה יותר (הוא עלה לא מעט, אבל שבירו לדוגמה היה עולה יותר עם שכר גבוה יותר, חותם על כך).

אליאור אמר:
dsgreen4 אמר:
כנראה שאין הצעות על פיירו אחרת אני מניח שהיו ממנפים את זה כדי להנחית פה חלוץ זר ברמה גבוהה יותר.

כבר כתבתי את זה בעבר פה ואני אחדד אפילו יותר: להביא חלוץ איכותי צריכה להיות אחת משתי המטרות העליונות שלנו בבניית הסגל הקיץ. אולי אפילו המטרה החשובה ביותר, אפילו לפני קשר אחורי. כפועל יוצא מזה צריך גם להשקיע נתח תקציבי לזה, גם אם זה אומר לשלם חלק מהמשכורת של פיירו.
לאור מה שאנחנו שומעים בעיתונות - אני מקווה מאוד שהתכנית היא להמתין להצעה ואז לשחרר אותו.

להביא חלוץ זר חדש לטובת מה?? לאירופה פיירו היה נהדר... לישראל?? אנחנו מסתדרים מצוין מבחינת כיבוש שערים וחוץ מזה שאיתו יש אחוז הצלחה יוצא דופן. שחקן בעונה הראשונה שלו בקבוצה ועדיין אחראי על 15+ שערים בכל המסגרות (אחריות ישירה של גולים או בישולים). תחזור בבקשה למשחקים הטובים שלו ותראה מה הפוטנציאל.

[mention]kaka[/mention]
מתחילות לרוץ ברשתות החברתיות שמועות על סיכום של דוידה. ידוע לך משהו?

ברק.י אמר:
@kaka
מתחילות לרוץ ברשתות החברתיות שמועות על סיכום של דוידה. ידוע לך משהו?

בנתיים לא. אם יהיה משהו אני אעדכן.

מה הקטע כל עונה עם גוש שהוא רוצה לעזוב ואז הוא מסכם לעוד עונה?

SaTla אמר:
מה הקטע כל עונה עם גוש שהוא רוצה לעזוב ואז הוא מסכם לעוד עונה?

אני חושב שיש לו אינטרס לא פחות משלנו להשאר פה עוד עונה. הוא ישלים עונה חמישית בישראל ולהבנתי הוא יוכל להיות בנבחרת.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה