• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2023 - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
דב"ד כותב על החתימה של שוראנוב בכותרת "הרכש הראשון של דגו" loll

בן דור אומר שכרגע אברג'ל זה 50-50 ורחוק מלקרות. וייס אומר שלהבנתו יש קבוצת שמציעה ללוריין יותר מאיתנו.

מישהו פה חושב שספרו את דגו לגבי שוראנוב או אברגל? ששאלו אותו אם הוא רוצה אותם או שהוא היה מעורב בתהליך קבלת ההחלטות להביא אותם?

אין להם מושג. להגיד שזה 50-50 ושזה כנראה ייסגר בסוף מעיד על זה שהם סתם זורקים סיסמאות וכותרות לאוויר.

Shocking4U אמר:
מישהו פה חושב שספרו את דגו לגבי שוראנוב או אברגל? ששאלו אותו אם הוא רוצה אותם או שהוא היה מעורב בתהליך קבלת ההחלטות להביא אותם?
אני חושב שזה אג'נדה של מועדון להחתים קשר אחורי וחלוץ יהודים, הם מועמדים לפני דגו

ברק.י אמר:
אין להם מושג. להגיד שזה 50-50 ושזה כנראה ייסגר בסוף מעיד על זה שהם סתם זורקים סיסמאות וכותרות לאוויר.

אמרו את זה על סמך הערכה. לא ידיעה

omribenjamin אמר:
Shocking4U אמר:
אני חושב שזה אג'נדה של מועדון להחתים קשר אחורי וחלוץ יהודים, הם מועמדים לפני דגו

אוקיי אבל אם המאמן למשל לא מאמין בשוראנוב הזה? אתה רואה מצב שהיו מחתימים לבכר שחקן במיליון יורו שהוא לא רוצה?

Smurk אמר:
ברק.י אמר:

אני מבין, אבל איך אתה יכול להעריך שהוא יחתום פה עם הסיכויים זהים לשל הטלת מטבע? או שזה יותר מ-50-50 או שכרגע מוקדם להניח שזה יקרה.

Smurk אמר:
בן דור אומר שכרגע אברג'ל זה 50-50 ורחוק מלקרות. וייס אומר שלהבנתו יש קבוצת שמציעה ללוריין יותר מאיתנו.
אז הם בעצם אומרים או שכן או שלא מה שבטוח שאולי.

ממש החכמנו.

מזכיר לי מאוד את הסיטואציה שהייתה בזמנו עם פיירו שזה נמרח ואמרו כן ולא ויש עוד הצעות והוא לא מתלהב וכן מתלהב ובסוף זה נסגר.

רשמתי את זה מקודם כבר כמה פעמים, ברגע שהשם באוויר הם מנצלים את הסיטואציה לייצר טראפיק באתרים וקליקים וכל היום יהיה כתבות של התקרב, התרחק והשם הזה כבר יהיה חלק מהשלד של הכתבות שיתפרסמו עד שזה ייחתך לכאן או לכאן

ברק.י אמר:
Smurk אמר:
ברק.י אמר:

אני מבין, אבל איך אתה יכול להעריך שהוא יחתום פה עם הסיכויים זהים לשל הטלת מטבע? או שזה יותר מ-50-50 או שכרגע מוקדם להניח שזה יקרה.
כי הם אומרים שהמועדון אול אין על זה. וייס אגב לא אמר שזה 5050. רק בן דור

וייס היה נשמע אופטימי לגבי העסקה. בן דור מסייג. כמו מה שהם כותבים פחות או יותר. נחמני טוען שהכל סגור מול השחקן.

Shocking4U אמר:

בוא נעמיד דברים על דיוקם
אפילו את ברק בכר המאמן הגדול בהיסטוריה של המדינה לא ספרו בעונה החולפת
אלברמן מביא את השחקנים
אם הוא הביא את שהר ואליהו ונאור וזרגרי וזערורה ובכר לא משתמש בהם כי הוא לא רצה אותם זאת זכותו, וגם מסאי דגו ישתמש במי שהוא יראה לנכון להשתמש בו ואולי לא ישתמש באחרים, אבל אלברמן הביא אז ומביא עכשיו

Apoc אמר:
Shocking4U אמר:

בוא נעמיד דברים על דיוקם
אלברמן מביא את השחקנים
אם הוא הביא את נאור וזרגרי וזערורה ובכר לא משתמש בהם זה זכותו, אבל אלברמן הביא אז ומביא עכשיו
יש הבדל בין להביא למאמן על הראש שחקנים בדרג נמוך כמו השחקנים שציינת לבין להביא למאמן על הראש את ה-רכש של הקיץ.

Smurk אמר:
Apoc אמר:
Shocking4U אמר:

בוא נעמיד דברים על דיוקם
אלברמן מביא את השחקנים
אם הוא הביא את נאור וזרגרי וזערורה ובכר לא משתמש בהם זה זכותו, אבל אלברמן הביא אז ומביא עכשיו
יש הבדל בין להביא למאמן על הראש שחקנים בדרג נמוך כמו השחקנים שציינת לבין להביא למאמן על הראש את ה-רכש של הקיץ.

אבל אין הבדל בין איך שזה היה עם בכר לאיך שזה עכשיו
כל השחקנים הונחתו על ידי אלברמן, בכר יכול להיות מעורב בחלק מהשחקנים ולהגיד את הסיי שלו אבל אלברמן הכריע ואני בכלל לא יודע אם בכר ידע מי זה סק ובטובינסיקה כשהגיעו עם כל המהירות שבה הדברים קרו אחרי שפלאניץ' עזב

Apoc אמר:
Shocking4U אמר:

בוא נעמיד דברים על דיוקם
אלברמן מביא את השחקנים
אם הוא הביא את שהר ואליהו ונאור וזרגרי וזערורה ובכר לא משתמש בהם כי הוא לא רצה אותם זאת זכותו, וגם מסאי דגו ישתמש במי שהוא יראה לנכון להשתמש בו ואולי לא ישתמש באחרים, אבל אלברמן הביא אז ומביא עכשיו

הבנתי דווקא לפי ניסאן קניאס(שאין מה לזלזל במה שהוא יודע) שאת סק הביא בכר.
אלברמן רצה בלם בסגנון אחר בכלל אבל בכר ניצח.

לא הנחיתו לבכר את בן שהר על הראש. הוא הסכים להביא אותו ביחד עם דין דוד אחרי שניקיטה עזב אבל הבהיר לבן שהר שהוא אחרי דין ואחרי דוניו בהיררכיה.

אליהו ונאור זה גם לא הנחתות. זרגרי וזערורה כן ובוא נראה כמה הם שיחקו כדי להבין מה הוא חשב על זה. אי אפשר להשוות בין זה לבין חלוץ שיגיע לכאן במיליון יורו ועם צמד המילים האהוב על יענקל’ה פוטנציאל מכירה

Apoc אמר:
Smurk אמר:
Apoc אמר:
בוא נעמיד דברים על דיוקם
אלברמן מביא את השחקנים

כל השחקנים הונחתו על ידי אלברמן, בכר יכול להיות מעורב בחלק מהשחקנים ולהגיד את הסיי שלו אבל אלברמן הכריע ואני בכלל לא יודע אם בכר ידע מי זה סק ובטובינסיקה כשהגיעו עם כל המהירות שבה הדברים קרו אחרי שפלאניץ' עזב
אין לי ספק שברכשים הגדולים ברק הכריע.

Smurk אמר:
Apoc אמר:
Smurk אמר:

אין לי ספק שברכשים הגדולים ברק הכריע.

אין לי ספק בכלל שאתה טועה

Shocking4U אמר:
לא הנחיתו לבכר את בן שהר על הראש. הוא הסכים להביא אותו ביחד עם דין דוד אחרי שניקיטה עזב אבל הבהיר לבן שהר שהוא אחרי דין ואחרי דוניו בהיררכיה.

אליהו ונאור זה גם לא הנחתות. זרגרי וזערורה כן ובוא נראה כמה הם שיחקו כדי להבין מה הוא חשב על זה. אי אפשר להשוות בין זה לבין חלוץ שיגיע לכאן במיליון יורו ועם צמד המילים האהוב על יענקל’ה פוטנציאל מכירה

הוא לא השתמש בכלל בנאור, אין לי ספק שזו הנחתה בדיוק כמו זרגרי וזערורה
על שהר ואליהו אפשר להתווכח אבל לפי איך שדברים הלכו עם שהר (בוא, הוא לא ספר אותו ברמה אחרת, נראה לי זה השחקן הכי לא נספר שראיתי) אני לא חושב שהוא כל כך היה להוט שהוא יגיע

בסופו של דבר יש חלוקת תפקידים במועדון
חלוקת התפקידים הזו מאוד ברורה ונהייתה יותר ברורה אחרי שבכר עזב ודברים מתוך המועדון קצת הובהרו על ידי בעלי תפקידים
אלברמן הוא זה שמביא את השחקנים, בכר מאמן
הראשון לא מחליט לשני בתפקיד שלו והשני לא מחליט לראשון

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה