ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
אני חושב שזה אג'נדה של מועדון להחתים קשר אחורי וחלוץ יהודים, הם מועמדים לפני דגוShocking4U אמר:מישהו פה חושב שספרו את דגו לגבי שוראנוב או אברגל? ששאלו אותו אם הוא רוצה אותם או שהוא היה מעורב בתהליך קבלת ההחלטות להביא אותם?
ברק.י אמר:אין להם מושג. להגיד שזה 50-50 ושזה כנראה ייסגר בסוף מעיד על זה שהם סתם זורקים סיסמאות וכותרות לאוויר.
omribenjamin אמר:אני חושב שזה אג'נדה של מועדון להחתים קשר אחורי וחלוץ יהודים, הם מועמדים לפני דגוShocking4U אמר:מישהו פה חושב שספרו את דגו לגבי שוראנוב או אברגל? ששאלו אותו אם הוא רוצה אותם או שהוא היה מעורב בתהליך קבלת ההחלטות להביא אותם?
Smurk אמר:ברק.י אמר:אין להם מושג. להגיד שזה 50-50 ושזה כנראה ייסגר בסוף מעיד על זה שהם סתם זורקים סיסמאות וכותרות לאוויר.
אמרו את זה על סמך הערכה. לא ידיעה
אז הם בעצם אומרים או שכן או שלא מה שבטוח שאולי.Smurk אמר:בן דור אומר שכרגע אברג'ל זה 50-50 ורחוק מלקרות. וייס אומר שלהבנתו יש קבוצת שמציעה ללוריין יותר מאיתנו.
כי הם אומרים שהמועדון אול אין על זה. וייס אגב לא אמר שזה 5050. רק בן דורברק.י אמר:Smurk אמר:ברק.י אמר:אין להם מושג. להגיד שזה 50-50 ושזה כנראה ייסגר בסוף מעיד על זה שהם סתם זורקים סיסמאות וכותרות לאוויר.
אמרו את זה על סמך הערכה. לא ידיעה
אני מבין, אבל איך אתה יכול להעריך שהוא יחתום פה עם הסיכויים זהים לשל הטלת מטבע? או שזה יותר מ-50-50 או שכרגע מוקדם להניח שזה יקרה.
Shocking4U אמר:מישהו פה חושב שספרו את דגו לגבי שוראנוב או אברגל? ששאלו אותו אם הוא רוצה אותם או שהוא היה מעורב בתהליך קבלת ההחלטות להביא אותם?
יש הבדל בין להביא למאמן על הראש שחקנים בדרג נמוך כמו השחקנים שציינת לבין להביא למאמן על הראש את ה-רכש של הקיץ.Apoc אמר:Shocking4U אמר:מישהו פה חושב שספרו את דגו לגבי שוראנוב או אברגל? ששאלו אותו אם הוא רוצה אותם או שהוא היה מעורב בתהליך קבלת ההחלטות להביא אותם?
בוא נעמיד דברים על דיוקם
אפילו את ברק בכר המאמן הגדול בהיסטוריה של המדינה לא ספרו בעונה החולפת
אלברמן מביא את השחקנים
אם הוא הביא את נאור וזרגרי וזערורה ובכר לא משתמש בהם זה זכותו, אבל אלברמן הביא אז ומביא עכשיו
Smurk אמר:יש הבדל בין להביא למאמן על הראש שחקנים בדרג נמוך כמו השחקנים שציינת לבין להביא למאמן על הראש את ה-רכש של הקיץ.Apoc אמר:Shocking4U אמר:מישהו פה חושב שספרו את דגו לגבי שוראנוב או אברגל? ששאלו אותו אם הוא רוצה אותם או שהוא היה מעורב בתהליך קבלת ההחלטות להביא אותם?
בוא נעמיד דברים על דיוקם
אלברמן מביא את השחקנים
אם הוא הביא את נאור וזרגרי וזערורה ובכר לא משתמש בהם זה זכותו, אבל אלברמן הביא אז ומביא עכשיו
Apoc אמר:Shocking4U אמר:מישהו פה חושב שספרו את דגו לגבי שוראנוב או אברגל? ששאלו אותו אם הוא רוצה אותם או שהוא היה מעורב בתהליך קבלת ההחלטות להביא אותם?
בוא נעמיד דברים על דיוקם
אלברמן מביא את השחקנים
אם הוא הביא את שהר ואליהו ונאור וזרגרי וזערורה ובכר לא משתמש בהם כי הוא לא רצה אותם זאת זכותו, וגם מסאי דגו ישתמש במי שהוא יראה לנכון להשתמש בו ואולי לא ישתמש באחרים, אבל אלברמן הביא אז ומביא עכשיו
אין לי ספק שברכשים הגדולים ברק הכריע.Apoc אמר:Smurk אמר:יש הבדל בין להביא למאמן על הראש שחקנים בדרג נמוך כמו השחקנים שציינת לבין להביא למאמן על הראש את ה-רכש של הקיץ.Apoc אמר:בוא נעמיד דברים על דיוקם
אלברמן מביא את השחקנים
אבל אין הבדל בין איך שזה היה עם בכר לאיך שזה עכשיו
כל השחקנים הונחתו על ידי אלברמן, בכר יכול להיות מעורב בחלק מהשחקנים ולהגיד את הסיי שלו אבל אלברמן הכריע ואני בכלל לא יודע אם בכר ידע מי זה סק ובטובינסיקה כשהגיעו עם כל המהירות שבה הדברים קרו אחרי שפלאניץ' עזב
Smurk אמר:אין לי ספק שברכשים הגדולים ברק הכריע.Apoc אמר:Smurk אמר:יש הבדל בין להביא למאמן על הראש שחקנים בדרג נמוך כמו השחקנים שציינת לבין להביא למאמן על הראש את ה-רכש של הקיץ.
אבל אין הבדל בין איך שזה היה עם בכר לאיך שזה עכשיו
כל השחקנים הונחתו על ידי אלברמן, בכר יכול להיות מעורב בחלק מהשחקנים ולהגיד את הסיי שלו אבל אלברמן הכריע ואני בכלל לא יודע אם בכר ידע מי זה סק ובטובינסיקה כשהגיעו עם כל המהירות שבה הדברים קרו אחרי שפלאניץ' עזב
Shocking4U אמר:לא הנחיתו לבכר את בן שהר על הראש. הוא הסכים להביא אותו ביחד עם דין דוד אחרי שניקיטה עזב אבל הבהיר לבן שהר שהוא אחרי דין ואחרי דוניו בהיררכיה.
אליהו ונאור זה גם לא הנחתות. זרגרי וזערורה כן ובוא נראה כמה הם שיחקו כדי להבין מה הוא חשב על זה. אי אפשר להשוות בין זה לבין חלוץ שיגיע לכאן במיליון יורו ועם צמד המילים האהוב על יענקל’ה פוטנציאל מכירה