• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון העברות קיץ 2023 - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
NOSFERATU ZODD אמר:
The real Tsepo אמר:
Shocking4U אמר:
בכללי רוב התגובות שם וזה תואם גם מה שאומרים ברוב הכתבות עליו זה שיש שם כישרון אבל שהמאמנים טוענים שהוא לא עבד קשה מספיק באימונים על הליקויים שלו ולא נאבק מספיק על המקום שלו בהרכב.
דיברו על זה שהוא לא עושה מספיק בלי הכדור ושיש לו בעיות מיקום. עדיין הרוב שם נראה עצובים שהוא עוזב ושזה נגמר ככה אבל אומרים שהוא לא מצליח כבר תחת כמה מאמנים רצוף אז זה הזמן להיפרד.

נשמע כמו סיכון ששווה לקחת במיוחד אם לא נחשב זר.

מה אתה דואג יש לנו מאמן שיוציא את הכישרון בשם בר...
לא משנה בעצם.

בול :(

Shocking4U אמר:
בסוף באמת הכל יפול ויקום על המאמן יותר מהשחקנים וכמה הוא יכול להפיק מהם וזה החלק הבעייתי.

חיזוק אנחנו לא צריכים מהפכות אבל כן צריך חיזוק נקודתי אבל משמעותי. בהגנה אנחנו לדעתי מסודרים בהכל חוץ ממגן שמאלי מחליף. החוליות שצריכות חיזוק זה הקישור וההתקפה.
נראה שעושים דו קרב היסטורי ותקדימי בכדורגל העולמי. בונים סגל כמה שיותר חזק, ממנים מאמן כמה שיותר חלש ורואים מה קורה.

The real Tsepo אמר:
Shocking4U אמר:
בסוף באמת הכל יפול ויקום על המאמן יותר מהשחקנים וכמה הוא יכול להפיק מהם וזה החלק הבעייתי.

חיזוק אנחנו לא צריכים מהפכות אבל כן צריך חיזוק נקודתי אבל משמעותי. בהגנה אנחנו לדעתי מסודרים בהכל חוץ ממגן שמאלי מחליף. החוליות שצריכות חיזוק זה הקישור וההתקפה.
נראה שעושים דו קרב היסטורי ותקדימי בכדורגל העולמי. בונים סגל כמה שיותר חזק, ממנים מאמן כמה שיותר חלש ורואים מה קורה.

על סמך מה מאמן חלש קיבל צ’אנס בקבוצה שיש לה באמת תקציב להצליח לא כמעט כול מאמן ישראלי בקבוצה שהיא לא מכבי או ת״א או ב״ש נועד לכישלון ואין לו סיכוי להצליח מראש את היכולת של דגו נשפוט בעונה הקרובה ונראה למה הוא מסוגל אני אוהב את זה שמינו מישהו שרעב להצליח ולפרוץ מאשר מאמן זר שכבר היה בורח לי בינואר

David אמר:
The real Tsepo אמר:
Shocking4U אמר:

על סמך מה מאמן חלש קיבל צ’אנס בקבוצה שיש לה באמת תקציב להצליח לא כמעט כול מאמן ישראלי בקבוצה שהיא לא מכבי או ת״א או ב״ש נועד לכישלון ואין לו סיכוי להצליח מראש את היכולת של דגו נשפוט בעונה הקרובה ונראה למה הוא מסוגל אני אוהב את זה שמינו מישהו שרעב להצליח ולפרוץ מאשר מאמן זר שכבר היה בורח לי בינואר
לא בציניות איך זה מרגיש בשבילך לראות מאמן אתיופי על הקווים במכבי חיפה?

Shocking4U אמר:
David אמר:
The real Tsepo אמר:

כולנו ישראלים, זה לא מעניין אם הוא אתיופי, פולני, או טורקי.
זו תגובה לא במקום

Shocking4U אמר:
David אמר:
The real Tsepo אמר:

אישית מרגש אבל העם הייתי בעד שימנו אותו חד משמעית לא אבל אני מבין ת היגיון מאחורי המהלך נניח לאלברמן היה קל להביא זר הקהל היה מקבל את זה באהבה אבל אלברמן אמיץ שם את כול הזיטונים על דגו ויודע שכול האש תבוא עליו אז בוא ניתן צ’אנס אמיתי למהלך ונקווה להצלחה

benrey אמר:
Shocking4U אמר:
David אמר:
זו תגובה לא במקום

זה לא נאמר בקטע של גזענות הוא שאל שאני בתור אתיופי איך ההרגשה האישית שלי לגבי המינוי

David אמר:
benrey אמר:
Shocking4U אמר:
זו תגובה לא במקום

זה לא נאמר בקטע של גזענות הוא שאל שאני בתור אתיופי איך ההרגשה האישית שלי לגבי המינוי
אהה אוקיי, לא הבנתי את הקונקסט, חוזר בי.

benrey אמר:
David אמר:
benrey אמר:
זו תגובה לא במקום

אהה אוקיי, לא הבנתי את הקונטקסט, חוזר בי.

Apoc אמר:
נירנברג תשחק את המשחק האחרון שלה העונה ב28.5 עוד 8 ימים אז מניח שיגיע ביום שני/שלישי של עוד שבוע
לוריין תסיים את העונה בבית מול שטרסבורג רק ב3.6 עוד שבועיים, יש עוד זמן עם אברג'ל אז

תגובה סופר חשובה!

Apoc אמר:
Smurk אמר:
Shocking4U אמר:
לא חושב. שחקן עם פוטנציאל בתור יהודי זה רכש סבבה. פשוט מקווה שלא בונים עליו יותר מדי כי הוא נראה גם בוסר וגם אחרי תקופה לא טובה. לגבי הסכומים: יש מצב שהם קצת גבוהים מדי כן.
בגלל זה בדיוק הזוי. השחקן כשלעצמו סבבה. מיליון יורו+400K בטוטאל זה מראים שבונים עליו אחושרמוטה ושהוא אולי הוא ה-רכש המרכזי של החלון הזה.

שוב, לא יודע כמה זה נכון
כשכל הסגל שלך כמעט סגור אז מה איכפת לך לשלם סכומים כאלה על שחקן משלים?
הרי אנחנו בכלל לא צפויים להביא שחקן זר בחלון הזה

לגבי סכום העברה, אני מסכים.
עם השכר זה בעייתי כי להביא לשחקן רוטציה צעיר סכום גבוה משל שחקנים זרים ושחקנים ישראלים בכירים פה זה מתכון לבעיות.
יחד עם זאת, אני נוטה להאמין שמדובר בשכר נמוך יותר עם מענקים והפרסום שגוי.

benrey אמר:
Shocking4U אמר:
David אמר:
זו תגובה לא במקום
סתם הוצאת אותי גזען. אני יודע שמנגיסטו אתיופי ועניין אותי לשמוע את דעתו. אני חושב שייצוג וdiversity הם נושאים חשובים. שצעיר אתיופי רואה מאמן אתיופי במכבי חיפה זה לפרוץ תקרת זכוכית ולגרום לו להאמין שגם הוא יוכל לעשות את זה בעתיד. זה מבחינתי הsilver lining של ההחתמה הזאת

Shocking4U אמר:
benrey אמר:
Shocking4U אמר:
זו תגובה לא במקום
סתם הוצאת אותי גזען. אני יודע שמנגיסטו אתיופי ועניין אותי לשמוע את דעתו. אני חושב שייצוג וdiversity הם נושאים חשובים. שצעיר אתיופי רואה מאמן אתיופי במכבי חיפה זה לפרוץ תקרת זכוכית ולגרום לו להאמין שגם הוא יוכל לעשות את זה בעתיד. זה מבחינתי הsilver lining של ההחתמה הזאת
מחילה 💚

Shocking4U אמר:
הסגל והעומק פוטנציאלית בעונה הבאה בהנחה שכולם נשארים :

ג׳וש/כיוף/פוקס

סונדגרן/אלימלך/מאיר

קורנו/?

סק/דילן/שון/גרשון

אברג׳ל/נאור/מוחמד/פאני/ג׳אבר

שרי/סבע

אצילי/צ׳יבוטה/חזיזה/סוף

פיירו/דוד/שוראנוב/ניקיטה (?)

חסר בעיקר מגן שמאלי מחליף, כנף ימין ולדעתי חלוץ זר במקום פיירו ואפשרות לעוד קשר 50/50 לרוטציה סטייל אביב אברהם או ארד בר.

כמו שאמרתי בעבר זה הכל אבל מגדל קלפים. אם אברג’יל נופל אתה צריך קשר אחורי זר ואז אתה חייב לוותר על דילן או פיירו.

אם סבע עוזב אז אתה צריך עוד קשר התקפי

בהנחה שפיירו נשאר ובהנחה שאברג'ל ושוראנוב יהיו פה, ללא קשר לעזיבות, רק להביא מגנים מחליפים זה קריטי.
לדעתי, צריך להשתדרג גם בעמדת המגן הימני (במקום רז) ואלימלך הוא עדיין לא התשובה לכך. לפחות מהתקופה שלו בעפולה, נראה שהגנתית הוא מתחת לרמה.
אם יחליטו להביא עוד קיצוני ו-8 שיודעים להניע כדור זה יעזור לנו לשמור על הרמה בליגה במקביל לאירופה, אבל בהחלט לא מאסט.

את האמת, הפורום הזה מבאס תתחת... כמה נקודות למחשבה:
1. מסאי דגו - אין לי שום דיעה עליו כמאמן, כי אני לא מכיר אותו כמאמן. לקח אליפות בנוער, סבבה, אבל כל מה שהיה לפני כן פשוט לא רלוונטי. אין ספק שלא מדובר בפיגורה כמו ברק בכר (כי אין כאלה), אבל השאלה למה לא הלכו על מאמן זר היא קצת הזויה. כי מאמן זר זה לא שם, זה אוסף אינסופי של מלא שמות. אם היו מביאים מישהו שאנחנו לא מכירים, ישר היה לנו מה להגיד. עוזר מאמן של פרגוסון או מוריניו - כבר ראינו מה הם שווים. מאמן אלמוני שיהפוך להיות פפ הבא - היינו מקציפים מהפה (כי אתה לא יודע מראש לאן הבנאדם יגדל ויתפתח. אז אני בוחר לסמוך על אלברמן שמינה מישהו שמתאים לו לפרופיל שהוא חיפש.

2. שארונוב - אין לי מושג אם יצליח או לא. אבל כהחתמה - זה פרוספקט מופרע. שחקן הנבחרת הצעירה של גרמניה (!!), בגיל צעיר מאד, שמשחק בבוגרים כבר כמה שנים טובות בבונדסליגה השניה. אז נכון שבעונה האחרונה לא נתן מספרים, אבל תבינו מה עושים פה - מוציאים כסף טוב על שחקן שהתקרה שלו הרבה הרבה יותר גבוהה משבירו למיניהם. אם יצליח או לא - נראה, אבל זה יכולה להיות החתמה פסיכית. כמובן שבמיוחד לאור העובדה שלא מדובר בזר.

3. לורן אברג'יל - נראה כמו שחקן ענק. אם יחתום או לא - אני לא יודע. אני כן משוכנע שאם יגיע אלינו יהיה מדהים.

בשורה התחתונה - בכל אחת מהנקודות כתבתי "אני לא יודע". וזה מה שבעיקר חסר כאן. חסרה לאנשים הצניעות. כבר החלטתם שדגו הוא כישלון, שהגרמני הוא פלופ, שאברג'יל לא יחתום. אפס צניעות.
הסיכוי לקחת אליפות בעונת צ'מפיונס נמוך מאד. עשינו את זה.
הסיכוי לקחת אליפות שלישית ברציפות נמוך, עשינו את זה.
הסיכוי לקחת אליפות רביעית ברציפות - כמעט לא קיים. אז גם אם נבנה קבוצה מפלצתית עם צוות שייבנה לעונה שאחריה - גם לזה יש ערך.
רק תנשמו, וקצת צניעות.
יאללה מכבי.

אם אני מסתכל על סכום ההעברה של שארונוב, יחד עם העובדה שהיינו מעוניינים בו כבר לפני שנה והעובדה שהוא לא ייחשב כסר - אני מעריך שהמחשבה של אלברמן פה היא גידור למקרה שפיירו לא מצליח גם העונה לתת את מה שציפינו ממנו.

בגדול, העמדה שלי על פיירו הייתה ונשארה שחלק לא מבוטל בחוסר ההצלחה שלו נבעה מהעובדה שהקבוצה תחת בכר שיחקה בסגנון משחק שפשוט לא מתאים לו. מעט מדי הכנסות כדורים, מעט מדי משחק אגפים וקשרי אמצע שחושבים יותר על הדריבל והבעיטה לשער מאשר על המסירה.
הנוער תחת דגו דווקא שיחק בצורה מאוד משמעותית לכיוון החלוצים (בין אם זה היה קאחביץ' או ספיר רזון). וגם לא מעט משחק בקו שלוש בהגנה עם שני חלוצים (מערך שבו לאורך העונה פיירו ודוד כן תרמו זה לזה, בייחוד באירופה).

לדעתי, אלברמן בונה את ההתקפה כשהוא מכוון לזה שפיירו יהיה החלוץ המוביל ולפעמים ישחק ליד שארונוב או דוד כחלוצים שמרוויחים מהתנועה והעבודה שלו. אבל אם ייצא שפיירו שוב לא מצליח להביא את עצמו לידי ביטוי, אז שארונוב ייועד לעמדת החלוץ הבכיר.
וזה מה שמסביר את הנכונות לשים עליו דמי העברה גבוהים יחסית לפרוספקט וגם שכר גבוה.

greenor אמר:
את האמת, הפורום הזה מבאס תתחת... כמה נקודות למחשבה:
1. מסאי דגו - אין לי שום דיעה עליו כמאמן, כי אני לא מכיר אותו כמאמן. לקח אליפות בנוער, סבבה, אבל כל מה שהיה לפני כן פשוט לא רלוונטי. אין ספק שלא מדובר בפיגורה כמו ברק בכר (כי אין כאלה), אבל השאלה למה לא הלכו על מאמן זר היא קצת הזויה. כי מאמן זר זה לא שם, זה אוסף אינסופי של מלא שמות. אם היו מביאים מישהו שאנחנו לא מכירים, ישר היה לנו מה להגיד. עוזר מאמן של פרגוסון או מוריניו - כבר ראינו מה הם שווים. מאמן אלמוני שיהפוך להיות פפ הבא - היינו מקציפים מהפה (כי אתה לא יודע מראש לאן הבנאדם יגדל ויתפתח. אז אני בוחר לסמוך על אלברמן שמינה מישהו שמתאים לו לפרופיל שהוא חיפש.

2. שארונוב - אין לי מושג אם יצליח או לא. אבל כהחתמה - זה פרוספקט מופרע. שחקן הנבחרת הצעירה של גרמניה (!!), בגיל צעיר מאד, שמשחק בבוגרים כבר כמה שנים טובות בבונדסליגה השניה. אז נכון שבעונה האחרונה לא נתן מספרים, אבל תבינו מה עושים פה - מוציאים כסף טוב על שחקן שהתקרה שלו הרבה הרבה יותר גבוהה משבירו למיניהם. אם יצליח או לא - נראה, אבל זה יכולה להיות החתמה פסיכית. כמובן שבמיוחד לאור העובדה שלא מדובר בזר.

3. לורן אברג'יל - נראה כמו שחקן ענק. אם יחתום או לא - אני לא יודע. אני כן משוכנע שאם יגיע אלינו יהיה מדהים.

בשורה התחתונה - בכל אחת מהנקודות כתבתי "אני לא יודע". וזה מה שבעיקר חסר כאן. חסרה לאנשים הצניעות. כבר החלטתם שדגו הוא כישלון, שהגרמני הוא פלופ, שאברג'יל לא יחתום. אפס צניעות.
הסיכוי לקחת אליפות בעונת צ'מפיונס נמוך מאד. עשינו את זה.
הסיכוי לקחת אליפות שלישית ברציפות נמוך, עשינו את זה.
הסיכוי לקחת אליפות רביעית ברציפות - כמעט לא קיים. אז גם אם נבנה קבוצה מפלצתית עם צוות שייבנה לעונה שאחריה - גם לזה יש ערך.
רק תנשמו, וקצת צניעות.
יאללה מכבי.

מקבל את כל הנקודות שלך חוץ מזאת על דגו. להתפלא על זה שמביאים מאמן שנכשל בכל מקום בקריירה חוץ מכמה חודשים בכפר סבא זה בעיני מובן מאליו. מי שלא בא עם סקפטיות מובנית למינוי הזה הוא לדעתי לא מחובר למציאות. כי זה פוטנציאל להתרסקות מפוארת בכל כך הרבה בחינות.

ואף אחד לא זורק פה מאמן זר בקטע של מאמן זר גנרי אבל היה לאלברמן מספיק זמן שהוא יודע שבכר לא ממשיך כדי להכין רשימת מועמדים ראויה של מאמנים זרים שיתאימו לפרופיל שלו ולא ללכת על אופציה כמו דגו. זה הכל. אף אחד לא רוצה שהוא יכשל אבל באופן טבעי מביעים למינוי הזה בסקפטיות גדולה, נקווה שיפתיע את כולנו.

Judokan אמר:
אם אני מסתכל על סכום ההעברה של שארונוב, יחד עם העובדה שהיינו מעוניינים בו כבר לפני שנה והעובדה שהוא לא ייחשב כסר - אני מעריך שהמחשבה של אלברמן פה היא גידור למקרה שפיירו לא מצליח גם העונה לתת את מה שציפינו ממנו.

בגדול, העמדה שלי על פיירו הייתה ונשארה שחלק לא מבוטל בחוסר ההצלחה שלו נבעה מהעובדה שהקבוצה תחת בכר שיחקה בסגנון משחק שפשוט לא מתאים לו. מעט מדי הכנסות כדורים, מעט מדי משחק אגפים וקשרי אמצע שחושבים יותר על הדריבל והבעיטה לשער מאשר על המסירה.
הנוער תחת דגו דווקא שיחק בצורה מאוד משמעותית לכיוון החלוצים (בין אם זה היה קאחביץ' או ספיר רזון). וגם לא מעט משחק בקו שלוש בהגנה עם שני חלוצים (מערך שבו לאורך העונה פיירו ודוד כן תרמו זה לזה, בייחוד באירופה).

לדעתי, אלברמן בונה את ההתקפה כשהוא מכוון לזה שפיירו יהיה החלוץ המוביל ולפעמים ישחק ליד שארונוב או דוד כחלוצים שמרוויחים מהתנועה והעבודה שלו. אבל אם ייצא שפיירו שוב לא מצליח להביא את עצמו לידי ביטוי
אני לא רואה את הסגנון משחק משתנה כי בסוף השחקנים הכי חשוב שלך זה אצילי ושרי ואתה רואה שהם לא ממש מחפשים אותו. בסוף אם צריך להרוויח את פיירו או להרוויח את אצילי אז אני חושב שכולם יעדיפו להרוויח את אצילי כי כולנו יודעים שהוא שווה יותר מבחינת מספרים ותרומה מפיירו גם כשפיירו טוב.

ועם כל הכבוד לפיירו, הבעיה שלו לא הייתה רק שלפעמים לא שיחקו עליו מספיק אלא דברים כמו השתלטות בסיסית על הכדור, יכולת לסיים עם הרגל וטכניקה.

לגבי הגידור, לא יודע כמה להביא חלוץ שהבקיע גול אחד בעונה שעברה מפנדל מגדר אותך במקרה שפיירו לא מתרומם. בפוטנציאל זה 2 חלוצים ששוב לא ממש יתרוממו ואז אתה נשאר בעיקר עם דינדה

ברק.י אמר:
Shocking4U אמר:
הסגל והעומק פוטנציאלית בעונה הבאה בהנחה שכולם נשארים :

ג׳וש/כיוף/פוקס

סונדגרן/אלימלך/מאיר

קורנו/?

סק/דילן/שון/גרשון

אברג׳ל/נאור/מוחמד/פאני/ג׳אבר

שרי/סבע

אצילי/צ׳יבוטה/חזיזה/סוף

פיירו/דוד/שוראנוב/ניקיטה (?)

חסר בעיקר מגן שמאלי מחליף, כנף ימין ולדעתי חלוץ זר במקום פיירו ואפשרות לעוד קשר 50/50 לרוטציה סטייל אביב אברהם או ארד בר.

כמו שאמרתי בעבר זה הכל אבל מגדל קלפים. אם אברג’יל נופל אתה צריך קשר אחורי זר ואז אתה חייב לוותר על דילן או פיירו.

אם סבע עוזב אז אתה צריך עוד קשר התקפי

בהנחה שפיירו נשאר ובהנחה שאברג'ל ושוראנוב יהיו פה, ללא קשר לעזיבות, רק להביא מגנים מחליפים זה קריטי.
לדעתי, צריך להשתדרג גם בעמדת המגן הימני (במקום רז) ואלימלך הוא עדיין לא התשובה לכך. לפחות מהתקופה שלו בעפולה, נראה שהגנתית הוא מתחת לרמה.
אם יחליטו להביא עוד קיצוני ו-8 שיודעים להניע כדור זה יעזור לנו לשמור על הרמה בליגה במקביל לאירופה, אבל בהחלט לא מאסט.
לא ראיתי מספיק מעפולה כדי לחוות דעה אבל נראה שהם בונים עליו אז לא רואה מגן ימני אחר מחליף מגיע. מגן שמאלי מחליף חייב להגיע. לדעתי עוד קיצוני ימין זה חשוב, זה אצילי ודי כלום אחריו. בשמאל דווקא יש הרבה אופציות (דולב/מאוויס וסוף).

השאלה אם שארונוב טוב מדין דוד, מפיירו אני בטוח שהוא יותר טוב אבל זה לא מדד ואני לא חושב שזאת דרך נכונה להסתכ לעל זה, אלברמן שוב קופץ ראש עם עוד צעד אול אין, התנהלות מוזרה שלו הקיץ

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה