• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2023 - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Smurk אמר:
איזה רכש עקום הגרמני הזה. מי משלם מיליון יורו על חלוץ בפרופיל הזה?

לא יודע אם ישלמו מיליון אבל הוא ממש לא רכש עקום. חלוץ עם פוטנציאל גדול, התחיל לשחק בליגה השנייה בגיל 19. שיחק בנבחרות הצעירות של גרמניה ואוקראינה.
היה אמור לעבור בקיץ לסלרניטנה האיטלקית אבל זה פוצץ בגלל הסוכן. הוא סיפר באחד הראיונות שלו שלא קל לו עם העובדה שיש מלחמה באוקראינה ויש לו משפחה שם אז זה בוודאי משפיע עליו.
יש לו נתונים מעולים.

Kaka אמר:
Smurk אמר:

לא יודע אם ישלמו מיליון אבל הוא ממש לא רכש עקום. חלוץ עם פוטנציאל גדול, התחיל לשחק בליגה השנייה בגיל 19. שיחק בנבחרות הצעירות של גרמניה ואוקראינה.
היה אמור לעבור בקיץ לסלרניטנה האיטלקית אבל זה פוצץ בגלל הסוכן. הוא סיפר באחד הראיונות שלו שלא קל לו עם העובדה שיש מלחמה באוקראינה ויש לו משפחה שם אז זה בוודאי משפיע עליו.
יש לו נתונים מעולים.
זה לא רכש של מיליון יורו

פעם כשרצו להגשים לעמרי אפק חלום נתנו לו להגיע לאימון מכבי חיפה

‏היום כשרוצים להגשים למסאי דגו חלום נותנים לו לאמן את מכבי חיפה

Smurk אמר:
Kaka אמר:
Smurk אמר:

יש לו נתונים מעולים.
זה לא רכש של מיליון יורו

כשתיהיה חתימה נדע את הסכום.

Smurk אמר:
Jerry אמר:
הגרמני הזה לא מגיע בחינם? איזה יומיים הזויים באמא שלי
לא. תחת חוזה
על מה לשלם עליו כסף? יש לו מספרים של אושרי גיטא ועוד בליגה השנייה בגרמניה, עם פוטנציאל לא הולכים למכולת. חשבתי זה רכש שבא להחליף את ניקי

Shocking4U אמר:
ברק.י אמר:
Shocking4U אמר:
מה זה אינטרקציה ישירה? עשה עוקב למועדון. אם אתה שואל מה יותר אמין כתב צרפתי שהוכיח את האמינות שלו בעבר או שחקן שעושה עוקב למועדון באינסטגרם אז זה הכתב.

אני לא מזלזל באמינות. אני טוען שהכל נצבע כאילו שהוא בוודאות לא יהיה כאן, למרות שברור שיש יותר מעניין בו. להתאבל עכשיו בגלל הדיווח (שלא ברור עדייןמה הסיבות לו) זה כמו לחגוג את העוקב שלו ואת הלייק שקיבל מקורנו, רק לכיוון השני. אנחנו חייבים להיות סבלניים בעסקה כזו ובכלל.

תסתכלו מהרגע שנפתח הנושא כמה הודכות שליליות יש כאן והחלון עדיין לא נפתח.

שים אותי שאני פסימיסט בצד. הדיווחים על דגו יצרו שבר ומבואסים לא מעט אוהדים. את רובם אפילו הייתי אומר. אז באופן טבעי רוב התגובות שליליות כרגע. המועדון צריך להבין את זה, אני לא חושב שאף אחד שם חשב שהאוהדים יקבלו בידיים פתוחות ובתופים ומחולות את מסאיי דגו.

אנשים מפחדים ולדעתי בצדק שאנחנו עומדים לחזור ל10 שנים הרעות. הם רואים מאמן כושל וחסר ניסיון ממונה לתפקיד אחרי המאמן הישראלי הגדול בכל הזמנים ובאופן טבעי חוששים ומפחדים.

אני חושש בדיוק כמוכם בנוגע לצוות המקצועי, אבל חושב שלא צריך לצבוע הכל בשחור בגלל זה.
אני לא יודע אם אברג׳ל יגיע או לא, אבל אנחנו לא יודעים מי האלטרניטבות והחשיבה של המועדון להשקיע בו מעודדת. גם בעונה שעברה בכו פה על קורנו כשהבטיחו בכל מיני מקומות שחקנים אחרים.
אני לא יודע אם שארונוב הזה טוב או לא, אבל אני גם לא פוסל חלוץ שלישי לא מוכר על הסף ולא חושב שעל זה תקום ותיפול העונה, אחרי שנתיים ששרדנו בהן עם בן שהר וניקי בפוזיציה הזו. גם בעונה שעברה תהינו למה מביאים בלם שלא שיחק הרבה זמן ונמצא בקבוצת מילואים והופתענו משחקן ההגנה של העונה.
האם העונה אנחנו עלולים להתרסק לדעתי? כן. האם בגלל הדברים שקשורים לסגל השחקנים וקרו עד כה? לא.

בעונה החולפת החלוץ השלישי והרביעי שלנו תרמו כלום ושום דבר וקיבלו 10 שניות משחק במצטבר ביחד
נעליים גדולות להכנס אליהן עבור שארונוב זה לא
שיהיה לו בהצלחה ותפסיקו לחפור על כמה הוא עולה כאילו זה משנה משהו, לא משנה כמה יוציאו אנחנו עדיין נהיה בפלוס מטורף

Apoc אמר:
בעונה החולפת החלוץ השלישי והרביעי שלנו תרמו כלום ושום דבר וקיבלו 10 שניות משחק במצטבר ביחד
שיהיה לו בהצלחה ותפסיקו לחפור על כמה הוא עולה כאילו זה משנה משהו, לא משנה כמה יוציאו אנחנו עדיין נהיה בפלוס מטורף
הנקודה שאם מביאים חלוץ יקר אז פיירו ודוד נשארים, וכשהחלוץ הזה לא מרשים על הנייר אז זה אומר שנמשיך לסבול מסגל בלי חלוץ דומיננטי. זה שהשנה זה הצליח לנו לא רלוונטי, צריך לשדרג את הקבוצה לא לסמוך על אלילת המזל. פיירו לא מספיק וצריך להחליף אותו

Apoc אמר:

בוודאי שזה משנה. אנחנו יודעים שזה יבוא ע"ח משהו אחר

Jerry אמר:
Apoc אמר:
הנקודה שאם מביאים חלוץ יקר אז פיירו ודוד נשארים, וכשהחלוץ הזה לא מרשים על הנייר אז זה אומר שנמשיך לסבול מסגל בלי חלוץ דומיננטי. זה שהשנה זה הצליח לנו לא רלוונטי, צריך לשדרג את הקבוצה לא לסמוך על אלילת המזל. פיירו לא מספיק וצריך להחליף אותו

לא הייתה שאלה בכלל שדוד נשאר
ופיירו היה צריך להיות מוחלף אבל אנחנו כבר מבינים שזה לא הולך לקרות
חלוץ שלישי היה צריך בכל מקרה כי הגוויות של ניקיטה ושהר זה לא זה, אז וואלה כנראה שהתחזקנו וזה דבר טוב להתחזק

Smurk אמר:
Apoc אמר:

לא זה לא, בדיוק כמו שכשאנחנו מקבלים 20 מיליון יורו זה לא מביא דברים אחרים
המאזן הכלכלי של הקבוצה לא רלוונטי כי תמיד יוציאו הרבה פחות ממה שמכניסים פה

Apoc אמר:
Smurk אמר:
Apoc אמר:

בוא נראה. אני ספקטי לגבי יענקלה מוציא עוד סכום כזה בחלון ההעברות, במיוחד אם אין צ'מפיונס.

Apoc אמר:
Smurk אמר:
Apoc אמר:

אחי זה יגיע גם לתלונות על סעיף שעות נוספות ותלושים לחג של בצלאל פסקין
אין לך מה לענות בהיגיון זוהי שעת הבכי
כולם נהיים רואי חשבון

Nirgreen אמר:
הצרפתי החביב הוסיף עוקב לסאקוט הראשי של המועדון.

סתם מדליק אותנו.
עד שהוא לא נוחת פה אני לא מאמין לשום דבר (וגם אז שום דבר לא סגור).

זה שהוא עוקב אחרי בורג לא אומר כלום. כולם יודעים שהוא מועמד. פשוט אומרים שזה לא על סף חתימה כמו שהתקשורת בחיפה מציגה את זה.

דוד אם היו אומרים לך שמסאי דגו מפוטר באוגוסט או שלורן לא פה מה אתה בוחר

Shocking4U אמר:
זה שהוא עוקב אחרי בורג לא אומר כלום. כולם יודעים שהוא מועמד. פשוט אומרים שזה לא על סף חתימה כמו שהתקשורת בחיפה מציגה את זה.

אם הוא יגיע בסופו של דבר זו תהיה הגשמת חלום למאור. הוא דיבר איתי עליו עוד כשהיה שחקן אלמוני יחסית בנאנסי כשהשווי שוק שלו היה כמה מאות אלפי יורו.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה