• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2023 - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Kaka אמר:
@Liberman

עכשיו זה נחשב שפירסמתי לפני התקשורת? כי אמרתי חלוץ יהודי שהיה בנבחרת הצעירה של גרמניה והנה בן דור מפרסם על אחד כזה.

עריכה: עכשיו גם גולדשטיין פירסם עליו ושלמה וייס אמר על סף סיכום.

אז אין לי מקור אה?

לא ראיתי לגבי מה שרשמת על היהודי
אבל בסדר הכל טוב חביבי

דעתי היא שבמשך כמעט 4 עונות השחקנים שעליהם נבנית ההתקפה ומצופה מהם לתת מספרים זה אצילי חזיזה ושרי. השנה כבר ראית שחזיזה לא מספק מספרים והמספרים של שרי בירידה והתלות באצילי נהיית עוד יותר מובהקת ואם בשנה שעברה היה לך לפחות את דין דוד שנתן עונה טובה מבחינת מספרים אז העונה גם והוא וגם פיירו לא הבקיעו מספיק כדי לעזור לשאר השחקנים.

לכן אני חשבתי שחובה להביא חלוץ משמעותי יותר מפיירו שיתן לפחות 15 שערים בעונה באנקר וחלוץ שידע לרוץ לשטח, להשתלט על כדור ולסיים.

במקום זה אנחנו מקבלים עוד עונה שתלויה לחלוטין באצילי לספק מספרים בצורה מטורפת או שאנחנו נהיה בבעיה קשה. לא מבין איך אלברמן לא רואה שצריך שחקן התקפה משמעותי שיתן מספרים.

Liberman אמר:
Kaka אמר:
@Liberman

עכשיו זה נחשב שפירסמתי לפני התקשורת? כי אמרתי חלוץ יהודי שהיה בנבחרת הצעירה של גרמניה והנה בן דור מפרסם על אחד כזה.

אז אין לי מקור אה?

אבל בסדר הכל טוב חביבי

אל תעשה לו הנחות

Liberman אמר:
Kaka אמר:
@Liberman

אז אין לי מקור אה?

אבל בסדר הכל טוב חביבי
מוזמן לעבור על ההודעות מהיום בבוקר.

Kaka אמר:
מאוד חשוב להשאיר פה את דיא סבע

כן, רק שזה לא תלוי בהם. מה שכן תלוי בהם הם עושים עקום בינתיים. אין לזה הסבר אחר חוץ מזה שעלה להם השתן לראש בעקבות ההצלחות. ולכולם. לא רק לאלברמן.

מי מאלה שמתנדנד ירצה להישאר בשביל ההזדמנות לעבוד עם מסאיי דגו, שמואל שיימן ושחר וייזינגר?

Shocking4U אמר:
מי מאלה שמתנדנד ירצה להישאר בשביל ההזדמנות לעבוד עם מסאיי דגו, שמואל שיימן ושחר וייזינגר?

שיימן?

Shocking4U אמר:
דעתי היא שבמשך כמעט 4 עונות השחקנים שעליהם נבנית ההתקפה ומצופה מהם לתת מספרים זה אצילי חזיזה ושרי. השנה כבר ראית שחזיזה לא מספק מספרים והמספרים של שרי בירידה והתלות באצילי נהיית עוד יותר מובהקת ואם בשנה שעברה היה לך לפחות את דין דוד שנתן עונה טובה מבחינת מספרים אז העונה גם והוא וגם פיירו לא הבקיעו מספיק כדי לעזור לשאר השחקנים.

לכן אני חשבתי שחובה להביא חלוץ משמעותי יותר מפיירו שיתן לפחות 15 שערים בעונה באנקר וחלוץ שידע לרוץ לשטח, להשתלט על כדור ולסיים.

במקום זה אנחנו מקבלים עוד עונה שתלויה לחלוטין באצילי לספק מספרים בצורה מטורפת או שאנחנו נהיה בבעיה קשה. לא מבין איך אלברמן לא רואה שצריך שחקן התקפה משמעותי שיתן מספרים.

מסכים עם המהות של הדברים. אנחנו צריכים חלוץ שנותן מספרים.
מה שכן, שרי לא יודע במספרים. זו סתם תחושה שנוצרת כי אנחנו חושבים על הגיל שלו.

מעורבות של שרי בשערים תחת בכר (לא כולל גביע הטוטו):
20/21 - בכל המסגרות 20 (רק בליגה: 17)
21/22 - 26 (17)
22/23 -21 (16)

Jerry אמר:
Shocking4U אמר:

שיימן?
מועמד להגיע כעוזר לפי וואלה. דקל לא רוצה לבוא ולהתרסק עם דגו

ברק.י אמר:
Shocking4U אמר:

מסכים עם המהות של הדברים. אנחנו צריכים חלוץ שנותן מספרים.
מה שכן, שרי לא יודע במספרים. זו סתם תחושה שנוצרת כי אנחנו חושבים על הגיל שלו.

מעורבות של שרי בשערים תחת בכר (לא כולל גביע הטוטו):
20/21 - בכל המסגרות 20 (רק בליגה: 17)
21/22 - 26 (17)
22/23 -21 (16)
מקבל את הטענה לגבי שרי. עדיין חושב שההתקפה שלנו צריכה זריקה משמעותית של דם חדש שיתן מספרים. אני גם חושה שדיא סבע יכול להיות כזה אבל אני מאמין שהוא יעזוב. להשאיר את פיירו והחלוץ הגרמני זה לא פיתרון.

Shocking4U אמר:
ממליץ לכולם לרוץ לקרוא את הפוסט בפייסבוק של דני ענבר. נותן שם חשיפות מאוד מעניינות מאחורי הקלעים של העונה הראשונה במיוחד.

שים קישור מה אתה מתקמצן

אומרים שאם דקל יבוא אז שיימן יהיה מאמן מנטלי

אם דקל לא יסכים לבוא אז שיימן עוזר מאמן

סך הכל נשמע מקצועי ורציני.

צריך להיות עם קצת יותר יושרה בשיפוטיות כלפי המהלכים של הקבוצה.
ההחלטה על דגו- הזיה.
ההתנהלות בשוק השחקנים עד כה (העונה עוד לא נגמרה!)- נראה שממשיכה להיות בכיוון מעולה ונכון.
אי אפשר שהדברים יצבעו אחד את השני.
לא משנה כמה המועדון יעשה רכשים אדירים זה לא יהפוך את הבחירה בדגו לטובה
ובאותו האופן הבחירה בדגו לא הופכת כל מהלך שהמועדון עושה לבדיחה חסרת היגיון

Shocking4U אמר:
Jerry אמר:
Shocking4U אמר:

שיימן?
מועמד להגיע כעוזר לפי וואלה. דקל לא רוצה לבוא ולהתרסק עם דגו
חח הצנון הזה עובד כמאמן מנטלי בפיינורד? מי היה מאמין

מכבי חיפה הפכה לסניף של הסוכנות היהודית. צריך להעסיק מוהל במשרה מלאה

Shocking4U אמר:

זה לא מכבי חיפה, זה פשוט מה שהליגה פה תהפוך להיות.
אין שחקנים, והמעט שכן גדלים כאן או שיוצאים לאירופה בגיל מוקדם, או שדורשים עליהם סכומים לא הגיוניים.

Shocking4U אמר:
אומרים שאם דקל יבוא אז שיימן יהיה מאמן מנטלי

אם דקל לא יסכים לבוא אז שיימן עוזר מאמן

סך הכל נשמע מקצועי ורציני.

לקפל תבדיחה

Ganjot אמר:
Shocking4U אמר:

זה לא מכבי חיפה, זה פשוט מה שהליגה פה תהפוך להיות.
אין שחקנים, והמעט שכן גדלים כאן או שיוצאים לאירופה בגיל מוקדם, או שדורשים עליהם סכומים לא הגיוניים.
לא אמרתי את זה כביקורת. הרעיון להביא יהודים הגיוני. למרות שאני מקווה שלא יביאו סתם שחקנים גרועים רק כי הם יהודים

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה